Veja o que dizem as avaliações
Product was niet wat ik verwachtte terug gestuurd nog moeten voor betalen ook En nog altijd geen terug betaling gekregen dus ik zal iedereen aan raden NOOIT iets te kopen bij jullie 🤢
Erg goede klantenservice! Goed bereikbaar via bijv. instagram!! Goede kwaliteit oordopjes, makkelijk te koppelen en goed geluid. Snel bezorgd
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Gadgets, Equipement en meer!
Informações de contato
Alphen aan den Rijn, Holanda
- Secondwayshop@outlook.com
- secondwayshop.com
As pessoas também visitaram
Product was niet wat ik verwachtte…
Heb de bril ontvangen maar het is…
Heb de bril ontvangen maar het is helemaal niks
En plastic geval wat nog geen 5 euro…
En plastic geval wat nog geen 5 euro waard is niet bestellen weg gegooid geld
Goed service maar het product is niet…
Goed service maar het product is niet optimaal want ik kan niet mee lezen.
Erg goede klantenservice
Ik ben er zeer tevreden van
Not what I expected
Not what I expected, but like it quality, delivery quite in time
Netjes en safe
ik zag advertentie op instagram en…
ik zag advertentie op instagram en bestelde een product maar wat ze er niet bij zetten is dat als je betaalt heb
Dat het 1tot 3 weken kan duren voor dat je het krijgt
als ik dat had geweten had ik dat niet betaalt
Als je betaalt heb gaan ze het in china bestellen en word het door gestuurd naar mij
ik zei nog dat ik het dan net zo goed zelf bij aliexpres zelf kan doen
ze hebben zelf niks op voorraad dat gaan ze pas regelen als je betaalt heb
ben nu bijna 1 week verder en heb nog steegds niks
Dit was voor mij 1 malig geweest
ik vind dit misleidend
cool bleu is betalen andere dag in huis
Nou hier niet DUS
Tevreden, anders dan verwacht
Ik had zwarte oordopjes besteld, maar het duurde erg lang. Wel twee maanden. Toen heb ik via Instagram hun een DM gestuurd, met dat het wel erg lang duurde. Het kostte wat tijd, maar uiteindelijk hadden ze op kantoor nog 1 witte op voorraad liggen, het maakte mij niet echt uit of het wit of zwart was. Ze hebben hem opgestuurd en een dag later had ik ze ontvangen. Ze zien er tot nu toe goed uit. De service was goed. Ze stuurde een berichtje bijvoorbeeld toen ze het hadden gestuurd, en voordat ik ze wilde kopen heb ik via de mail ook advies over de oortjes gevraagd en ze hadden reageerden goed terug.
Lekker snel ontvangen zeer tervreden
ik heb geen op met wat betreft het…
ik heb geen op met wat betreft het product en de levering het was perfect
Ik ben niet erg tevreden
Ik ben niet erg tevreden , want ik geraak niet aan mijn uurwerk dat ver meer 2.5 maand besteld is
Service
De bestelling die wij hadden gedaan was niet wat wij wilde. Dit is niet de schuld van secondway. Secondway heeft het geld teruggestort. Keurige service!
👍🏽
Service echt top en over over product zelf ook tevreden! Het enige jammere is maar dat is gebruiker gerelateerd dat ze iets te groot zijn voor de grote van mn eigen oor, maar voor de rest is het geluid goed en werkt alles!!
Top product!
Sorry jongens
Sorry jongens, maar het duurde lang. En het de boel is nu al stuk. Dat helpt niet met de reviews
They always stop and i have problems…
They always stop and i have problems whit charging them. But if you only see it on the looks, they look very simillier to the orginials
Heb een defect product gekregen…
Heb een defect product gekregen uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen
We hebben nog steeds niks binnen
We hebben nog steeds niks binnen , ik denk dat we zo 9 week verde zijn ..?
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.