schwertz & co Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

On a passé une commande d'un meuble double vasque qui est malheureusement arrivé aîmé. Après content avec le SAV, nous sommes très très content du SAV qui a été très réactif et nous avons directemen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Très bonne expérience. La livraison n'étant pas arrivée à la date prévue, j'ai fait un mail de demande de remboursement. J'ai reçu une réponse dès le lendemain me proposant un nouvel envoi pour cau... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hadden een geweldige rode wc met bidet besteld. Door vertraging in de bouw werd deze later gemonteerd en bleek de bril beschadigd. Per mail contact gehad en er werd direct een nieuwe opgestuurd.

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios para Banheiros

Schwertz & Co staat voor stijlvol, kwalitatief sanitair dat comfort en design samenbrengt. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde badkamerproducten met oog voor detail, duurzaamheid en gebruiksgemak. Van moderne toiletten tot verfijnde afwerkingen: bij Schwertz & Co kiest u voor kwaliteit waarop u kunt vertrouwen, met service die net zo sterk is als onze producten.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

132 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

97 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lees de voorwaarden retourzending

Het product is geleverd. De termijn van evt terugsturen is 14 dgn vanaf de aankoop. Het product werd echter pas na 7 dgn geleverd, zodat de tijd van controle en beslissen nogal beperkt is. Termijn zou moeten beginnen vanaf datum levering. Tevens is de retourzending voor eigen rekening en om het kennelijk te ontmoedigen staat erbij dat een verzekering afsluiten verstandig is want het gaat kennelijk nogal eens mis en dan zijn de kosten van het product, in mijn geval 300 euro, plus verzendkosten voor mijn rekening en heb ik nog geen douchkolom. Gaf niet zo'n fijn gevoel. Er zat geen papier factuur bij de levering.

24 de julho de 2025

Beste Johan,

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring.

Wij hebben de levering nagekeken en zien inderdaad dat DHL er langer over heeft gedaan om uw bestelling te bezorgen. Dat is vervelend en helaas niet altijd binnen onze invloedssfeer.

Wat betreft de retourvoorwaarden: bij ons geldt een retourtermijn van 30 dagen, die altijd ingaat op de dag van ontvangst van het product. Indien u binnen deze termijn een retourmelding doet, ontvangt u van ons een retourlabel zodat u het pakket eenvoudig kunt terugsturen.

Wanneer een product al is gebruikt en u wilt dit daarna retourneren, dan zijn de kosten van retourzending voor uw eigen rekening. Ook vragen wij in dat geval dat het artikel in de originele verpakking wordt teruggestuurd.

Chantal

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Levering niet conform afspraak

Meermaals aangegeven dat "voor 1800 besteld morgen in huis" niet klopt. Vrijdag besteld is dinsdag in huis. Ik heb door deze belofte de koop gedaan, dus teleurstellend. Reageren wel snel, dus daarom 2 sterren.

25 de julho de 2025

Hi Joris,

Allereerst dank voor je bericht en feedback.

We begrijpen je frustratie volledig. Helaas hebben we op de bezorging via DHL niet altijd directe invloed, al doen we uiteraard ons uiterste best om dit soort situaties te voorkomen. Om de vertraging op te vangen, hebben we direct een expreszending aangemaakt om je bestelling alsnog zo snel mogelijk te leveren.

Het spijt ons dat onze inspanningen en de geboden compensatie toch niet hebben geleid tot een positieve ervaring. Dat is jammer, want we zetten ons altijd in om elke klant zo goed mogelijk te helpen — ook in situaties waarin externe factoren een rol spelen.

Desondanks hopen we dat je veel plezier zult hebben van het product.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling zou het volgende dag…

Mijn bestelling zou het volgende dag bezorgd zijn, maar helaas nu bijna een week geleden en nog steeds niet geleverd

31 de julho de 2025

Beste Mouna,

Hartelijk dank voor uw review en feedback.

We zien dat uw bestelling inmiddels is aangemeld bij DHL, maar begrijpen dat deze nog niet bij u is ingepland. Het is op dit moment niet duidelijk waarom dit zo is.

Daarnaast willen we u erop wijzen dat uw bestelling op 31 juli is geplaatst, wat minder dan een week geleden is.

Desondanks begrijpen we dat het erg vervelend is dat uw zending nog niet geleverd is. Wij nemen direct contact op met DHL om dit te onderzoeken en houden u zo snel mogelijk op de hoogte.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
De communicatie was uitstekend, vanaf het begin tot aan de levering. Ik werd zelfs van tevoren gebeld over de bezorging, wat ik erg netjes vond. Alles is perfect verlopen. Kortom: zeer tevreden!

