Bestelling was geplaatst via webshop. Betaling ook gedaan. Allemaal goed verlopen. Helaas waren de producten niet op voorraad. Levering heeft op zich laten wachten. Hiervoor meermaals contact gezo... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dankzij deze ondernemer heb ik nu de internet verbinding die ik nodig heb. Met eigen modem wat hij me heeft geleverd inclusief support na levering bij het nalopen van de configuratie. Heb nu helemaal... Ver mais
Heldere website, goede informatie over de producten en de inzet ervan. Invulling van een gat in de markt waar niet veel partijen iets leveren, dus superblij dat Schenk ICT hier die invulling geeft... Ver mais
Ik ben echt heel goed geholpen door schenk ict. Ik heb een SFP+ module besteld, en ik was vergeten een bepaalde patch kabel toe te voegen (APC > UPC) en heeft duidelijk uitgelegd waarom het belangrijk... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
goed geregeld en daarna snel gereageerd…
goed geregeld en daarna snel gereageerd op een xetra vraag die we hadden. top!
Snelle en duidelijke levering
Snelle en duidelijke levering, goede communicatie en advies en zeer snelle levering!
Het product wat ik besteld heb werd binnen enkele dagen al geleverd. Goed verpakt en is onbeschadigd ontvangen.
Fijne partij
Contact was goed. Vragen werden snel en goed beantwoord waarna levering ook snel en keurig was
Super snelle levering
Super snelle levering, fijn dat er bijgeleverde uitleg over product zat.
Snel en goed!
Super bedankt en goede service
Alles netjes geregeld en verstuurd! Goede documentatie over glasvezel internet & heeft als 1 van de weinige in NL met glasvezel kabels met inschuiflade. Super bedankt!
Uitstekend
Snelle levering met Track en Trace en duidelijke documentatie neegeleverd in de verpakking.
XGS-PON SC-APC Aansluitkabel
Een XGS-PON SC-APC Aansluitkabel bij Schenk ICT gekocht. Prima communicatie via mail inclusief een Track en Trace code om mijn pakketje te volgen.
Goede kennis van zaken
Goede kennis van zaken. Goed advies en snelle nette levering
Uitstekend
Uitstekend, goed contact, adequate verzending en na enige strubbelingen bij in bedrijf stellen, nuttige aandacht.
Bestelling snel in huis
Bestelling snel in huis, netjes verpakt en goede duidelijke instructies.
Aanrader.
Snelle levering zoals geadverteerd
Snelle levering zoals geadverteerd. En de juiste producten op voorraad die ik nodig had om snel weer door te kunnen met het project.
Nette levering
Het product werd netjes geleverd in een juiste verpakking en zat ook nog iets extra’s bij mijn dank
Hiervoor
Gewoon een aanrader
Het bestelde de volgende dag goed verpakt ontvangen. Website is overzichtelijk en heb het probleempje vanuit zoeken in FAQ heb ik zo kunnen oplossen.
Nokia XS-010X-Q - Supersnel bezorgd
Keurig verpakt en supersnelle afhandeling!
Prima advies en juist kabel kunnen…
Prima advies en juist kabel kunnen bestellen die maar zeer beperkt wordt aangeboden door winkels.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.