Voilà 3 semaines que j'ai commandé 1 carton et toujours RIEN. Ces délais sont inacceptables lorsque que l'on voit les délais des commandes faites à l'étranger...
Veja o que dizem as avaliações
De levering heeft lang geduurd, deze werd een paar keer uitgesteld. Uiteindelijk toch een paar maanden gewacht. Wel correcte communicatie hieromtrent. Materiaal zelf, meteen problemen met het sluite... Ver mais
De laatste bestelling was wat misgelopen. Toetsenbord besteld, dit bleek een QwertZ (geen typfout!) te zijn. Volledig onbruikbaar in BE lijkt me en niet duidelijk bij bestelling online dat dit type w... Ver mais
Detalhes da empresa
SCHÄFER SHOP maakt deel uit van de sterke en productieve Schäfer Groep. In 75 jaar zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste totaalinrichters voor magazijn, bedrijf en werkplaats in Europa. We bieden u hoogwaardige en uitgebreide oplossingen voor alle afdelingen in uw onderneming. Onze competentie strekt zich uit van een complete magazijninrichting tot individuele systeemoplossingen, van kleine functionele werkplek binnen de productie tot totale kantoorinrichtingen. Maak gebruik van onze ervaring en ons veelzijdige, uit 85.000 producten bestaande assortiment incl. extern assortiment in onze webshop. Alles uit één hand, gecombineerd met vakkundig advies en grote marktkennis. Onze medewerkers zorgen voor een vlotte verwerking van uw order. Bovendien bespaart onze ervaren klantenservice u tijd en geld. Uitzonderlijke belastbaarheid, hoge functionaliteit en talrijke uitbreidingsmogelijkheden. Dit geldt allemaal voor onze kantoorinrichting. Daarbij bieden wij u ook aantrekkelijk, innovatief design en oneindige combinatiemogelijkheden. Ook op kantoor kunt u vertrouwen op onze zorgvuldige planning, productie en montage. Ons kantoormeubelassortiment is aangevuld met afzonderlijke producten van andere fabrikanten. Feit blijft dat voor welk meubilair u ook kiest: onze jarenlange ervaring en vlotte service zorgen er voor dat u tevreden bent en blijft. Naast eersteklas en functionele bedrijfs- en kantoorinrichting bieden wij u ook een grote hoeveelheid kantoorgebruiksartikelen aan. U vindt in ons assortiment o.a. een groot aanbod bekende merkproducten evenals hoogwaardige producten van eigen fabrikaat met uiterst voordelige prijzen. Onze klantendienst begeleidt u voor, tijdens en na uw bestelling. Bovendien bieden wij op alle producten een garantie van 3 jaar en heeft u een betalingstermijn van 30 dagen. Onze 24-uurs leverservice zonder extra kosten geldt voor alle gebruik- en verbruiksmaterialen. Bij een bestelling gedaan voor 17.00 wordt het artikel nog dezelfde werkdag verzonden. Deze artikelen worden aangeduid in onze webshop met het 24-uurs logo. Ons assortiment bestaat uit de bekende SSI Schäfer-producten. Dit betekent merkkwaliteit rechtstreeks van de fabrikant, gekenmerkt door betrouwbaarheid, duurzaamheid en een hoog gebruiksgemak. Bovendien bespaart onze eigen SSI-reparatiedienst u onnodige kosten en langdurige zoektochten naar onderdelen. We hebben ons immers niet alleen de vakkennis uit de productie eigen gemaakt, maar ook de know-how van uw branche. Bij SSI Schäfer shop Industrie krijgt u een systeemoplossing voor de sectoren magazijn, bedrijf en werkplaats en dit rechtstreeks van de fabrikant. Met SSI Schäfer-producten kunnen we naast de ruime ervaring in B2B-verkoop ook teruggrijpen naar jarenlange ervaring van gerenommeerde producenten. Zo blijft u niet met vragen zitten over producten of mogelijkheden. Al tientallen jaren bepalen wij met onze ervaring in aanzienlijke mate mede de relatiegeschenken-branche. Onze