Bestelproces verloopt prima en soepel, maar daarna.... Je krijgt geen bevestigingsmail. Daar moet je zelf achteraan. Bestelling bleek bij navraag goed doorgekomen. Na anderhalve week wederom radiostil... Ver mais
EDIT: Na opnieuw contact te hebben gekregen met het bedrijf netjes en snel ons geld terug gekregen. Stukje miscommunicatie geweest. Goed gehandeld uiteindelijk vanuit het bedrijf. Mijn vriend had e... Ver mais
Bestelling gedaan voor schaduw rolgordijnen van Nesling. Kreeg snel het bericht dat het verzonden was via PostNL. Bleek het later via een koeriersdienst te worden bezorgt. Ondanks matige reviews op in... Ver mais
Zeer snelle service! Vandaag besteld en morgen al geleverd. Mijn besteld product was blijkbaar niet meer leverbaar, heb ik een mail ontvangen met een alternatief en zéér spoedig antwoordmail en ver... Ver mais
ONS BEDRIJF Waarom Schaduwdoekplaza? Innovatieve doeken, heerlijke schaduwzones, duurzame afwerking en natuurlijk de beste schaduwdoeken. Dat is waar het bij Schaduwdoekplaza om draait. Door ons te richten op drie factoren hebben wij een geheel nieuwe kijk op de doekenmarkt gekregen. We onderzoeken het assortiment, zorgen voor de juiste afwerking en houden de geschiedenis van de doeken in gedachte waarmee we u stijlvolle en functionele schaduwdoeken kunnen aanbieden. Wat maakt ons zo bijzonder? Onze klantenservice is uitstekend. In onze webshop kunt u ten alle tijden terecht met allerlei vragen omtrent de schaduwdoeken. U kunt 24/7 met onze specialisten praten doormiddel van een live chat. Wij staan dus altijd voor u paraat en beantwoorden uw vragen op een professionele wijze. Zo streven wij naar een fijne omgang en kunt u met een gerust hart verder shoppen. Schaduwdoekplaza is een van de eerste die het fenomeen ‘voor 22:00 besteld, morgen in huis’ introduceert in de schaduwdoeken wereld. Omdat wij de enige zijn die dit aanbieden kunt u hier natuurlijk profijt van hebben. Op de zonnigste dagen in de zomermaanden hoeft u dus niet lang te wachten om weer lekker in de schaduw te zitten. Genieten van uw tuin wordt door ons vanzelfsprekend. Daarnaast kunt u met onze snelle levering ook in de regen in uw tuin zitten. Lekker droog en heerlijk uit de zon dankzij onze snelle service. Omdat wij onze klanten belangrijk vinden kunt u nu ook uw pakket volgen met Track and Trace. Een makkelijke manier om uw pakket te volgen van begin tot eind. Zie hoe uw pakket van ons magazijn naar uw huis rijdt en volg de route op uw beeldscherm. Naast Track and Trace is het bij Schaduwdoekplaza ook mogelijk om achteraf te betalen. Door Afterpay toe te voegen aan onze betalingsmogelijkheden geniet u van de garantie van de levering. Daarnaast betaald u natuurlijk pas als u tevreden bent. Ga voor zekerheid, veiligheid en gemak met Afterpay. Al deze servicemogelijkheden zijn prachtig, maar uiteindelijk draait het natuurlijk om één ding. De prijs. En die is bij Schaduwdoekplaza werkelijk het laagst. Doordat wij een goede band opbouwen met onze leveranciers kunnen wij een ruim assortiment aanbieden met de scherpste prijzen. Geniet dus bij Schaduwdoekplaza van de beste doeken met de beste prijzen. wij zijn bereikbaar op werkdagen van Maandag t/m vrijdag van 9:00-1700.
Vogelkersberg 5c, 3755BN, Eemnes, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Is niet normaal hoe ze met de mensen hun voeten spelen ! Wij wachten al van 17 juli op onze schaduwdoek en krijgen geen respons op onze telefoons of mails. Betalen is geen probleem maar ontvangen is een andere zaak. Als er een probleem is met levering of back order is het toch maar een kleine moeite om iets te laten weten. Niets bij bestellen zou ik zeggen. Niet betrouwbaar of geïnteresseerd in hun klanten. 1 ster zijn er 2 teveel.

