Høj kvalitet og pålidelig service
Høj kvalitet og pålidelig service. Bedste anbefaling.
Scandinavia byggeri ApS er en mindre virksomhed, der har specialiseret sig inden for tømrer - og snedkerarbejde samt murer -, malerarbejde i København og omegn. Scandinavia byggeri ApS bygger altid på de rigtige værdier og sætter håndværket. Vores primære fokus er at kunden altid er tilfreds med det arbejde vi har udført. Vi sætter også pris på solidt arbejde og leverer store resultater. Hvad enten det er et nyt badeværelse, et nyt køkken, reparationer eller tilbygning, så er Scandinavia byggeri ApS klar til at hjælpe med rådgivning og løse opgaven i særklasse. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for at få flere informationer om, hvilke opgaver vi løser.
Dinamarca
Høj kvalitet og pålidelig service. Bedste anbefaling.
Er meget tilfreds med det udførte arbejde. Der er kvalitet i detaljen og de udfordringer der har været undervejs er blevet løst på en måde så det er nemt at være kunde.
På den måde er både produkt og service i top! Vil helt sikkert bruge Scandinavia Byggeri igen, næste gang jeg har en opgave...

Resposta de Scandinavia byggeri ApS