Zaterdag 4 april een rolstoel besteld en al op 6 april(2epaasdag) geleverd! Kan niet wachten om eindelijk weer naar buiten te kunnen gaan! Bedankt voor de snelle levering!
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
bent u op zoek naar een comfortabele scootmobiel, lichtgewicht rolstoel of lichtgewicht rollator? 7 dagen per week bent u van harte welkom in Amersfoort
Informações de contato
Euroweg 25, 3825 HA, Amersfoort, Holanda
- scootplaza.nl
Zelfs met Pasen bezorgd!
Zaterdag 4 april een rolstoel besteld en al op 6 april(2epaasdag) geleverd!
Kan niet wachten om eindelijk weer naar buiten te kunnen gaan!
Bedankt voor de snelle levering!
JAARLIJKSE ONDERHOUDSBEURT
Ik had 3 Maart een afspraak gemaakt met Scootplaza en kreeg 9 dagen later al de monteur aan huis voor een onderhoudsbeurt met een goede service en ben hier erg blij mee.
Een drive rollator nitro SL
Een drive rollator nitro SL, Mei 2025 gekocht. Nu 4x de rem afgebroken. 2x een nieuwe remkabel opgestuurd gekregen die ik zelf gerepareerd heb, daarna de rollator opgestuurd voor reparatie en advies wat de reden is van het steeds terugkerende probleem. hier heb ik geen antwoord op gekregen alleen een opnieuw vervangen remkabel. een paar maanden later weer gebroken. Geen vertrouwen meer in de rollator waar mijn moeder van afhankelijk is.
Antwoord van Scootplaza is dat de rollator te lichte remmen heeft, dat mijn moeder in Amersfoort een ander model kan uitzoeken. Dit is geen optie voor haar omdat Amersfoort te ver weg is voor ons.
Omdat er geen vergelijkbare klachten zijn over deze rollator worden wij niet in het gelijk gesteld door scootplaza. Wij kunnen dus deze rollator weggooien.
Gelukkig zijn er geen ongelukken gebeurd. maar ik wil iedereen waarschuwen dat dit geen veilige rollator is!!!
In 2024 kocht mijn vriend de Elite Max…
In 2024 kocht mijn vriend de Elite Max met vering. De verkoper beweerde toen dat de eerste onderhoudsbeurt voor hun rekening was. Toen ik vorig jaar kwam voor onderhoud kon ik gewoon 99euro aftikken want ze konden mijn rekening niet vinden. Gisteren terug met de rekening. Nu beweerde men dat dit niet inbegrepen was en het zou apart op de rekening moeten staan. Kreeg overigens mijn factuur niet terug. Opnieuw dus de 99,00 aftikken. De accu's zijn waarschijnlijk slecht en men zou 5 dagen nodig hebben om dat te meten. Geen leen- of huur scootmobiel beschikbaar. Ook heeft men geen leenaccu voorgesteld. De accubehuizing is niet te openen door lamgedraaide schroeven (niet mijn doen overigens) De behuizing is ook nergens online te koop behalve bij ScootPlaza noch zijn de accu's elders te vinden. Hun pinapparatuur weigerde gisteren ook nog dus ik geef aan dat ik het thuis wel even overmaak. Kreeg ik te horen dat ze dat liever niet hebben en of ik even op de factuur wilde zetten dat ik het zou overmaken. Zo de waard is vertrouwd meneer zijn gasten. Natuurlijk heb ik de rekening thuis gelijk overgemaakt. Al met al, ik heb een zeer nare smaak in mijn mond van deze toko in Amersfoort.
Service heer Tuncay
Op 12 februari is de heer Tuncay geweest voor de onderhoud van twee scootmobiels hij is zeer vakkundig en legt alles goed uit
Vandaag 5 maart is de heer Tuncay weer geweest om nieuwe accu's te plaatsen die hij voor ons geregeld had.
Ik geef de heer Tuncay 5 sterren voor zojn hele goede service
Mooie goede service en passende rollator
Hallo, bij scootplaza een rollator besteld. Het duurde wat lang gebeld zij hadden problemen met de computer gehad. Alles dezelfde dag door een allervriendelijkste dame in orde gebracht. Ik ben nogal lang 1.91m. Gekeken naar een model wat lang genoeg is en de bedrading in de buis heeft, toe het bezorgd werd met enigszins scepsis uitgepakt. De rollator was prima verpakt en was zeer eenvoudig in elkaar te zetten en voor mij op prima hoogte. Scootplaza geweldig geïnformeerd, en mooi en goed product. Ga zo door.
Ontzettend slecht service
Een rollator gekocht via Bol. Na een paar maanden was er een klein onderdeel losgegaan en verdwenen. Contact gezocht met Scootplaza en zij zouden het onderdeeltje opsturen. Het is nooit ontvangen. Aangegeven dat wij het niet hebben ontvangen. En nu wordt iedere vorm van communicatie volledig genegeerd.
Diverse mailtjes gestuurd er komt totaal geen reactie. Ondertussen met de rollator naar onze doe het zelf winkel gegaan en zij hebben een alternatief gevonden. Het kostte nog geen € 0,80. Bedankt voor de goede services Scootplaza. Hier zullen wij nooit meer iets bestellen.
complimenten voor monteur Tuncay!
