Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een vriendelijke medewerkers en zorgvuldig bedrijf! Na mijn bestelling geplaatst te hebben ging het na een tijdje kriebelen en rees bij mij de vraag of mijn bestelling nog wel zou komen. Ondanks... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ruime keuze. Product geleverd vanuit Duitsland (made in China) en binnen 5 werkdagen in huis. Leuk bed gekocht, veel onderdelen maar duidelijke handleiding. Kleur was iets meer beige san we verwacht h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Acessórios para Móveis

Welkom bij SediaXL, het online warenhuis in huis & tuin producten ✔ Alles voor huis en tuin: dierenbenodigdheden, bureaustoelen, lampen en meer. ✔ Altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. ✔ Standaard gratis verzending, ongeacht het orderbedrag. ✔ Eenvoudig online bestellen met snelle levering! Waarom SediaXL? Breed Assortiment: Van comfortabele zitmeubelen tot praktische kantooraccessoires, alles onder één dak. Top Klantenservice: Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Snelle Levering: Uw aankopen snel en betrouwbaar bij u thuis bezorgd. Veilig Winkelen: Vertrouw op onze veilige betaalmethoden en bescherming van uw gegevens. Klanttevredenheid: Lees de lovende beoordelingen van onze tevreden klanten. Bij SediaXL streven we naar een aangename winkelervaring. Bezoek onze website en ontdek ons aanbod voor uw huis, tuin en (thuis)kantoor. SediaXL – waar kwaliteit en service samenkomen!

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

272 avaliações

Respondeu a 94% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Estamos analisando esta avaliação conforme o procedimento de sinalização da Trustpilot.

kleine vintage eettafelset

Ik heb een kleine eettafelset gekocht. Deze is binnen 2 werkdagen geleverd en was makkelijk in elkaar te zetten.

13 de abril de 2026

Beste Intven,

Bedankt voor je review! Wij zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Jouw feedback is voor ons erg waardevol, en het motiveert ons om continue de hoogste kwaliteit te bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder te helpen.

Handige kast

Prima kast van stof en aluminium buizen, makkelijk als je vaak je slaapkamer veranderd

9 de abril de 2026

Beste Tom,

Rommelfirma!

Dit is zondermeer; het spijt me, ik kan het niet anders zeggen; een totaal shitty bedrijf! Enige tijd geleden heb ik een bestelling geplaatst én betaald ( volledig doorgenomen met de bankinstelling en bevestigd ) terwijl Sedia claimt nergens vanaf te weten en zij weigeren zelfs deze betaling op te snorren. Plotsklaps krijg ik van hen uit een e-mail met ordernummer en bevestiging van betaling! Hieraan gelinkt een trackingnummer met verdachte doorlinking naar een website. Bij het opzoeken van deze tracking blijkt er nergens een dergelijk nummer te bestaan en dit na een hele tijd te hebben gewacht. Ik heb hen meerdere malen hierover aangeschreven en niemand, maar dan ook NIEMAND beantwoordt deze berichten. Een totale schande, geen enkele service en geen enkele bereidwilligheid naar de klant toe. Geld kwijt en geen producten in de plaats. Mijden deze rommelfirma!!!

31 de março de 2026

Beste Luc, LET OP

Wij hebben intussen een aantal mails ontvangen over een webshop die onze naam gebruikt: https://www.sediaxlwinkel.com/

Heeft u mogelijk hier een bestelling geplaatst?

Wij hebben melding gemaakt bij deze (fake) webwinkel om het domein te verwijderen en gaan morgen een klacht indienen bij de autoriteiten (ACM, de betaalprovider en de hosting provider).

--//--

Beste Luc,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad.

Wij hebben uw naam bij de review gecontroleerd, maar kunnen geen bestelling in onze ordergeschiedenis terugvinden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons een bericht te sturen via info@sediaxl.nl? Dan kijken wij graag met u mee om dit verder uit te zoeken.

Daarnaast hebben wij onder uw naam ook geen e-mails van u kunnen terugvinden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en zeer klantvriendelijke customerservice die snel reageert op vragen.

Beste R,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sedia xl bied een zeer goede service

Sedia xl bied een zeer goede service, ze hebben ontzettend leuke meubeltjes op de website staan. Er word snel gereageerd op mailtjes en ook word er met je mee gedacht! Zeer tevreden over dit bedrijf!

Beste Jara,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De afrekening voelde erg veilig aan

De afrekening voelde erg veilig aan en ik ontving onmiddellijk een bevestigingsmail. Zelfs met de vertraging in de verzending zorgt de professionele afhandeling van de transactie ervoor dat ik hier met een gerust hart weer ga winkelen.

