Schaatsenshop Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tevreden!! Wat een geweldig systeem: je hebt besteld en kan meteen in het portaal (link krijg je per email) je bestelling checken en de bezorging volgen. Echt perfect. Ene dag besteld en de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hadden kunstschaatsen nodig en zijn deskundig geholpen door vriendelijk personeel. We kwamen tegen sluitingstijd maar z namen alle tijd voor ons. We zijn blij met onze aankoop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In eerste instantie liep de site vast bij het bestellen. De daarop volgende dag verliep het wel als een zonnetje. Ik had al een berichtje gestuurd en kreeg alsnog antwoord om te dubbelchecken of het i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke site, ruime keus. Bestelling kwam meteen de volgende dag aan. De oudste en jongste konden lekker schaatsen met school. Met de vrieskou op komst ook voor de middelste dezelfde schaatsen best... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

113 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geholpen in de winkel zelf

Super geholpen in de winkel zelf! Alles wat er nog over was werd zo'n beetje uit de kast getrokken, zodat er toch voldoende keus was! Onze twee dochters gingen als blije mensen de winkel uit met hun kunstschaatsen!

12 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede snelle service qua levering.

Goede snelle service qua levering.
Product ook goede kwaliteit.

De retour service is echt om te huilen maar dat is gericht aan GLS. Daarom voor de shop wel een goede beoordeling.

Retour zending naar GLS letterlijk binnen 1 uur na levering al retour gezonden (ingeleverd bij een GLS punt) ivm net te kleine maat schaatsen. Ik wacht nu al 1 WEEK! Voordat het überhaupt retour aangeleverd wordt, door GLS, aan de schaatsshop. En die leverdag/datum wordt ook nog eens elke dag verzet!!!
Kortom: de service “retour sturen” is echt RUK!
Tijd voor de shop om met een andere bezorgdienst te gaan werken dus!!!

5 de janeiro de 2024

Super goed geholpen

Super goed geholpen
Werd enthousiast geholpen ,en uitleg gehad .
Mijn vraag voor goede schaatsen voor mijn persoonlijk ,eerst serieus aangehoord en heb keurig uitleg gehad zodat ik de keuze goed kon maken,en ik mooie aankoop heb kunnen doen voor mijn hobby.
Superblij met mijn nieuwe klapschaatsen.

Hartelijk dank

22 de dezembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Schaatsen spoorloos ?

Heb schaatsen besteld bij deze webshop en alles leek goed te gaan totdat het op dag 2 van verzending fout ging door een soorteer fout, heb toen 7 dagen later naar het informatie nummer gebeld wat op de site stond. Hierbij 25 minuten in de wacht gestaan om vervolgens te horen te krijgen dat ze er niks aan kunnen doen en ik maar moet gaan wachten. Heel erg jammer dat de schaatsen nu niet binnen zijn want had ze besteld om mee te nemen op vakantie.

6 de dezembro de 2023

Misleiding

Schaatsen besteld bij schaatsenshop omdat er specifiek bij stond dat ze geslepen zouden zijn. Dit was dus niet het geval en dus is dat pure misleiding. Ook een mail hierover gestuurd maar daar krijg je uiteraard geen reactie op. Tip om schaatsen elders te kopen, bij voorkeur in een echte winkel. Schaatsen zijn daar niet (veel) duurder maar ze slijpen ze wel waardoor je dus sowieso goedkoper uit bent.

15 de janeiro de 2023

Goedemorgen Wouter,

Laten we voorop stellen dat als er bij een schaats staat dat deze geslepen uitgeleverd wordt, hij normaal gesproken ook zeker geslepen is. Als dit niet het geval is, is het zeker niet bewust. Kun je wellicht contact met ons opnemen via telefoon of info@schaatsenshop.nl zodat we met je mee kunnen kijken wat er is mis gegaan. Ook voor wat betreft de eerder gestuurde mail waarvan je aangeeft dat je er geen reactie op hebt mogen ontvangen.

Alvast bedankt.

Team schaatsenshop

Zwart besteld, wit geleverd

Zwart besteld, wit gekregen!

