SBG Verhuur Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke dag bij de eerste springfestijn Rijswijk van de SBG verhuur, gehad. De kinderen hebben hun erg vermaakt op de stormbanen en de talrijke keuze aan springkussen. Locatie was perfect, wel jam... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Het was goed georganiseerd. Duidelijke signs en ruime parkeergelegenheid. Wel wil ik vragen om aandacht te hebben voor de kinderen zelf. Er was een klein manneke aan het huilen en geen van de medewerk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

mijn kinderen hebben het erg naar hun zin gehad op het springfestijn in rijswijk. wat veel keuze in verschillende springkussens, de stormbanen waren het leukste en ook de lange gymmat was een groot su... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Aluguel de Castelo Inflável
  2. Locadora de equipamentos esportivos

SBG Verhuur is de aanbieder in Regio Zuid-Holland op gebied van sport- en spelmateriaal en luchtkussens. Scholen, (sport)verenigingen, kinderdagverblijven, wijk- en buurtverenigingen maar ook andere organisaties met sport- en spelevenementen en natuurlijk particulieren kunnen hier gebruik van maken. Namens Sportief Besteed Groep veel sport, spel en springplezier!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

52 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Staat dat het vanaf 2 was

Staat dat het vanaf 2 was. Schilt per kind, maar vond er weinig voor peuters ook ter alternatief. Mijn zoontje heeft de hele gymzaal gegild omdat de springkussens met dino open mond en haai open mond. Hij was enorm bang en geschrokken. Hierdoor wilde hij geen andere springkussen op

27 de agosto de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De meiden hebben genoten in de Schilp…

De meiden hebben genoten in de Schilp bij het springfestijn! Zou het fijn vinden als er ook in het midden een zitplek komt zodat je de kids beter in de gaten kan houden. Ook het eten en drinken was bij t zitgedeelte rommelig, lag overal plakkerige limo daar kan beter op gelet worden of alleen water toestaan bijv.

8 de agosto de 2025

Een pluim voor jullie

Heel leuk georganiseerd. Aan alle facetten was gedacht: vermaak, eten en drinken en fijne begeleiding. Top geregeld. Wij komen volgend jaar weer.

26 de agosto de 2025

Springkussen huren - goed geregeld

Bij SBG verhuur een springkussen gehuurd. Snel reactie gekregen dat dit in orde zou komen. Die vrijdag al het springkussen geleverd en helpen met klaar zetten. Na een feest vol springplezier is het springkussen weer opgeruimd door SBG verhuur, waardoor we er geen omkijken naar hadden.

11 de julho de 2025

Variety and feeling safe

My children enjoyed the variety of springs to jump on. I liked the fact that the SBG Verhuur personnel was constantly supervising the correct use of the springs and the safety of the children. There was pile of cables and electrical connections in the middle of the salon, this is definitively a point for improvement.

20 de agosto de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Erg leuk en voor herhaling vatbaar!

Het was een leuk springfestijn in de Schilp. De kinderen hebben het goed naar hun zin gehad. Er was voldoende parkeergelegenheid en het was makkelijk te vinden.
Er liep een apparaat een beetje leeg en dit werd snel opgepakt.
Het enige puntje van verbetering is dat ik online niet kon vinden waar ik die extra dringen kon kopen, er stond dat dit online van te voren kon (voor chips en drinken etc), maar uiteindelijk kon ik het niet vinden

20 de agosto de 2024

Goed

Snel uitsluitsel of de te huren attractie nog beschikbaar is.

1 de julho de 2024

Dank voor de review!

Fijne ervaring!

Het binnenkomen was erg fijn. Enthousiast ontvangen door vrolijke personeel. Ik kreeg het gevoel dat ze erg zin in deze dag hadden. Het was niet erg druk, waardoor het heel overzichtelijk was. En daardoor niet constant bij het kind moest blijven. Leuke gevarieerde springkussens ook. Gelukkig geen ballenbak. Door een eerdere ervaring met een ander festijn wist ik dat het geen succes was, met meer in de zaal dan in het bad zelf. Lijkt me leuk een groter festijn met dit fijne team in de openlucht mee te kunnen maken. Nu kwam het binnen heel goed uit omdat het een regenachtige dag was. Helaas was de kleine die dag erg prikkelbaar en huilerig waardoor hij pas het laaste uur echt los kwam en begon te genieten. En toen was de tijd voor hem ineens helaas wel tekort. Ga zo door. Ik heb geen klachten, dus kan alleen maar beter worden. Groet, Bibi

4 de janeiro de 2024

Resposta da SBG Verhuur

Bedankt voor de mooie uitgebreide reactie, Bibi! Fijn om te horen dat het bevallen is. Helaas zullen wij in de open lucht niet zo snel doen omdat het te weersafhankelijk/onzeker is om veiligheid te garanderen. Komende zomer komt er hoogstwaarschijnlijk weer een springfestijn in de Schilp (Rijswijk) en die zal een stukje groter opgezet zijn!

leuke ochtend!

Variatie in springkussens, leuke muziek voor de kinderen en ook nog een paar andere activiteiten. Onze 3 jongens van 2, 4,5 en 4,5 hebben zich goed vermaakt. Drankjes waren ook heel erg goed betaalbaar. Ik zelf vond het wel een beetje fris binnen en de toiletten waren niet schoon.

Resposta da SBG Verhuur

Goedendag Joyce, gelukkig hebben de kinderen het helemaal naar hun zin gehad! En bedankt voor de waardevolle feedback, dit nemen wij zeker mee voor een eventuele volgende editie.

Het aantal springkussens

Het aantal springkussens, de ruimte en het aantal deelnemers was heel goed op elkaar afgestemd. Het was erg overzichtelijk en alles werd door de medewerkers goed in de gaten gehouden.

Resposta da SBG Verhuur

Bedankt voor de positieve reactie, Renee. We hebben ons best gedaan en hopelijk tot de volgende keer ;)

Tops

Me dochtertje en me neefje vonden het heel erg leuk. Er waren extra medewerkers die extra gingen opletten. Ik vond ook veilig plek voor de kinderen.

Resposta da SBG Verhuur

Dankjewel Gussun! Daar hebben we zoveel mogelijk op ingezet, Tot de volgende keer ;)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De kinderen hebben enorm veel plezier…

De kinderen hebben enorm veel plezier gehad. Het was veilig, overzichtelijk en vooral was er veel ruimte voor plezier met heel veel verschillende springkussens. Zelfs mijn dochter van 12 jaar heeft genoten!

4 de janeiro de 2024

Resposta da SBG Verhuur

Dankjewel voor de mooie reactie Elouarda, dat is top om te horen! Tot de volgende keer ;)

Was weer super

Was weer super! De kinderen hebben het goed naar hun zin gehad. De volgende x zijn we zeker weer van de partij

Resposta da SBG Verhuur

Gelukkig hebben de kids genoten!! Dat is het belangrijkste, tot de volgende keer !

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.