Sct. Hans Flytteforretning & PianoTransporten ApS Avaliações 98

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi bestilte firmaet til vores flytning. Alt var perfekt og trygt. Både før, hvor aftalen blev indgået. Her blev vores indbo gennemgået og herefter fik vi leveret aftalte flyttekasser, papir og plast.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top professionelt med smil på læben! Hele vejen fra første opkald til Karina - besigtigelse af Brian - levering af flyttekasser, silkepapir og bobleplast - og til selve flytningen, fik vi en udsøgt b... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har ved vores mange flytninger været trygge og ovenud tilfredse med at benytte Sct Hans Flytteforretning. Flyttefirmaet har hver gang været yderst professionel omkring deres håndtering af vores... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sådan! Alle gode gange tre 👏👍 Et kæmpe tak og stor respekt til Brian, Theis og Peter, som på imponerende vis håndterede en udfordrende opgave med både professionalisme og gåpåmod. Trods en fo... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de transporte marítimo

Informação fornecida por fontes externas variadas

Privat flytning, Erhvervsflytning, Klaver- og flygeltransport, Pengeskabstransport, Kopimaskiner og plottere, Specielle opgaver, Kunstflytninger, Opbevaring, 10 gode flytteråd

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Kan varmt anbefale Sct. Hans Flytteforretning

Tusind tak til Sct. Hans Flytteforretning for en god, effektiv og venlig service i forbindelse med at flytte vores virksomhed - Dentalinstituttet - i nye lokaler!
Brian gjorde sit bedste for at presse vores opgave ind i jeres travle kalender - og Martin og Tais var ikke blot hurtige og nænsomme med at flytte vores møbler, de var også virkelige gentlemen i forhold til et par ekstra opgaver.
Hvis vi skal flytte igen, så ringer vi til jer!

1 de setembro de 2022

Kan varmt anbefales

Sct. Hans Flytteforretning har stået for flytning af vores virksomhed til nye lokaler. Alt er foregået meget professionelt fra første kontakt til selve flytningen. Super god service, kommunikation og godt humør. Stor ros til flyttemændene der var effektive og meget servicemindede. Alt gik som planlagt og vi kan på det varmeste anbefale andre at bruge dette firma.

1 de agosto de 2022

De varmeste anbefalinger

Firmaet og de 2 utrolige professionelle, meget søde og super imødekommende unge mænd, som flyttede for mig i fredags, fortjener den aller allerbedste anbefaling.
Jeg havde været lidt nervøs, iforhold til at skulle flytte.
Den følelse, forsvandt som dug for solen da de ankom. Man blev nemlig mødt, af to meget smilende flyttemænd, som klarede flytningen, til mit nye sted, top professionelt, og man følte fra start til slut, at der var styr på tingene, og at man var i gode hænder. Min varmeste anbefaling til Sct. Hans flytteforretning.
Mvh Mette Thobo-carlsen

9 de julho de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top professionelt med smil på læben!

Top professionelt med smil på læben!
Hele vejen fra første opkald til Karina - besigtigelse af Brian - levering af flyttekasser, silkepapir og bobleplast - og til selve flytningen, fik vi en udsøgt betjening. Hurtigt svar på vores gentagne spørgsmål, og en fair pris, der holdt stik. Flytteteamet kom præcist - søde og venlige gutter med smil på læben - og alt gik som planlagt med flytning af familiens Grand Old Lady, som følte sig i trygge og sikre hænder hele vejen. Vores absolut varmeste anbefalinger og TAK! 👍💐

5 de julho de 2022

Skal der flyttes

Skal der flyttes, kan vi give de bedste anbefaling til Sct. Hans Flytteforretning. Vi har fået exceptionel god service fra start til slut. Tak til Martin, Tais, Nicklas og Jack + en 5. mand, som stødte til undervejs. I var høflige, hurtige, humoristiske og handlekraftige.
Tak for hjælpen.
P.S At det stod ned i stænger, var jo ikke jeres skyld :-)

30 de maio de 2022

Super god flytning

Super god flytning
Meget serviceorienteret, fik råd og vejledning til indpakning, udleveret flyttekasser, bobleplast og silkepapir.
På flyttedagen mødte 6 mand op, alle meget venlige, hurtige, omhyggelige.
De fik flyttet vores ting, en meget stor flytning, på meget fin vis.