ervaring loont zich voor u! Wij staan u graag bij om al uw vragen rond keuze, optimale visualisering en speciale wensen te beantwoorden, wij komen desgewenst zelfs bij u ter plaatse. Voor grote projecten is onze "Full Service" een van onze sterke punten – een "volledige ondersteuning" te beginnen met de artikelkeuze, de optimale presentatie van uw reclameboodschap, de opslag tot en met de verzending van uw reclame-artikelen naar de gewenste adressen. Uw onderneming geniet grenzeloos van onze kwaliteit en ons groot, Europees samenwerkingsverband. Schäfer Shop is vertegenwoordigd in 11 Europese landen en beschikt over een eigen internationale inkooporganisatie. www.schaefer-shop.be
Informações de contato
Excelsiorlaan 14, 1930, Zaventem, Holanda
- 0032 800 34 044
- info@schaefer-shop.be
- schaefer-shop.be
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Délais inacceptables
1000 punten voor Schäfer Shop
3 maanden geleden een Alassio Pilotenkoffer gekocht. Door onbekende oorzaak wilde een van de sloten, afgelopen weekend, niet meer open gaan. Heel erg vervelend! Vandaag gebeld voor tips en tricks maar de vriendelijke dame had ook geen idee hoe het op te lossen zonder de koffer kapot te moeten maken. Dus stuurt ze vandaag nog een nieuwe koffer mij tegemoet. Dit vind ik een hele uitstekend en schappelijke oplossing! 1000 punten voor Schäfer Shop uit Arnhem.
Koeriersdienst maakt online shoppen minder aantrekkelijk
Na geduldig afwachten (want het duurde toch wel een aantal dagen …) eindelijk bericht dat de bestelling geleverd was . Maar dat was slechts het begin van de lijdensweg , GLS slaagde erin om tweemaal het pakket weer mee te nemen (“kon niet geleverd worden” , terwijl wij een leveringskast hebben staan !) en de derde keer kregen we het bericht dat het pakket geleverd was ! Onze kast gecheckt , niets … overal waar er een pakket kon geleverd zijn afgelopen , de buren , andere plaatsen … foetsie ! Maar Schâfer deed de moeite om het pakket eerst naar Zaventem te laten leveren om het vervolgens met een andere koerier te laten afleveren ! Vergezeld van een excuusbriefje en een attentie , dat is service ! Ondanks dat het geklungel van de chauffeur van GLS zeker niet hun fout is hebben ze er wel de verantwoordelijkheid voor opgenomen , zodat we uiteindelijk met wat vertraging toch het bestelde mochten ontvangen ! Heel erg bedankt … want dit doet zeker niet iedere verkoper !
Correcte prijs en levering
Ik heb enkele producten gekocht. De prijzen waren correct net zoals de levering.
Schaefer-shop is de beste Site
Schaefer-shop is een fantastisch goed bedrijf , correct met betalingen en leveringen . De service is bijzonder goed en snel , wat mij betreft een hele dikke 10 . Ik ga al mijn collega's op de hoogte stellen hoe fantastisch en goed dit bedrijf is !!!!!!!!!!
H.Dorgelo Enschede
Foute levering van bureaustoel geraakt niet opgelost
Op 9 augustus heb ik een bureaustoel besteld van Giroflex voor 554 EUR. Op 7 september werd een verkeerd type en kleur geleverd i.p.v. na 3 werkdagen zoals vermeld stond op de site. Na verschillende mails te hebben verstuurd hierover en navraag over de stand van zaken kreeg ik geen concreet antwoord tot ik zonder verwittiging op 14 oktober de rug van de bureaustoel in de juiste kleur kreeg toegezonden. Ik weet niet hoe ik de rug moet verwisselen en ga niet riskeren om de stoel te beschadigen want die staat ondertussen nog altijd onaangeroerd in de doos verpakt thuis. Ik weet niet hoe dit gaat aflopen maar mijn geduld is wel op want na 10 weken wachten heb ik nog altijd niet de stoel die besteld heb ...

