Bij binnenkomst in Groningen hartelijk ontvangen. De bank die we het eerst zagen, was em meteen! Enthousiast personeel gaf ons alle relevante informatie. Voor de zekerheid toch nog een rondje door de... Ver mais
Nav advertentie vandaag kopen vanavond zitten? Boelshit, heb 18 januari een bank gekocht en wacht nog steeds, wordt aan het lijntje gehouden, geen oplossing, nu zal deze wss pas week 24 geleverd ga... Ver mais
Na een eerdere wat mindere ervaring (ruim 20 jaar geleden) waren we wat sceptisch over S&S. Wij zijn deze keer echter zeer prettig geholpen. We wisten precies welk type bank wij wilden en hebben deze... Ver mais
Zaterdag onze nieuwe bank gekocht. Geholpen in de winkel door Tim. Meerdere keren de winkel doorgeweest, meerdere opties aangedragen en zo heel fijn meegedacht! Tussendoor nog even wat te drinken gekr... Ver mais
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Energieweg 13, 9743AN, Groningen, Groningen, Holanda
Sem histórico de pedidos de avaliações

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Zeer slecht bedrijf..net nieuw bankstel in huis, een hoekbank van €1660. blijkt de bankstel een duidelijke kleurverschil te hebben, de ene helft zwart en de andere helft grijs. Gemaild en foto's gestuurd, hebben ze doorgestuurd naar de service, krijgen we een telefoontje met een beoordeling dat het met lichtinval te maken heeft. Dit is natuurlijk dikke ONZIN!!! Nu een klachten formulier invullen en afwachten. OPLICHTERS met hun verkoop praatjes. Dit is 1 keer maar nooit weer hier een bankstel kopen.

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Bij binnenkomst ben ik meteen keurig benaderd door de manager van de winkel. Ik ben ook met een topdeal weer de deur uit gegaan en heb precies gekregen wat ik zocht binnen mijn budget. Kortom: mijn complimenten naar dit bedrijf en de werknemers!

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Goede service, behulpzaam en duidelijk advies

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Super goed geholpen door de verkoopster en samen tot een goede keuze gekomen en goede prijs.
Zeer tevreden!

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Fijne ervaring, goede deal en zeer leuke bank!

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Goed geholpen en erg fijn dat er mogelijkheden zijn om je bank passend te maken voor je huiskamer

Aankoop bank en stoel
Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam, meedenkend , leuke korting op black friday

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Fantastische ervaring ! De verkopers namen heel goed de tijd voor mij, de man die klinkt als een Belg was echt grappig, hij en balie dame Esther zijn mijn favorieten.

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Ondanks mijn vooroordeel toch naar S&S. Wat hebben ze een enorme keuze, wij werden vriendelijk ontvangen en kregen alle ruimte om te kijken.
Uiteindelijk vonden wij de U-bank die wij zochten en werden wij professioneel geholpen door een medewerker, voor stof- en kleur keuze.
Al met al een positieve ervaring.👍

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Geweldige keuze. Leuk personeel. Koffie, thee fris noem maar op.
Je krijgt alle hulp. Wij zijn geslaagd dankzij de goede hulp van het personeel

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
De klantenservice was heel goed en hielp ons om binnen één bezoek een bank te vinden, die echt bij ons past! Zeer behulpzaam om de beste prijs voor ons te vinden.

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Geholpen door Gerrit, hij deed ons een net aanbod en was erg klantvriendelijk. 5 sterren waard.

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
We konden rustig kijken, op het moment dat we wat aan het twijfelen waren kon de verkoper ons goede informatie geven en ons helpen bij onze keus. twee uur later hadden we bankstel en stoelen al in huis en ons oude set werd weer meegenomen. Goede service en mooie aankoop. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Ik had zaterdag de 20ste een bank besteld de Stuart voor €299, maar uiteindelijk heb ik toch voor de Milo gekozen voor €399 later in de middag! Ze deden daar helemaal niet moeilijk over, ik was natuurlijk verbaasd, maar een geweldige service en kan de bank in drie termijnen betalen zonder rente gewoonweg fantastisch dus vandaar vijf sterren!

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Fijn personeel snelle levering om 18.00 de bank gekocht en om 20.30 zaten we erop
Heerlijke banken

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Mooie bank gekocht in groningen super geholpen door Gerrit!

Resposta da Seats and Sofas - Groningen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.