SEBA Malerfirma Avaliações 15

Detalhes da empresa

1. Pintor
  2. Pintura

Escrito pela empresa

Hos SEBA Malerfirma kombinerer vi kvalitet, præcision og detaljeorientering for at levere malerarbejde, der holder. Vi tilbyder både indendørs og udendørs maleropgaver lokalt i Værløse og resten af Storkøbenhavn – altid med fokus på det gode håndværk og din tilfredshed. Hos SEBA Malerfirma handler det ikke kun om at male – det handler om at levere håndværk, der skaber glæde i mange år. Vi går op i kvalitet, præcision og detaljeorientering, og vi forlader aldrig en opgave, før vi er sikre på, at resultatet lever op til både vores og kundens forventninger. Vi tror på, at forskellen ligger i de små detaljer. Derfor tager vi os tid til grundigt forarbejde, præcis udførelse og en finish, der ikke blot ser flot ud, men som også holder i længden. Vi leverer et resultat, som vi selv er stolte af, og som du kan være tilfreds med – hver gang. Når du vælger SEBA Malerfirma, vælger du en samarbejdspartner, der: ✅ Prioriterer kvalitet og holdbare løsninger. ✅ Har en stærk sans for detaljer og præcision. ✅ Overholder aftaler og leverer til tiden. ✅ Skaber en tryg og professionel proces fra start til slut. ✅ Sikrer et resultat, der matcher dine ønsker og forventninger. Lad os hjælpe dig med at skabe smukke, holdbare løsninger, der gør en forskel i dit hjem eller din virksomhed.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Tak Sebastian

Tak Sebastian, Vi er særdeles tilfredse med resultatet af fuldspartling, væv og maling. Planlægning og samarbejde har været spot on. Oprydning og overleveringer med restmaling til senere rep. var i vinkel. Vi vil bestemt vælge dig til næste projekt, tak 🤩

4 de março de 2026

Resposta de SEBA Malerfirma

Tusind tak for den flotte anmeldelse – den blev jeg virkelig glad for at læse!

Og så må jeg sige, at jeg blev en anelse nervøs, da jeg fik en mail hvor der stod “Utilfreds kunde” har givet en anmeldelse … men heldigvis viste det sig at være en meget tilfreds én af slagsen 😄

Det har været en fornøjelse at arbejde hos jer, og er rigtig glade for, at både fuldspartling, væv, maling samt hele processen levede op til forventningerne.

Tak for tilliden – kommer meget gerne igen, når næste projekt melder sig.

Bedste hilsner
Sebastian

Maling af hus indvendigt

Vi brugte Sebastian til at male hele vores nye hus inden indflytning. Han gjorde et rigtig godt stykke arbejde incl. flot spartling af huller og opfriskning af fuger. Resultatet blev flot, tidsplanen overholdt og ingen uforudsete udgifter. Vi vil helt sikkert bruge Sebastian igen en anden gang, og anbefaler ham gerne.

2 de fevereiro de 2026

Resposta de SEBA Malerfirma

Mange tak for den fine anmeldelse. Det glæder mig at I er glade for resultatet.

I mere end velkomne til at kontakte mig hvis der skulle være andet jeg kunne hjælpe med.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde Sebastian til at male vores…

Vi havde Sebastian til at male vores lejlighed imens vi var på Juleferie.
Forinden mødtes vi med Sebastian hvor han rådgav os om blandt andet farvevalg, og opmålte arealerne , samt afgav en pris som holdte hele vejen.
Den første aftale var vi desværre nødt til at aflyse da min kone kom en tur på hospitalet og her var Sebastian utroligt forstående og fleksibel, selvom aftalen blev aflyst med meget kort varsel, og da min kone blev udskrevet nogle dage efter lavede vi en ny aftale hvor malerarbejdet skulle finde sted i vores 2 ugers juleferie hvor vi var bortrejst, og også her var Sebastian meget fleksibel.

Resultatet var utroligt flot 🤩 og bærer tydeligt præg af at Sebastian er håndværker til fingerspidserne, da intet er overladt til tilfældighederne. Alle møbler og gulve har været ordenligt inddækket og har ikke oplevet en eneste malerplet nogle steder.

Ps : Min kone siger det er hendes bedste Julegave nogen sinde 🤗

Vi kan varmt anbefale Seba malerfirma til alle der ønsker malerarbejde udført i højeste kvalitet.

29 de dezembro de 2025

Hej Zofia og Tony,

Tusind tak for de fine ord i anmeldelsen. Det sætter jeg virkelig stor pris på.

Super dejligt at i er glade for resultatet, og skulle der være noget jeg ellers kunne hjælpe med, er i altid velkomne til at kontakte mig.