Resposta da Schäfer Shop N.V.
Refacturation de la remise accordée !
Refacturation de la remise accordée !
ET LISEZ BIEN LES CONDITIONS GENERALES DE VENTE AVANT D’ACHETER ...
J'ai passé une commande, pour un montant total affiché à payer, remise déduite (de 37 € 51 Cents), sur leur site internet, de 153 € 67 Cents le 28/11/2021 . J'ai payé ces 153 € 67 Cents par carte de
crédit le 28/11/2021. La somme a été officiellement comptabilisée le lendemain (lorsque leur grosse remise n’était plus applicable) 29/11/2021. Or, je constate, en me connectant sur mon compte client, qu'il reste un solde à payer de 37 € 51 Cents. Donc, si je comprends bien, ils octroient une grosse remise sur leur site internet (37 € 51 Cents dans mon cas). Puis, ils réclament le montant de la remise à leurs clients.
ET LISEZ BIEN LES CONDITIONS GENERALES DE VENTE AVANT D’ACHETER … Cette société se dédouane de tout et la quasi totalité des obligations sont à charge de l’acheteur.
LISEZ AUSSI LES MENTIONS LEGALES .

Resposta da Schäfer Shop N.V.
I bought an office table Article N°…
I bought an office table Article N° 106700, Order N° 2500199044 from Shaefer Shop. It squeaks loudly when touched and is impossible to use. After more than two months of promises Shaefer Shop has not honored their guarantee; no repair, no replacement, no refund.
Klantenservice niet optimaal
Ik heb Order 2500206606 geplaatst en al een factuur ontvangen. Echter staat er al geruime tijd (in het Duits, want dat is een deel van de website dat ze zijn vergeten te vertalen) dat de twee pakketten van de levering verloren zijn. Volgens de factuur is er uitgeleverd, volgens de website is de bestelling verloren en ik heb zelf geen tracking ontvangen. Begrijpen wie begrijpen kan. Ik heb al 2 maal een mail gestuurd (1 maal via formulier vorige week en 1 maal gisteren via het mailadres dat met de bestelling werd meegegeven) en ik heb nog steeds geen antwoord mogen ontvangen. Mijn eerste bestelling hier schept totaal geen vertrouwen en ik hoop dat ik ooit of het geld of het artikel (terug) te zien krijg. Op deze ervaring afgaand een absolute afrader... (Review van 27/7/2021)
Update: vandaag (28/7) een mail gehad van hen dat ze de transporteur gaan contacteren. Dat was de enige info, in 1 zin. Tracking? Nooit gehad. Excuses voor de slechte afhandeling en/of communicatie? Onbestaande
Update: Na het plaatsen van de review werd er snel gecommuniceerd en werd het product alsnog geleverd, in goede staat. Spijtig dat het plaatsen van een review nodig bleek te zijn om de klantenservice wakker te krijgen.
Une partie de commande n'est pas livrée…
Une partie de commande n'est pas livrée dans le délais annoncé sans aucune explication spontanée. Après deux courriels on nous annonce que le retard de livraison sera de plus de deux mois ce qui interfère sur notre planning de travail de manière importante.

Resposta da Schäfer Shop N.V.
Perfecte levering en dit binnen de…
Perfecte levering en dit binnen de gestelde termijn
bestelling in week 19 ging geleverd…
bestelling in week 19 ging geleverd worden in week 22, we zijn nu week 28 en nog steeds niks ontvangen, bij navraag blijkt dat dit al klaar staat voor transport sinds week 24 maar enig antwoord is "uw bestelling wordt geleverd maar datum weten we nog niet"
Curver boxen
Alles is prima verlopen ook nadat ik doorgaf dat mijn artikel was beschadigd heb ik heel snel een reactie en een nieuw artikel ontvangen. Na het ontvangen van het nieuw artikel bleek deze ook beschadigd te zijn.
Heel spijtig vind ik, ik zag het dan ook niet meer zitten om nogmaals te sturen omdat ik waarschijnlijk terug beschadigde boxen zou krijgen.
Emballage abîmé
Emballage abîmé.
J'avais commandé du papier A3 et cartouches d'encre. Paquet ouvert, déchiré, feuilles abîmées.

bestelling betaald
bestelling betaald, misleidende reclame, bestelling teruggedraaid. Betaling na één maand nog niet terug ontvangen. Dit is niet ver van oplichting..

Resposta da Schäfer Shop N.V.
we hebben onze bestelling nog steeds…
we hebben onze bestelling nog steeds niet ontvangen.
De levering zou 14 dagen geleden zijn

Resposta da Schäfer Shop N.V.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.