13 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De levering ging vlot en de wc die ik…

De levering ging vlot en de wc die ik kocht is degelijk. Nadat we een beschadiging hadden ontdekt aan de pot bij het uitpakken was Schwertz & Co schappelijk, klantgericht en goed bereikbaar. We mochten kiezen voor een korting of een nieuwe pot. De pot werd netjes opgehaald en omgeruild voor een nieuwe. Voor ons een goede ervaring.

4 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service en fijn contact

Super service en fijn contact. Toilet besteld, waar nog niet alle onderdelen leverbaar van waren. Zodra het beschikbaar was is het direct geleverd. Persoonlijke service en snelle reactie. + Het ziet er prachtig uit. Nu nog even laten installeren, maar kan me nu al inbeelden dat het een prachtig geheel gaat worden in onze nieuwe badkamer!

15 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Deel bestelling kwam kapot aan

Deel bestelling kwam kapot aan, melding gedaan maar werd niet vergoed want niet “binnen vijf dagen gemeld”. Dit is niet in lijn met consumentenrecht maar het interesseert de verkoper niks. Betalen of je zit met een wc zonder bril, Let op dat je elke individueel onderdeel direct opent en geheel controleer want anders wordt je genaaid.

25 de abril de 2025

Hi Ralf/Rob,

Wat jammer dat we je toch niet naar wens hebben kunnen helpen. Het is inderdaad erg belangrijk dat zendingen direct bij ontvangst gecontroleerd worden. In geval van schade of breuk vragen we om dit binnen vijf dagen aan ons te melden. Deze voorwaarde staat ook duidelijk vermeld op onze website.

Omdat het om breekbare producten gaat, kan schade helaas ook ontstaan tijdens het transport, de installatie of het verplaatsen van het product. Daarom is die controle bij ontvangst zo belangrijk.

We vinden het dan ook erg spijtig dat we een 1-sterrenreview hebben ontvangen, zeker gezien het feit dat we je nog tegemoet zijn gekomen met een korting om je zo goed mogelijk te helpen.

Toppie

Super blij met onze aankopen de wc met bidet en wastafel. Het is keurig netjes op tijd geleverd en goed verpakt.

14 de março de 2025

Super goede service,

Super goede service,
Ik ben zo tevreden over dit bedrijf, ik had de verkeerde wc pot besteld,
Deze was zo zwaar ik kon deze niet naar een dhl punt brengen .
Ze zijn hem komen omruilen, ik was hier zo blij mee ,
En mooie kwaliteit spullen hebben ze daar!
Blij mee😊

12 de março de 2025

very disappointing!

I purchased two wall radiators from Schwertz & Co NL via Praxis Marketplace. Unfortunately, they didn’t fit in my bathroom, so I returned both last month. I didn’t receive my refund until I had to chase them via email—very disappointing!

One of the radiators had been taken out of the box by my contractor, and the original packaging was missing. To ensure safe transportation, I carefully packed it in another sturdy cardboard box. The screw box was never opened, and I even placed it in the original plastic bag. The other radiator was returned in its original packaging.

Despite both items being in perfect condition, they only refunded me for the one in the original box. So now, they have a fully functional radiator, and I am left without my money. This is completely unfair!

I do not recommend their products or customer service at all. Think twice before purchasing from them!

18 de fevereiro de 2025

Beste Morteza,

Allereerst willen we u bedanken voor onze allereerste 1-ster review! Helaas kunnen we niet iedereen tevreden stellen, maar dankzij uw bijdrage weten toekomstige klanten nu in ieder geval dat ze beter geen verpakking moeten weggooien voordat ze zeker zijn van hun aankoop. Dus bij deze, dank daarvoor!

Wat betreft uw retourzending: we begrijpen dat dit voor u vervelend is. Gelukkig heeft u bij één product wél de volledige verpakking weten te behouden, waardoor we u daar netjes voor hebben kunnen terugbetalen. Jammer dat dat bij de radiator niet het geval was, maar dat is natuurlijk een detail.

Hoe dan ook, uw radiator die met onze retourlabel terugkwam en voor ons helaas onverkoopbaar is staat hier keurig voor u klaar om opgehaald te worden. En omdat we graag gastvrij zijn, zetten we met alle plezier een kop koffie voor u klaar bij uw bezoek.

Laat u ons even weten wanneer u langskomt?