Ik heb een tado pakket besteld voor vloerverwarming in combi met radiatoren. Ben netjes gemaild met wat vragen of mijn specifieke situatie. Daarna werd het stil en vragen via dit mailadres... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik kreeg helaas pas op de dag van verzending een melding dat het pakketje dezelfde dag bezorgt werd. ALs het even duurt voordat verzending plaatsvind, zou ik graag een in geschatte datum ontvangen.... Ver mais
Ik heb het open box product slimme thermostaat van Netatmo op vrijdag besteld en maandag al binnen, meteen geïnstalleerd - werkt prima en ziet goed uit. Ik had eerst maar een besteld omdat ik toch nie... Ver mais
2 electronische open box producten gekocht waarbij 1 van de 2 producten een licht zoemend geluid maakte. Direct retourlabel gekregen en na controle is product uit de handel genomen en direct een nieuw... Ver mais
Detalhes da empresa
Smart Future Solutions Gespecialiseerd in multizone verwarmingssystemen zoals tado, netatmo en Honeywell home evohome.
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Keurig netjes geleverd
Keurig netjes geleverd
Voor alle zekerheid nieuwe batterijen erin gedaan, aangemeld bij het basisstation en buiten geplaatst.
Ik ga zeker nog verder kijken voor nog meer producten
Top geregeld
Geleverd volgens afspraak. Keurig optijd en de juiste materialen. Ook al is het een open box artikel. Keurig getest en verpakt.
Snel geleverd en een mooi product!
Mooie app
Mooie app, jammer dat de integratie met google home beperkt is.
Jammer geen historie.
Redelijk vlot geleverd
Redelijk vlot geleverd, na bestelling was het eerst 2 dagen stil voordat er een update geven werd qua levertijd. Verder netjes geleverd als omschreven
Goede service met een prachtig project…
Goede service met een prachtig project raad deze verkoper aan
Gewoon goed spul
Goed product geleverd met goede support
Toch een zeer terechte 1* review
Gisteren 20-10-2022, een mail van Roy ontvangen.
"Ik zag dat uw review nog online staat als zijnde 1 ster. Dat we in uw optiek geen 5 sterren verdienen snap ik, maar 1 lijkt me ook niet op zijn plek, zeker gezien de kwestie wel netjes is afgehandeld.
Ik hoop dat u dus even de tijd wilt nemen om deze aan te passen?"
Nu ben ik de beroerdste niet dus ik zal de review aanpassen!
Laatste contact met Savvycons dateert van 03-02-2022, ze zouden toen een pick-up opdracht aanmaken, aangezien ze na de gestelde termijn toch een vervangend product geleverd hadden. Ik heb ze 14 dagen gegeven om die pick-up opdracht te regelen, anders zou ik de regenmeter bij de milieu straat inleveren. Nu was ik ondertussen door de rechtsbijstandverzekering schade loos gesteld voor de gehele order en moest ik de niet goed werkende spullen 2 maanden bewaren. Na 2 maanden heb ik de Netatmo open box spullen bij de milieu straat ingeleverd, want ik had helemaal niets meer van Savvycons vernomen. Gezien de eerdere ervaringen in deze bestelling kon ik eigenlijk ook niet anders verwachten.
Mijn ervaring met Savvycons is met de mail van Roy nogmaals bevestigd, het is een onbetrouwbare slecht communicerende webshop! Het is dat je niet minder als 1* kunt geven want zelfs deze ene * verdienen ze niet!
Dus Roy de partij die het netjes heeft afgehandeld dat betreft mijn rechtsbijstand verzekering, Savvycons heeft het niet een keer correct afgehandeld, pas na negatieve reviews komen jullie in actie en zelfs dan lossen jullie het niet op.
-----------------------------------------------------------
Aan de hand van de vorige negatieve review, binnen 30 minuten een reactie ontvangen. Ik kan die helaas niet meer aanpassen / aanvullen.
Ik had de review de 21e aangevuld, toevallig ontving ik later die dag een vervangende regenmeter, zonder enige communicatie dat er een pakket onderweg was.
Helaas heeft deze Netamo regenmeter exact het zelfde probleem. Hierover 21-12-2021 direct een mail over gestuurd en ik wacht 03-01-2022 nog steeds op een antwoord op die mail.
Als je als organisatie producten verkoopt die een 2e kans krijgen (Open-Box), maar je bent vervolgens zeer slecht bereikbaar en je reageert niet op mail(s) omdat het een drukke periode is, zorg dan op zijn minst voor een "auto reply" nu hoor je helemaal niets. Voor mij rest dus niets anders dan nog even langer te wachten om vervolgens via een andere weg gerechtigheid te halen.
Ondertussen is het 01-02-2022, en tot op heden nog niets vernomen. Zelfs op een ingebrekestelling wordt niet gereageerd. Mijn advies bestel hier niets, onbetrouwbare organisatie/webshop.
Wacht al 5 dagen op een retourlabel.
Wacht al 5 dagen op een retourlabel.
Een artikel is defect, na telefonisch contact de volgende dag een mail ontvangen om een formulier in te vullen. Heb dit dezelfde dag gedaan en wacht nog steeds op het retour label. Heb ook al een mail gestuurd dat ik nog niets vernomen heb, maar ook daarop nog geen reactie.
21-12-2021
Ik heb het artikel zaterdag 19-12-2021 retour gestuurd ter vervanging. In track & trace zie ik dat het gisteren bij jullie is binnen gekomen.
Bovenstaande negatieve review is geplaatst doordat ik helemaal niets vernam. Maar wel vreemd dat als jullie het druk hebben er wel met ca 30minuten gereageerd kan worden op een negatieve review.
Ik wil jullie de kans geven om te laten zien dat het uitblijven van snellere respons op mails en formulieren niet de standaard bij jullie is. Afhankelijk van jullie reactie snelheid zal ik de review aanpassen.

Resposta de Savvycons
Fantastisch geholpen door Roy van…
Fantastisch geholpen door Roy van Savvycons.
Roy heeft ons huis voorzien van een Tado thermostaat en slimme thermostaatknoppen. Zeer netjes gewerkt, daarna nog uitleg gegeven over de mogelijkheden.
Roy bedankt!

Bestelling snel geleverd
Bestelling snel geleverd. Ik had van te voren een mail gestuurd of het product op voorraad was, dit was middels een snel antwoord, het geval. Volgende dag al in huis.

Levering was snel
Levering was snel. Binnen 24 uur. Over het product was ik minder tevreden.

Resposta de Savvycons
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.