Resposta da Schaduwdoekplaza
Ik wou graag een Nesling doek
En ben gaan zoeken op Google
Kom bij de site uit omdat i ook wat prijs betreft het goedkoopst is
Na het besteld te hebben, komt het netjes binnen 24 aan
Maar bij het openen van het pakket blijkt er een goedkoop b merk in te zitten.
En dat is mij meer dan tegen gevallen
Ik voel mij dan ook een beetje belazerd
Net of je een Mercedes koop en als i voor de deur staat blijkt er een fiat motor in te zitten.

Resposta da Schaduwdoekplaza
2 maal over een Schaduwdoek besteld.
En 2 maal moest ik er achteraan mailen omdat de bestelling zogenaamd in het systeem was blijven steken.
Onbegrijpelijk. Werd verder ook niets aan gedaan. Niet eens een fatsoenlijk sorry oid

Resposta da Schaduwdoekplaza
Heb de doek keurig ontvangen
Alleen ontbrak er een track and trace code waardoor ik me af vroeg of het doek wel al verzonden was omdat ik hey voor een bepaalde datum wilde ontvangen
Supersnelle levering. Pakket compleet.
Een van de Nesling palen leek niet helemaal origneel, hier en daar een kras, net niet genoeg om terug te sturen.
Schaduwdoek besteld en de volgende ochtend al in huis! Heel blij mee. Mooie kwaliteit en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Schaduwdoek besteld. Voor de bestelling een gebeld of deze op voorraad was. Ja die was er nog. Nou direct besteld. Een week later nog geen schaduwdoek! Bellen... dan maar. Je word door ons terug gebeld. Drie dagen laten nogmaals bellen. En ja hoor geen gehoor! Slechte webshop ik besteld hier niet nogmaals.
Tip: Informeer je klanten over wat je als bedrijf wel of niet kan. En maak je een afspraak hou je er dan aan.
Eenvoudige, duidelijke website. Alles werd netjes en snel geleverd en duidelijke communicatie over het verloop van de bestelling. Super !
De service voor leveren is goed, alleen terugbetaling na inleveren van te kleine besteld doek laat lang op zich wachten.
Mooi doek, hangt mooi strak.
Vwb. de levering, nog nooit een bestelling zo snel in huis gehad. Zondagmiddag besteld, maandagmorgen om 10.00 afgeleverd. 🤭 Je kan ook overdrijven natuurlijk, maar kwam wel geweldig goed uit. 🤣
Artikel binnen 2 weken retour gestuurd na misleidende advertentie op site. Als je schaduwdoek carbon black besteld krijg je carbon grey.
Meerdere mails verstuurd met vraag wanneer geld wordt terug gestort, geen antwoord op mails. Ook is na maand dat pakket is terugestuurd en daar is ontvangen geen bedrag terug betaald. Dus communicatie zeer slecht en vraag is nog steeds wanneer en of je geld terug ktijgt.
Vanaf twee dagen na bestelling iedere dag meermaals gebeld maar men belt niet terug of kan bestelling niet vinden of geen track&trace beschikbaar. Na twee weken opgegeven en geld teruggevraagd. Toen was het doek wel de volgende dag in huis.
Ik ga er beslist nooit meer iets kopen. Tweede ster is omdat het doek van goede kwaliteit is.
Snelle levering. Cadeau gegeven dus nog even afwachten hoe hij bevalt.
We zijn prima behandeld door Schaduwplaza.
In eerste instantie was de kleur ivoorwit aan de gele kant.
Doek terug gestuurd en keurig een nieuwe toegestuurd gekregen in de kleur wit.
En het past perfect.
Erg blij mee!
Snelle service, mooie kwaliteit doek, twee bestellingen. Bij de tweede zat bevestigingsmateriaal die bij de eerste niet meegeleverd was.