Vi kan varmt anbefale SEBA Malerfirma

Vi kan varmt anbefale SEBA Malerfirma.
Sebastian er en meget dygtig og professionel maler. Vi kan ikke få armene ned - alt udført perfekt, til tiden og i en kvalitet der overgår alle forventninger.
Samtidig er Sebastian en meget behagelig person. Han informerer om tidsplan og overholder alle aftaler.

27 de novembro de 2025

Hej Tage,

Tusind tak for den dejlige anmeldelse.

Det glæder mig at i er glade for resultatet!

I altid velkomne til at give et ring hvis jeg kan hjælpe med andet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ekspertise og engagement – vores hus står som nyt

Vi har haft Sebastian til at male hele vores nye hus, og det føles som om vi har fået en ekstra familiemedlem – bare en, der rent faktisk gider male! Fra første penselstrøg har Sebastian udvist overskud, delt sin viden og rådgivet os med en ro, der kunne få selv en stresset flyttekasse til at slappe af.

Resultatet? Et hus, der står så flot, at vi næsten overvejer at invitere folk forbi bare for at vise væggene frem. Vi slipper ikke Sebastian igen – og vi anbefaler ham til alle, der drømmer om en dygtig maler med både humor og håndværk i topklasse.

26 de novembro de 2025

Hej Marie-Claire,

Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse! Det betyder mere, end I aner. Det har været en fornøjelse at male jeres hus.

Jeg er virkelig glad for, at I er tilfredse med resultatet, og at I har kunnet mærke både min faglighed og mit engagement undervejs. Det er præcis sådan, jeg ønsker, at mine kunder skal opleve samarbejdet.

Tak fordi I valgte mig til opgaven – og for de varme ord.

I skal altid være velkomne til at hive fat i mig igen, hvis I får brug for hjælp i fremtiden.

Super arbejde af Sebastian

Super arbejde af Sebastian.
Vi fik sat nye lofter op filt maling etc
Kom som aftalt og alt klappede med de andre håndværkere
Tak

24 de novembro de 2025

Hej Peter,

Mange tak for anmeldelsen. Det glæder mig at i har haft en god oplevelse. Det er det vigtigste!

Virkelig dygtig maler!

Sebastian gjorde et virkelig flot stykke malerarbejde, både i vores nye lejlighed, men også i den leje lejlighed vi afleverede som blev godtaget fuldt ud af udlejer. Kan kun på det varmeste anbefale en hver der står skal have malet at bruge SEBA Malerfirma.

15 de setembro de 2025

Resposta de SEBA Malerfirma

Tak for de fine ord. Det jeg glad for at høre 🙏🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået vores rækkehus malet af…

Vi har fået vores rækkehus malet af SEBA malerfirma. Sebastian overholdte alle aftaler og udførte et flot stykke arbejde, som vi er meget tilfredse med. Jeg kan i høj grad anbefale SEBA malerfirma og jeg vil helt sikkert bruge dem igen!

10 de setembro de 2025

Hej Helena,

Mange tak for den fine anmeldelse!

Professionel service

Vi har haft besøg af Sebastian til nogle opgaver med fuldspartlig, opsætning af filt og efterfølgende malerarbejde af både vægge og træværk.
Super flot arbejde, meget serviceminded med mange gode og særdeles brugbare råd.
Vi kan i høj grad anbefale Seba Malerfirma og er også dem vi ringer til ved næste opgave.

11 de agosto de 2025

Mange tak for anmeldelsen 😊

Super dygtig og pålidelig

Super dygtig og pålidelig. Sebastian har lavet et rigtig flot stykke arbejde hos os. Han kommer som lovet og arbejdet blev færdigt som aftalt. En varm anbefaling her fra.
Mette

28 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis du vil have et flot hjem er du…

Hvis du vil have et flot hjem er du kommet til den rigtige maler. Sebastian er meget grundig og præcis når han maler. Han giver også god sparring og lytter til hvad du gerne vil have og guider til det flotteste resultat. Kæmpe anbefaling herfra!

9 de abril de 2025

Super tilfreds

SEBA (Sebastian) har malet det meste af mit hus, og jeg er super tilfreds. Han er vildt dygtig og omhyggelig og virkelig sød. Anbefales varmt.

3 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Resultatet er bedre end jeg drømte om

Mit hjem trængte til en opfriskning og jeg er så tilfreds med min oplevelse med Seba malerfirma (Sebastian). Han var god til at byde ind med ideer (jeg var i tvivl om valg af farver så spurgte ham til råds). Resultatet er blevet bedre end jeg drømte om 🤩

10 de fevereiro de 2025

Meget imødekommende

Meget imødekommende, meget stabil, møder præcis til tiden og en man kan stole på.
Alt i alt gør han et kæmpestort stykke arbejde som man er tilfreds med.
Kan kun klart anbefale Sebastian, I vil ikke fortryde det.

17 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais