Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk kundeservice. I pakken som vi modtog var der et personligt tak. Derudover en ret sjov ide, og fantastisk at man kan skrive hvilke klubber man IKKE ønsker en trøje fra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var lidt af et sats, julegave til yngste barnebarn, men det stod på ønskesedlen. Jeg handler normalt ikke på nettet, men gjorde en undtagelse. Bestillingen kørte på skinner, bekræftelse og inf... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk service! Jeg havde bestilt en adventskalender, men da jeg ville tracke den via Shop-Appen, var der desværre en fejl som gjorde, at jeg kunne se, hvilke trøjer jeg fik… Dette skrev j... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos esportivos

Escrito pela empresa

Vores vision er at gøre drømmen om den perfekte fodboldtrøje til virkelighed for så mange som muligt. Med Danmarks største udvalg af originale fodboldtrøjer stræber vi efter at hjælpe dig med at finde præcis den trøje, du har ledt efter – selv hvis den ikke længere er tilgængelig i butikkerne. Vi ved, hvor meget den rette trøje betyder for ægte fans, og vi gør vores ypperste for at sikre, at du får din drømmetrøje.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tredje gang jeg køber en mystery trøje

Dette er tredje gang, jeg køber en mystery trøje, og jeg har generelt haft en rigtig god oplevelse hver gang. Kvaliteten er god, leveringen fungerer, og konceptet er fedt.

Der er dog én ting, som trækker lidt ned i denne omgang. Via Shop-appen kunne jeg se, hvilken trøje jeg ville modtage på forhånd. Jeg er dog ikke sikker på, om det er en generel ting eller blot en fejl i mit tilfælde, men det fjernede lidt af overraskelsen, som ellers er en stor del af oplevelsen.

Udover det er alt andet fremragende, og jeg er meget tilfreds.

1 de abril de 2026

Hej Valdemar,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse og din ordre, det sætter vi stor pris på!

Skønt at høre trøjen er kommet hurtigt og godt frem 🤩
Ift delen med Shop appen, så er det desværre en bug vi kæmper med som driller os... Så vi er obs på det, men har endnu ikke kunne finde en løsning på det.

Undlader man at bruge appen, hvilket vi oplever de fleste gør så vil man ikke få vist trøjerne på forhånd. Dermed sagt skal det selvfølgelig stadig fikses!

Så stor tak for din feedback og din støtte for 3 gang, det er virkelig værdsat Valdemar! 🔥

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fejl på en af trøjerne vi bestilte dog…

Fejl på en af trøjerne vi bestilte dog tilbød de at vi måtte beholde den og så sendte de en ny. alt i alt en super god oplevelse og god hjælp

10 de março de 2026

Hej Alexander,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Skønt at høre vi fik styr på udfordringer og dermed sikret en god oplevelse med servicen og ikke mindst trøjerne i sidste ende 🤩

Hurtig afsendelse.

Hurtig afsendelse.
Vi bestilte 6 mystery boxes, 6 gutter til fodbold trøje fredag.
3 fede trøjer som var gode i størrelsen, 2 der ikke var tilsvarende i størrelse og 1 der mindede om en sløj træningstrøje.

27 de fevereiro de 2026

Hej Mikkel,
Tusind tak for din 4 stjernet anmeldelse og din ordre, det sætter vi stor pris på!

Godt at høre pakken med trøjerne kom hurtigt frem, så langt så godt 🙌
Er der en eller flere af trøjerne som ikke lige var jer eller passede i størrelsen, så lav endelig en ombytning til nye trøjer, så vi kan komme op og ramme de 5/5 stjerner 💪

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg fik en virkelig god tøjer

9 de março de 2026

Hej Caroline,

Dejligt at høre trøjerne ramte plet! Endelig giv lyd hvis der er noget vi kan gøre bedre til en anden gang, så vi der kan komme op og ramme de 5/5 stjerner 💪 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hurtig levering,ville ikke gå med den…

hurtig levering,ville ikke gå med den klub købte en ny god service ved ombytning af den anden.

26 de fevereiro de 2026

Hej Benny,

Skønt at høre trøjen er kommet hurtigt og godt frem i 2 omgang med ombytningen, dejligt det lykkedes! 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god kvalitet på…

Hurtig levering og god kvalitet på varen:)

25 de fevereiro de 2026

Hej Mikkel,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Fornøjelse at høre trøjen er kommet godt frem! Vi håber du passer godt på dit nye holy grail 🤩 💎

God og hurtig service

God og hurtig service

25 de fevereiro de 2026

Hej Tanja,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Dejligt at høre din oplevelse var god med servicen 🙌 Vi håber at få lov at sende flere trøjer din vej!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og fantastisk…

Hurtig levering og fantastisk kundeservice.
I pakken som vi modtog var der et personligt tak.
Derudover en ret sjov ide, og fantastisk at man kan skrive hvilke klubber man IKKE ønsker en trøje fra, så ikke lige der er rivalklubben man ender med 😅

26 de fevereiro de 2026

Hej Ida,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Skønt at høre din oplevelse med service og levering bare var godt - det er vi virkelig glade for at høre 🤩

Hurtig ekspedition

5 de fevereiro de 2026

Hej Anne Marie,

Skønt at høre trøjen er kommet hurtigt og godt frem 🤩

Skønt koncept

Skønt koncept. Størrelsesguide er lidt svært at gennemskue

2 de fevereiro de 2026

Hejsa,
Tusind tak for din 4 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Skønt at høre du er glad for konceptet med vores trøjer ☺️ Størrelserne kan være lidt svære ja, da det kan variere alt efter årgang og mærke.