9 de abril de 2026

Beste Leon,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben 2 lampen besteld en staan…

Wij hebben 2 lampen besteld en staan erg leuk. Waren wat langer onderweg dan gedacht ,maar dan heb je ook wat

Beste Ben,

Extreem slechte ervaring

Samenvattend:
- kwart jaar bezig geweest met ontvangen uit China en retourneren naar Duitsland
- eigen Algemene Voorwaarden op minstens drie artikelen geschonden
- klantenservice erkent geen enkel issue
- voor het retourneren werd 25 euro ingehouden en pas na het plaatsen van negatieve review wordt dit terug aangeboden (mits ik uiteraard mijn review verwijder)
- ondertussen wordt mijn review (die 100% op feiten gebaseerd is) gerapporteerd als "lasterlijk"
- dit alles omringd door irrelevante excuusjes en duidelijke leugens
- ab-so-lu-te afrader

8 de dezembro de 2025

Beste Michael,

Bedankt voor je review! Fijn dat er intussen contact is geweest en u alles goed terug heeft ontvangen. Wij hopen dat alles zo goed is opgelost.

Nog een fijn weekend!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een Eerlijke goede bedrijf met een goed…

Een Eerlijke goede bedrijf met een goed duidelijke snelle service en klantenservice zo doorgaan

6 de abril de 2026

Beste Rs S,

Service gericht

Ze zijn service gericht, flexibel en vriendelijk. Reageren snel op mail.

18 de março de 2026

Beste Muriel,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vriendelijk en zeer betrouwbaar!

Wat een vriendelijke medewerkers en zorgvuldig bedrijf!
Na mijn bestelling geplaatst te hebben ging het na een tijdje kriebelen en rees bij mij de vraag of mijn bestelling nog wel zou komen. Ondanks dat er duidelijk op de website een wat langere levertijd stond (het kwam van ver en is handgemaakt) heb ik per email om een update van mijn bestelling gevraagd. Ik kreeg heel snel een uiterst vriendelijk antwoord terug en dat ze het nagekeken hadden en zagen dat het nog onderweg was. Via het trackingnummer wat ik kreeg kon ik dat ook zien. Ik had nog even geduld nodig en bij ontvangst was ik verrast dat er twee apparaatjes goed stevig op de verpakking geplakt zaten, dat bleken trackers te zijn. Wat een zorgvuldige manier van verzenden, chapeau!
Ik bestel hier met alle plezier en gerustheid nogmaals!

19 de fevereiro de 2026

Beste Luna,

Behulpzaam en klantvriedenlijk

Heb na de bestelling twee keer contact gehad over de levertijden en over de facturerering en ben beide keren heel snel en correct geholpen. Zeer tevreden over de service.

30 de março de 2026

Beste YL,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Snelle levering op de bestelde…

Snelle levering op de bestelde artikelen staat voorradig binnen 1 dag gratis verzonden
status:op voorraad
Gratis verzendingLevertijd: 1 - 2 werkdagen.
Retourneren: Mogelijk tot 14 dagen na ontvangst
ben inmiddels 5 dagen verder en heb al verschillende keren contact proberen te krijgen maar reageren nergens op voor mij niet meer dan 1 ster waard .verzin voor je begint inmiddels bestelling binnen gekregen ben er erg van geschrokken dit is gewoon rommel dat waarschijnlijk via de temu is besteld nog nooit zoiets gezien voor dat geld

30 de março de 2026

Beste R. Kerkhof,

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet was ontvangen.

Wij hebben uw zending nagekeken en zien dat het pakket later op de dag van uw review is bezorgd (via DPD). Voor de zekerheid hebben wij de trackinginformatie nogmaals per e-mail met u gedeeld. De zending is inderdaad binnen 5 dagen bezorgd (doorgaans binnen 1-7 dagen zoals vermeld op de website).

Wij hebben vooraf geen bericht van u ontvangen — anders hadden wij u uiteraard graag eerder geholpen.

Laat het ons gerust weten als er iets niet in orde is met de ontvangen bestelling. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede ervaring in het algemeen

Goede ervaring in het algemeen. Makkelijk besteld, levering was prima, verpakking was helemaal in orde en het product ziet er goed uit. Geen echte klachten.

29 de março de 2026

Beste Pieter,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tevreden met wat ik heb ontvangen

Tevreden met wat ik heb ontvangen. Alleen track and trace gekregen van DPD, waardoor ik niet wist wanneer mijn tafel werd bezorgd.

25 de março de 2026

Quick delivery.

17 de março de 2026

Beste Anni,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, de lampen die ik had besteld waren toch niet de goede.
Ik kreeg gelijk een retourlabel en de communicatie was uiterst snel ( binnen 5 minuten antwoord)

23 de março de 2026

Beste Antal,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ouderwets goede klantenservice bestaat nog!

Door een fout van DHL was mijn bestelling zoek geraakt. Door SediaXL werd besloten gelijk een tweede bestelling voor mij te plaatsen. Hierbij werd ik op zeer prettige wijze door email op de hoogte gehouden van de actuele status. Na enkel dagen werd mijn bestelling netjes afgeleverd. Grote Klasse SediaXL! Ik kan deze webshop van harte aanbevelen!

21 de março de 2026

Beste Dhr. G.D.,

Team SediaXL

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.