23 de janeiro de 2023

Beste Johanna,

Zoals bij het product aangegeven kan de kleur afwijken afhankelijk van de beschikbaarheid. Dit om te voorkomen dat er volledige orders van schaatsen blijven hangen tot de dooi intreedt omdat de beschermers er in kleur X niet zijn. Specifiek om de miststanden zoals in uw review te voorkomen, melden we dit bij de beschermers op de site.

We vertrouwen erop dat de bovenstaande uitleg passend is, maar bij verdere vragen mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Team schaatsenshop

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, alleen niet het bestelde geleverd gekregen. In plaats van zwarte schaatsbeschermers, witte geleverd gekregen. Vindt het niet oké. Stel dat dit met bijvoorbeeld schoenen gebeurd, dat accepteer je niet.

9 de janeiro de 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor je review. Er is wel een uitleg voor wat betreft de kleurstelling. Bij de beschermers geven we aan dat deze in een afwijkende kleur geleverd kunnen worden. Dit doen we om te voorkomen dat een bestelling met schaatsen en beschermers blijft hangen omdat bijvoorbeeld de rode beschermers op zijn terwijl er nog ruim voldoende zwarte zijn. Uiteraard zijn we het met je eens dat het voor schoenen een heel ander verhaal is, maar uiteraard sturen we geen paarse schaatsen op als je zwarte besteld :-)

Slechte service

Slechte service. Ik wilde mijn schaatsen laten slijpen. Ze gingen in het apparaat en hij keek er niet naar om. Bezig met nog andere klanten in de winkel en de telefoon ging. Aan de schaatsen zitten nog allemaal braampjes. Besteedde helemaal geen aandacht aan de schaatsen. En hiervoor moest ik €14,50 betalen. Belachelijk. Ook had ik veters nodig voor m’n kunstschaatsen. Hiervoor moest ik 9,95 betalen en ondertussen trok hij een kaartje van €4,95 eraf. Veters zijn te kort voor mijn schaatsen en veel te dik! Bizar slecht….

1 de janeiro de 2023

Goedemiddag,

Dat lijkt me zeker niet de bedoeling. De slijprobot van pro-sharp slijpt de schaatsen volledig geautomatiseerd, dus in feite is het niet meer dan zorgen dat de juiste steen erin zit en op een knopje drukken. Voor wat betreft de braampjes had er wellicht even een afbraamsteentje langs gemoeten. Voor wat betreft de veters, als deze niet goed zijn nemen we ze uiteraard graag retour. Voor wat betreft de prijsstelling, lijkt me dat zeker bijzonder/onbedoeld. Graag zien we je terug om even e.e.a. voor je recht te zetten, uiteraard zonder kosten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een extra compliment voor het hele team!

Graag neem ik nog even de extra moeite een bedrijfsreview te sturen. Allereerst had ik super snel mijn schaatsen binnen. Helaas waren de ijzers los van de schoen. Productiefout. Direct de volgende dag (woensdag) had ik al reactie en wilden ze me helpen om nog voor het (schaats)weekend te zorgen dat er nieuwe waren. Maar de schaats-fever had ervoor gezorgd dat dezelfde schaatsen een langere levertijd hadden. Dus er is een aanbod gedaan om andere voor het weekend te leveren. Helaas vond ik die achteraf niet mijn stijl maar ik wil toch mijn complimenten geven hoe dit van begin tot einde perfect en snel en absoluut naar wens is afgehandeld. Nu wacht ik het even af en bestel ik uiteindelijk mijn schaatsen met bontje als deze weer leverbaar is. Dank voor het hele team van Schaatsenshop!

15 de dezembro de 2022

Ijs pret!!!!!

De dubbelen ijzers, mooi stevig product,Keurig geleverd en nog net op tijd voordat het ijs op weer verdwenen was. Mijn kleinzoon(3jaar) heeft zijn eerste "lange afstand" op het natuurijs geschaatst(gegleden😂)en hij vond het geweldig. De volgende dag was het wel huilen geblazen want de regen maakte aan dit nieuwe avondtuur snel een einde. Nu maar naar de ijsbaan. 👍

16 de dezembro de 2022

super!

na orienteren op de website nog even telefonisch contact gehad en daardoor precies de juiste schaatsten kunnen kopen. super dus!

13 de dezembro de 2022