Fantastiske og unikke trenser med de smukkeste pandebånd !! Saml selv løsninger gi’r både kunden mulighed for at få en tilpasset trense, selvom ponyen / hesten ligger midt mellem to størrelser samt pe... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Die Lieferung erfolgte schnell. Im Allgemeinen sind die Produkte von höchster Qualität. Außer dem schönen Lederzügel habe ich auch eine Kandare-Trense im Sonderangebot mit sehr leichtem QC-Mangel best... Ver mais
Jeg kjøpte en grime hos SD Design. Der valgte jeg at jeg er fra Norge og jeg betaler varen inc VAT. Så får jeg en regning fra Postnord om at det ikke er betalt VAT og en regning på 1200kr. Det var en... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Sobre SD Design ApS
Escrito pela empresa
The most important factor for us is the fit; an anatomically correct fit. We invest a lot of time and resources in ensuring that our bridles fit as perfect as possible. This is to make sure your horse get the best comfort/pressure relief and thereby can perform optimally regardless of level and discipline. This is expressed, among other things, in our completely unique padding combination on our bridles.
In addition to the fit, the bridle's appearance is also a priority for us. Right down to the very shape of the browbands, we spend a lot of time ensuring that it looks perfect no matter what type of horse is wearing it.
A SD browband is not "just a browband" but a beautiful piece of jewelry designed and made with great passion and love for the horse.
Although we are a smaller brand, we always strive to deliver products of the highest quality that meet customer expectations. We believe that it is the small details that make a decisive difference in the experience of an SD bridle❤
Informações de contato
Ryttervangen 5, 7323, Give, Dinamarca
- mail@sd-design.dk
- sd-design.dk
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sikke en dejlig service man får, der bliver lyttet til ens behov og altid villig til at hjælpe med at finde det rette hovedtøj som man leder efter. Hovedtøjet er dejlig blød og nem at vedligeholde, hvis man mangler noget til sit hovedtøj kan man altid købe den dele uden at købe et helt nyt hovedtøj. Vil fremover købe mit udstyr til hesten der.
Super kvalitet til en god pris
Super kvalitet til en god pris, også er pandebåndene mega flotte.
Nice products
Nice products, fair prices and good offers.
I hope for more news from them in the future.
Dårligste kundeservice til dato
Jeg er normalt hvis ikke typen der brokker mig ud til det offentlige rum, men den måde sd design har behandlet mig gør at jeg er nødt til at sige noget.
Jeg havde den 11/3 bestilt en trense og et par tøjler til den pågældende trense. D. 13/3 kl. 10.33 får jeg besked om at trensen ikke er på lager. Samme dag kl. 10.40 svare jeg så at jeg gerne vil annullere ordene, nu hvor trensen ikke er på lager og tøjlerne var tiltænkt den trense. Jeg høre intet fra dem resten af dagen.
14/3 ringer jeg 3 gange til det nummer som er oplyst på hjemmesiden uden at få et svar. Samtidig sender jeg en mail til den mail der er oplyst på hjemmesiden og har heller intet hørt fra dem. Jeg skriver oveni til dem på Facebook og får kun et autosvar.
D. 15/3 ringer jeg igen selvom det er weekend, da jeg gerne vil i kontakt med dem.
D. 17/3 skriver jeg så en ny mail i samme tråd som da de kontaktede mig om trensen ikke var på lager. Heller ikke der får jeg noget svar. Jeg ringer også til dem igen på samme nummer af to omgange. Jeg skriver samtidig til dem på Instagram og får der bare et autosvar.
D. 18/3 ringer jeg igen til dem uden svar. Senere på dagen henter jeg pakken da jeg kan se at de har trukket pengene for alle varerne og det giver jo ikke mening hvis trensen skulle være udsolgt. I pakken ligger så både trensen og tøjlerne. Jeg ringer efterfølgende til deres nummer fra hjemmesiden og til min store overraskelse tager de telefonen. Jeg spørger ind til hvad der er sket siden jeg har fået tilsendt den trense som skulle være udsolgt. Det bliver bortforklaret med at trensen har været pakket til mig og en medarbejder så har troet at den var udsolgt og derfor givet mig besked. Pakken er nu pakket sammen ind og jeg har brugt 60 kr på at få den sendt tilbage. Hende i telefonen kunne ikke sige om jeg kunne få leveringsomkostningerne dækket da det som udgangspunkt ikke var noget de gjorde, men hun ville vende tilbage når de havde modtaget den.
D. 19/3 får jeg så svar på den ene af mine mails om at der var sket en fejl og trensen var sendt afsted til mig. Det var jo ikke ny information for mig. Så tænker slet ikke der er styr på deres kommunikation.
D. 24/3 får jeg svar på om de vil dække omkostningerne for at sende den retur. Det vil de ikke, selvom det er deres fejl at jeg i første omgang havde brug for at sende det retur.
Det er sidste gang jeg skal handle hos dem og kan på ingen måde anbefale at handle med dem!
Opdatering 25/3: De har efter denne anmeldelse kontaktet mig og vil gerne dække mine fragtomkostninger. Samt de har erkendt at det var deres fejl.

Resposta de SD Design ApS
Købte på messen i Herning det sidste…
Købte på messen i Herning det sidste pandebånd de havde med i den størrelse, som manglede nogen sten, ekspedienten i kassen sagde jeg bare skulle skrive til dem når messen var slut, og så ville de selfølgelig sende de sten der manglede.
Jeg har nu været i dialog med Sd-Design, og de har ikke disse sten liggende, og hun kunne ikke forstå at nogen i kassen havde sagt det for de sten havde de aldrig haft. Jeg kan ikke få mine penge igen, og kan så få det ombyttet til at nyt på MIN regning! Det er ikke min fejl det er DERES!! Derudover har jeg også sendt billeder af det indpakkede pandebånd.

Resposta de SD Design ApS
Dårlig service, returvarer (beskadet ved ankomst)
Jeg er godt nok træt af kundeservicen ikke vender tilbage og lover at sende retur label. Fik leveret et pandebånd tilbage fra black friday 2024 og endnu ikke modtaget retur label 11/2-25 (Pandebåndet manglede sten og lukkemekanisme)
Har købt et hovedetøj den 13/9 og har…
Har købt et hovedetøj den 13/9 og har på dags dato stadig intet hørt omkring den? Deres mail fungere ikke og telefonnummeret kan ikke ringes op?
Syntes det er for dårligt, har ellers handlet her mange gange.

Fantastic and fast shipping
J ai reçu un licol de la mauvaise…
J ai reçu un licol de la mauvaise couleur ( cuir marron au lieu du noir) , j ai envoyé 2 mails restés sans réponse. Je suis très déçue

Magnifique bridon
Magnifique bridon, reçu rapidement et qui correspond à mes attentes en terme de confort pour mon cheval
Very beautiful browband for a great…
Very beautiful browband. Great that it fits also a wider bridle (for example the Passierblu).
Jeg fik en rigtig vejledning og jeg fik…
Jeg fik en rigtig vejledning og jeg fik leveret min vare dagen derpå
Kan varmt anbefale SD design
Hilsen Janne
SD Design leverer kvalitets produkter.
SD Design leverer kvalitets produkter.
Altid hurtig til at få det sendt af sted, samt svare på evt spørgsmål.😊 🐴
Jeg har handlet der før, og det er ikke sidste gang jeg gør det.🤩
Hurtig levering og super kvalitet 😀
Super god service
Smooth to order,came very quikly and…
Smooth to order,came very quikly and Happy with The product. Thank you!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.