Wij zijn SUPER goed geholpen door monteur Tuncay! Bedankt dat je het probleem met de elektrische rolstoel van mijn vader zo snel opgelost hebt! Super service en heel vriendelijk geholpen!
Een tel. opnamen. Draaaaaama! 27min wachtiden.
Eeen tel. opnamen. Draaaaaama! 27min wachtijd
Scootmobiel
Vanmorgen besteld, vanmiddag geleverd door een super aardige bezorger, groot compliment hiervoor
Zeer vriendelijk
Zeer vriendelijk en goed geholpen in de showroom door Otto. Een dag laten enorm vriendelijke en geduldige Tuncay die mijn scootmobiel heeft bezorgd en uitgelegd. Super blij met mijn nieuwe scootmobiel en vooral mij vrijheid!
Fantastisch
Heel goede reparatie en service.Heel erg bedankt aan de buitenmonteur Meneer T.!! Dit bedrijf kunnen we aanbevelen.
Goede service, vandaag de onderhoudsbeurt. De vriendelijke meneer Tuncay heeft de scootmobiel goed nagekeken en ons ook goede tips gegeven. Bedankt!
1 ster nog teveel voor Scootplaza
1 ster nog teveel voor Scootplaza.
Wou dat ik eerder de vergelijkbare slechte recensies op Trustpilot had gelezen over Scootplaza. Heb exact dezelfde ervaring. In maart 2024 een rolstoel gekocht die gemiddeld 1x p/wk gebruikt wordt. Ong. 2 maanden terug een defecte arretering van een vd armleuningen opgetreden. Geprobeerd telefonisch contact te krijgen, maar werd in wachtrij gezet en plotseling was verbinding verbroken. Toen maar email gestuurd met foto’s van defect … geen reactie! Opnieuw : zou navraag gedaan worden bij leverancier. Na 2 weken nog steeds geen respons. Vandaag maar opnieuw gebeld en kreeg eindelijk iemand aan de lijn. Defect onderdeel kost 30€, maar garantie op rolstoel is ‘tot de deur’. Meest belachelijke is dat ze na wekenlang traineren, uiteindelijk wel direct een factuur kunnen opsturen met 25€ orderkosten. Dit betekent feitelijk dat ik ook nog moet betalen voor slechte service! Het ondeugdelijke onderdeel wordt daarmee bijna 2x zo duur!!! Van coulance heeft dit bedrijf klaarblijkelijk nog nooit gehoord. Medewerkers totaal niet geinteresseerd in de klant, maar alleen bezig zoveel mogelijk geld bijeen te harken.
Als ik eigenaar was van dit bedrijf, zou mijn eerste daad zijn om de (telefonische) medewerkers op een cursus Klantbeleving te sturen en hen te selecteren op empathisch vermogen. Ze moeten zich goed realiseren dat hun klantenkring per definitie hulpbehoevend is.
Vorig jaar een rollator hier gekocht
Vorig jaar een rollator hier gekocht, nu is een wiel stuk.
Gevraagd aan hen hoe dit op te lossen aangezien mijn moeder volledig afhankelijk is van de rollator, antwoord: u kunt een afspreaak maken op onze locatie in Amersfoort en moet 34.95 betalen.
Totaal niet meelevend, denken niet in oplossingen en zien de urgentie niet, mijn moeder woont in Amstelveen en dan moet die rollator helemaal naar Amersfoort, vervolgens moet je ook nog betalen terwijl er een wettelijke garantie is van 2 jaar! Te belachelijk!
Prima servicebeurt.
Gisteren heeft mijn scootmobiel een servicebeurt gehad. Gewoon bij mij thuis voor de deur, lekker makkelijk. Heb wel even meegekeken wat er gedaan werd. Tuncay was een vriendelijke monteur die ook wel iets verder keek en deed dan het strikt noodzakelijke. Je merkte dat de monteur erg betrouwbaar was. Extra complimenten voor hem.
Super slechte service!😵💫
Vanochtend in Amersfoort geweest voor een nieuwe rollator. Wat een vreselijk slechte service, totaal niet geïnteresseerd en meelevend/meedenkend. Als we vragen hadden kregen we een suf "weet ik niet" als reactie. We kregen echt niet het idee welkom te zijn maar meer het idee teveel of lastig te zijn.
Geen service
Ze verkopen graag onderhoudscontracten. Maar binnen de garantietermijn onderdelen vervangen doen ze niet. Dan zijn er opeens uitzonderingen. Wel betalen maar service doen ze niet aan.
Er wordt gesteld dat er 2 jaar garantie…
Er wordt gesteld dat er 2 jaar garantie zit op een rolstoel maar als er twee plastic doppen uitgerekt zijn binnen een jaar zit er geen garantie op op bepaalde onderdelen.
Vandaag is mijn scootmobiel IVA Z1000…
Vandaag is mijn scootmobiel IVA Z1000 bezorgd vanuit Amersfoort zeer vriendelijke bezorger/monteur maar ik had een tweede accu erbij gekocht maar deze was vergeten toen werd er om 18.00 uur gebeld en daar stond dezelfde vriendelijke man met de tweede accu werkelijk een TOPSERVICE bedankt daarvoor .
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.