Chapeau voor deze organisatie, wat een kanjers!
Sinds 23 mei jl. volg ik de 1-op-1 coaching bij de Scale Academy. Dit nadat ik een dure en waardeloze coaching had gevolgd bij een andere grote partij. Ik was dus zeer sceptisch. Maar omdat ik vertrouwen had in het systeem en de Scale Academy alleen maar werkt met coaches die zelf ook dagelijks hard draaien (niet 1 maandje, maar jarenlang)en heel veel persoonlijke aandacht voor je hebben, durfde ik het aan. En wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan.
Mijn coach Thieme pakte het vanaf het begin goed aan. Mijn website en stats van de vorige 3 maanden werden gedetailleerd bekeken en ik voerde de aanpassingen door zoals hij dit voorstelde.
Binnen 3 weken zat ik al op 3K omzet per dag (terwijl ik bij mijn vorige coaching nog geen 1K per dag kon halen) en het leren schalen en wat hiervoor nodig is, is mijn grootste doel.
Wat zo goed is aan deze coaching van Scale Academy is dat zij
= met kleine teams werken waardoor de coach heel veel aandacht voor jou heeft en 7 dagen per week voor jou bereikbaar is, zeer goede persoonlijke begeleiding kan geven en (bijna) direct antwoordt op je vragen.
= Daarnaast heb je zo vaak je maar wil 1-op-1 calls waarin je je computerscherm(en) deelt en je vragen uitgebreid worden beantwoord zodat je makkelijk weer vooruit kan.
= Proactief werken. Je wordt tijdig gewezen over het aannemen van personeel, je krijgt SOP's hoe dit personeel te instrueren, hoe om te gaan met chargebacks en hoe te anticiperen op eventuele holds
= Een hoofdcoach die altijd meekijkt in het privé kanaal waar jij met jouw coach communiceert. Af en toe springt hij bij of enthousiasmeert hij jou maar hij houdt altijd een oogje in het zeil. Dat is heel fijn want je weet dat deze coach en hoofdcoach zelf superhard draaien.
Ik ben enorm enthousiast over deze organisatie. Ik weet dat ik binnenkort met hun hulp ook 5K dagen ga draaien. En dat als 64-jarige! Immers, ik weet precies wat ik moet doen om daar te komen.