Wat een vriendelijke medewerkers en zorgvuldig bedrijf! Na mijn bestelling geplaatst te hebben ging het na een tijdje kriebelen en rees bij mij de vraag of mijn bestelling nog wel zou komen. Ondanks... Ver mais
Ruime keuze. Product geleverd vanuit Duitsland (made in China) en binnen 5 werkdagen in huis. Leuk bed gekocht, veel onderdelen maar duidelijke handleiding. Kleur was iets meer beige san we verwacht h... Ver mais
Welkom bij SediaXL, het online warenhuis in huis & tuin producten ✔ Alles voor huis en tuin: dierenbenodigdheden, bureaustoelen, lampen en meer. ✔ Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. ✔ Standaard gratis verzending, ongeacht het orderbedrag. ✔ Eenvoudig online bestellen met snelle levering! Waarom SediaXL? Breed Assortiment: Van comfortabele zitmeubelen tot praktische kantooraccessoires, alles onder één dak. Top Klantenservice: Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Snelle Levering: Uw aankopen snel en betrouwbaar bij u thuis bezorgd. Veilig Winkelen: Vertrouw op onze veilige betaalmethoden en bescherming van uw gegevens. Klanttevredenheid: Lees de lovende beoordelingen van onze tevreden klanten. Bij SediaXL streven we naar een aangename winkelervaring. Bezoek onze website en ontdek ons aanbod voor uw huis, tuin en (thuis)kantoor. SediaXL – waar kwaliteit en service samenkomen!
Holanda
Respondeu a 94% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb een kleine eettafelset gekocht. Deze is binnen 2 werkdagen geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten.

Resposta de Sediaxl
Prima kast van stof en aluminium buizen, makkelijk als je vaak je slaapkamer veranderd

Resposta de Sediaxl
Dit is zondermeer; het spijt me, ik kan het niet anders zeggen; een totaal shitty bedrijf! Enige tijd geleden heb ik een bestelling geplaatst én betaald ( volledig doorgenomen met de bankinstelling en bevestigd ) terwijl Sedia claimt nergens vanaf te weten en zij weigeren zelfs deze betaling op te snorren. Plotsklaps krijg ik van hen uit een e-mail met ordernummer en bevestiging van betaling! Hieraan gelinkt een trackingnummer met verdachte doorlinking naar een website. Bij het opzoeken van deze tracking blijkt er nergens een dergelijk nummer te bestaan en dit na een hele tijd te hebben gewacht. Ik heb hen meerdere malen hierover aangeschreven en niemand, maar dan ook NIEMAND beantwoordt deze berichten. Een totale schande, geen enkele service en geen enkele bereidwilligheid naar de klant toe. Geld kwijt en geen producten in de plaats. Mijden deze rommelfirma!!!

Resposta de Sediaxl
Snelle levering en zeer klantvriendelijke customerservice die snel reageert op vragen.

Resposta de Sediaxl
Sedia xl bied een zeer goede service, ze hebben ontzettend leuke meubeltjes op de website staan. Er word snel gereageerd op mailtjes en ook word er met je mee gedacht! Zeer tevreden over dit bedrijf!

Resposta de Sediaxl
De afrekening voelde erg veilig aan en ik ontving onmiddellijk een bevestigingsmail. Zelfs met de vertraging in de verzending zorgt de professionele afhandeling van de transactie ervoor dat ik hier met een gerust hart weer ga winkelen.

Resposta de Sediaxl
Wij hebben 2 lampen besteld en staan erg leuk. Waren wat langer onderweg dan gedacht ,maar dan heb je ook wat

Samenvattend:
- kwart jaar bezig geweest met ontvangen uit China en retourneren naar Duitsland
- eigen Algemene Voorwaarden op minstens drie artikelen geschonden
- klantenservice erkent geen enkel issue
- voor het retourneren werd 25 euro ingehouden en pas na het plaatsen van negatieve review wordt dit terug aangeboden (mits ik uiteraard mijn review verwijder)
- ondertussen wordt mijn review (die 100% op feiten gebaseerd is) gerapporteerd als "lasterlijk"
- dit alles omringd door irrelevante excuusjes en duidelijke leugens
- ab-so-lu-te afrader

Resposta de Sediaxl
Een Eerlijke goede bedrijf met een goed duidelijke snelle service en klantenservice zo doorgaan

Resposta de Sediaxl
Ze zijn service gericht, flexibel en vriendelijk. Reageren snel op mail.

Resposta de Sediaxl
Wat een vriendelijke medewerkers en zorgvuldig bedrijf!
Na mijn bestelling geplaatst te hebben ging het na een tijdje kriebelen en rees bij mij de vraag of mijn bestelling nog wel zou komen. Ondanks dat er duidelijk op de website een wat langere levertijd stond (het kwam van ver en is handgemaakt) heb ik per email om een update van mijn bestelling gevraagd. Ik kreeg heel snel een uiterst vriendelijk antwoord terug en dat ze het nagekeken hadden en zagen dat het nog onderweg was. Via het trackingnummer wat ik kreeg kon ik dat ook zien. Ik had nog even geduld nodig en bij ontvangst was ik verrast dat er twee apparaatjes goed stevig op de verpakking geplakt zaten, dat bleken trackers te zijn. Wat een zorgvuldige manier van verzenden, chapeau!
Ik bestel hier met alle plezier en gerustheid nogmaals!

Resposta de Sediaxl
Heb na de bestelling twee keer contact gehad over de levertijden en over de facturerering en ben beide keren heel snel en correct geholpen. Zeer tevreden over de service.

Resposta de Sediaxl
Snelle levering op de bestelde artikelen staat voorradig binnen 1 dag gratis verzonden
status:op voorraad
Gratis verzendingLevertijd: 1 - 2 werkdagen.
Retourneren: Mogelijk tot 14 dagen na ontvangst
ben inmiddels 5 dagen verder en heb al verschillende keren contact proberen te krijgen maar reageren nergens op voor mij niet meer dan 1 ster waard .verzin voor je begint inmiddels bestelling binnen gekregen ben er erg van geschrokken dit is gewoon rommel dat waarschijnlijk via de temu is besteld nog nooit zoiets gezien voor dat geld

Resposta de Sediaxl
Goede ervaring in het algemeen. Makkelijk besteld, levering was prima, verpakking was helemaal in orde en het product ziet er goed uit. Geen echte klachten.

Resposta de Sediaxl
Tevreden met wat ik heb ontvangen. Alleen track and trace gekregen van DPD, waardoor ik niet wist wanneer mijn tafel werd bezorgd.

Resposta de Sediaxl
Goede service, de lampen die ik had besteld waren toch niet de goede.
Ik kreeg gelijk een retourlabel en de communicatie was uiterst snel ( binnen 5 minuten antwoord)

Resposta de Sediaxl
Door een fout van DHL was mijn bestelling zoek geraakt. Door SediaXL werd besloten gelijk een tweede bestelling voor mij te plaatsen. Hierbij werd ik op zeer prettige wijze door email op de hoogte gehouden van de actuele status. Na enkel dagen werd mijn bestelling netjes afgeleverd. Grote Klasse SediaXL! Ik kan deze webshop van harte aanbevelen!

Resposta de Sediaxl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.