8 de abril de 2022

Super professionelle flyttefirma

TUSIND TAK siger jeg til Martin og Philip for at være super professionelle, venlige, effektive og ikke mindst i godt humør, da I flyttede for mig :-). Også stor tak til Brian og dig Karina for jeres gode service og hjælp undervejs:-).
Hilsen Hanne Jakobsen

1 de abril de 2022

God oplevelse!

Hvis jeg nogensinde skal flytte igen, så vælger jeg samme firma. Sikke en god oplevelse det har været. Søde, imødekommende, serviceorienterede, veloplagte, smilende og professionelle mennesker hele vejen igennem. Der var virkelig service på. Det har været mere end i orden. Tak Brian, Karina, Jack, Jonas, Martin, Phillip og alle I andre i firmaet :)

8 de março de 2022

Super flytning

Stor ros til Sct. Hans Flytteforretning, lige fra jeg fik Karina i røret, til Brian kom forbi, og vi lavede en aftale, til Martin og Philip flyttede det hele på få timer. En super god oplevelse, og service i særklasse. Kan varmt anbefales

7 de março de 2022

Anbefaling her fra !

Min kone og jeg fik hjælp af Sct Hans flytteforrentning til at flytte! De var super flinke til at komme med flyttekasser, silkepapir og bobelplast. Selve flytning skete effektivt og de var super flinke til at hjælpe med at få en masse af vores ting op af en besværlig vindeltrappe. Så de kan kun vores anbefaling!

18 de fevereiro de 2022

143kg badekar 💪🙌

Skulle have flyttet et 143 kg badekar op på 1. sal. Badekaret var relativt uhåndterbart og trappeopgangen ikke voldsomt stor, så ikke den nemmeste opgave. De stillede med 5 mand høj og klarede det i fin stil! De var profesionelle, behagelige og var hurtige til at melde tilbage ved henvendelser.

10 de novembro de 2021

Stor ros fra os

Stor ros fra os, til Sct.Hans Flytteforretning.
Vi mødte 2 veloplagte, og i den grad sympatiske flyttemænd til flytning den 2.11.21.
Efter en kort rundvisning, havde de et overblik over, i hvilken rækkefølge der skulle flyttes, og de hjælpere som vi selv havde, blev guidet fint.
Der blev virkelig gået til den og jeg kan kun give mine varmeste anbefaling og et tusind tak for en god flytte oplevelse fra første snak til færdig aflæsning.

8 de novembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er et fantastisk flyttefirma

Det er et fantastisk flyttefirma. Der bliver passet på tingene, de er uhyre effektive og jeg har benyttet dem flere gange. De har et lager til opbevaring, her har de blandt andet passet rigtig godt på mit flygel med stabil temperatur og luftfugtighed. Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale dem, de yder en fantastisk indsats og det foregår i en rigtig god atmosfære. De tager først afsted når alting er på rette sted, og det er en fuldstændig rimelig pris de har.

15 de julho de 2021

Virkelig et professionelt flyttefirma

Virkelig et professionelt flyttefirma, i den bedste betydning! Erfaren bedømmelse af mængden af gods, altså rigtig beregnet antal af kasser, en lastbilstr. som kunne have det hele på én gang, utroligt, og et par absolut dygtige, arbejdsomme, og venlige og rare flyttemænd. Nu er det ikke første gang vi bruger Sct. Hans Flytteforretning, og det er absolut et anbefalelsesværdigt flyttefirma 👍😊

29 de junho de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais