Goed werk
Goed werk, alleen moesten er een paar dingen bijgewerkt worden. Gelukkig zijn ze hiervoor terug gekomen. Verder prima
Bij Schilderr koppelen we niet alleen de beste zzp-schilders aan jouw klus, maar krijg je ook volledige garantie op hun werk. Wij blijven verantwoordelijk voor het eindresultaat, zodat je verzekerd bent van topkwaliteit en zorgeloos schilderwerk – een zekerheid die platforms zoals Werkspot of Homedeal niet bieden.
De zzpers van Schilderr hebben mijn woning geschilderd om het huis klaar te maken voor verkoop. Ik was positief verrast over het oog voor detail van de schilders. Meer dan tevreden 👍
Uitstekende kwaliteit en service!
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van de diensten van Schilderr voor het schilderen van zowel de binnen- als buitenkant van mijn woning. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en professioneel. Ze kwamen snel met een offerte en gaven duidelijke uitleg over de mogelijkheden.
Het resultaat is werkelijk top! De schilders werkten zorgvuldig en gebruikten hoogwaardige materialen. Ik was vooral onder de indruk van de aandacht voor detail en de netheid waarmee ze te werk gingen. Alles werd netjes achtergelaten, en ze hielden zich aan de afgesproken planning.
Ik raad Schilderr aan iedereen aan die op zoek is naar een betrouwbaar schildersbedrijf dat kwaliteit en klanttevredenheid op de eerste plaats zet. Absoluut 5 sterren!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.