Derfor tilbyder vi også altid ombytning, hvis der nu ikke skulle være ramt plet i første omgang 💪

Jeg håber vi igen en anden gang får lov at sende flere trøjer din vej 🙌

Meget tilfreds

Hurtig levering - God kvalitet - God variation af trøjer

4 de fevereiro de 2026

Hej Thomas,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Skønt at høre trøjerne og leveing lever op til 5/5 stjerner - vi håber at få lov at sende endnu flere din vej 🤩

Hurtig levering , fin boks

20 de janeiro de 2026

Hej Klaus,
Tusinde tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Dejligt at høre leveringen og boxen levede op til forventingerne og rakte til 5/5 stjerner 🤩

Fremragende kundeservice!

Fremragende kundeservice!
Jeg har to gange haft brug for at bytte en trøje, og jeg har begge gange fået en virkelig god behandling og har følt, at medarbejderen er gået langt for at hjælpe mig. Det efterlader mig med både en god oplevelse og et smil til resten af min dag. Det er der klart andre, der kunne lære af.

15 de janeiro de 2026

Hej Birgitte,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Vi gør altid vores ypperste for at det hele er så nemt som mulig, så virkelig dejligt at høre du også har haft en god oplevelse med det i begge omgange 🙏 🙌

Jeg håber vi ramte plet i sidste forsøg 🤩

Super god oplevelse

Super god oplevelse.
Min klasse og jeg har samlet ind til Danmarks indsamling og secondfootballshirts har været super gavmilde og hjalp os meget generøst.

Intet andet end ros herfra

15 de janeiro de 2026

Hej Maria,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at kunne hjælpe til og håber indsamlingen går super godt 🤩

Vanvittig oplevelse

Vanvittig oplevelse.Jeg går meget ind for god kunde service og jeg kan kun anbefale dem fordi, det spiller bare maks. Profesinelt, hurtig, enkelt og geneialt. Jeg kunne bare blive ved, tusind tak for det. Køber helt klart igen!!

13 de janeiro de 2026

Hej Victor,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

MEGA fedt at høre din oplevelse med service og hele vejen rundt bare var godt - det er vi virkelig glade for at høre 🤩

Vi står altid klar til at hjælpe, hvis der skulle være det mindste 💪

Super god service

Super god service. Sendte pakkerne hurtigt og byttede også en trøje uden problemer. De svarede med det samme på spørgsmålene og mine drenge elskede deres trøjer. Vil helt sikkert komme tilbage og kan 100 procent anbefales!

30 de dezembro de 2025

Hej Suzan,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Dejligt at høre servicen levede op til alle forventninger 🙌 Vi ser frem til at se dig igen og få sendt endnu flere fede trøjer afsted til jer!

Adventskalender

Sindssyg god service. Lækre trøjer

29 de dezembro de 2025

Hej Mathias,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Skønt at høre du havde en god oplevelse med servicen og ikke mindst trøjerne 🤩

Super god service

Har haft en super god oplevelse med at handle her. Flot service og hurtig levering. Varen lever fuldt op til mine forventninger. Jeg kan varmt anbefale at handle her …

8 de janeiro de 2026

Hej Marianne,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Dejligt at høre din oplevelse med både service og levering har levet op til alle dine forventninger - vi står klar til at sende flere fede trøjer din vej 💪

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig ekspedition og korrekte…

Hurtig ekspedition og korrekte oplysninger på produktet.
Godt at der er mulighed for at returnere hvis den første trøje falder helt udenfor den kategori man gerne vil have en trøje fra.

7 de janeiro de 2026

Hej Jan,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Skønt at høre servicen og trøjerne levede op til alle forventningerne i sidste ende 🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En rigtig god og yderst service mindet…

En rigtig god og yderst service mindet virksomhed.
Hurtig respons på mails, hjælpsomme og løsningsorienteret.
De har på ingen måde ansvaret for at min pakke ikke kom frem men de tog ansvaret og fik sendt mig en ny, trods den anden ikke var dukket op.
Så denne virkso hed er helt sikkert et godt sted at handle.

6 de janeiro de 2026

Hej Iben,
Tusind tak for din 5 stjernet anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Virkelig pæn omtale, vi takker mange gange! Vi er bare glade for at vi fik det hele løst i sidste ende, selvom GLS nisserne legede med pakken 😄

Vi håber at kunne sende flere din vej fremover 💪

Joakim // Secondfootballshirts

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais