Superbra service! När budfirman blandade ihop vårt paket med ett annat fick vi stöd genom hela processen av scootworld. Sen, när vi fick paketet, hade jag frågor kring montering och även då fick jag j... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Min søn havde købt et deck som var flækket. Vi havde desværre mistet kvitteringen. Tog derfor derind med dankortkvitteringen og det flækkede deck. Ingen brok eller bortforklaringer. De fandt hurtigt k... Ver mais
Meget hjælpsomme, venlige og tog sig god tid over telefonen, til at hjælpe mig med, at finde alle komponenterne til et løbehjul min søn selv vil bygge. Ud over dette har de den flotteste butik på Bå... Ver mais
Superfriendly team, easy to get in contact with. Highly recommend! I wasn’t notified properly about that my package from Scootworld was delivered (Postnord’s fault) and it was sent back. I contac... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de skate
- Loja de artigos para esportes ao ar livre
- Loja de artigos para skate
- Loja de artigos esportivos
Sobre ScootWorld
Escrito pela empresa
Vi er specialister inden for action sport og har et kæmpe udvalg af:
Trick Løbehjul
Transport Løbehjul
Dele Til Trick Løbehjul
Rulleskøjter
Skateboards
Beskyttelsesudstyr
ScootWorld blev startet af Frederik og Alexander Giese i 2012. Der var de blot to knægte på blot 17 og 13 år, der kastede sig ud i skate universet. Det blev starten på en fed og lærerig rejse, og her 10 år efter, er der sket rigtig meget.
Udover at have flyttet til en ny og større butik i København i 2024, så har vi gennem årene opstartet og fået etableret en række af fede action sport brands, der har hjulpet os med at udvide vores udvalg af høj kvalitets skaterudstyr.
Se hele udvalget på Scootworld.dk - Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske skateshop på Bådehavnsgade 4, 2450 København SV.
Vores mål er at kunne blive ved med at tilbyde det fedeste udstyr med den bedste personlige service til dig og dine venner her hos ScootWorld. Vi håber derfor i vil blive ved med at støtte os og være med på rejsen.
Med venlig hilsen,
Frederik og Alexander Giese.
Informações de contato
Bådehavnsgade 4, 2450, København, Dinamarca
- +4570267979
- frederikgiese@scootworld.dk
- scootworld.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Dem jeg snakket med på værkstedet
Dem jeg snakket med på værkstedet
Sage at de vil se scooteren og vende tilbage med en pris. Det gjorde de 2 dage efter. De overholde den lovede pris. Scooteren køre så godt.
Tak for god service
Altid god betjening hos jer
Altid god betjening hos jer. I går langt for at hjælpe og det sætter vi stor pris på. Scootworld er helt sikker min søns yndlingsbutik.
Rigtig fint løbehjul i god kvalitet..
Hurtig levering og gode varer.
God bytte service
Altid god service og vejledning.
Fin købsoplevelse og levering til tiden.
Den gøde service.....
Jeg købte et løbehjul til en julegave umiddelbart før jul. Jeg blev meget venligt mødt og fik en rigtig god service, både via mail, telefon og i butikken i Hellerup. Tak!
Altid hurtig levering og god service
Responsive and friendly
Superfriendly team, easy to get in contact with. Highly recommend!
I wasn’t notified properly about that my package from Scootworld was delivered (Postnord’s fault) and it was sent back. I contacted Scootworld and they resent it to me without having to pay extra.
The two kick bikes were highly appreciated by my sons and met expectations.
Venlig og hjælpsom betjening
Fantastisk service og modtog pakken to…
Fantastisk service og modtog pakken to dage efter, skønt juletravlhed, og skønt varen var på fjernlager. Jeg handler der gerne igen.
God hjemmeside og hurtig levering
Det var let at finde et løbehjul, da der var en fin beskrivelse.
Super god service
Super god service, med opgradering af købet da den bestilte vare ikke var hjemme. Varen kom hurtigt og modtageren er lykkelig for sin gave😃.
Godt udvalg, fine tilbud og hurtigshipping
Fandt en super fin pris på et løbehjul, bestilte og allerede dagen efter kunne det afhentes i pakkeshoppen. Kæmpe imponeret over den service, så 1000 tak. Kan varmt anbefales🤩
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.