Banner for Seductionail

Seductionail Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Seductionnail is voor mij echt een game changer geweest als het gaat om een nagelgroothandel. De producten die geleverd worden komen met kwaliteit aan en in alle kleuren en geuren. Wat ik zelf ook leu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerste keer besteld. Fijne kwastjes, goede dekking. Klein presentje bij de bestelling😅 Zeker tevreden en zal meer bestellen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben echt súper tevreden over deze nagellak en BIAB! 😍 De kleuren zijn prachtig en mega goed gepigmenteerd — één laag geeft al zoveel dekking. Ik heb inmiddels een mooie collectie opgebouwd, va... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle bezorging en producten waren netjes verpakt. Hele fijne producten ook om mee te werken.

Detalhes da empresa

5. Manicure
  6. Revendedor de Produtos de Beleza

Sobre Seductionail

Over Seductionail®

Welkom bij Seductionail®, dé bestemming voor professionele nagelstylisten in Nederland en België. Als trotse oprichters van het exclusieve merk Seduce® bieden wij hoogwaardige nagelproducten die voldoen aan de hoogste standaarden. Onze collectie omvat HEMA-vrije BIAB, acrylgel, gelpolish, en een scala aan tools en accessoires die essentieel zijn voor elke moderne nagelstudio.

Onze passie voor nagelverzorging gaat verder dan alleen producten. We streven ernaar om een community te creëren waarin creativiteit, kwaliteit en persoonlijke groei centraal staan. Door nauw samen te werken met onze klanten, blijven we innoveren en inspelen op de behoeften van de nagelindustrie.

Waarom kiezen voor Seductionail®?

• Exclusieve producten ontwikkeld met en voor professionals
  • Snelle levering: bestellingen vóór 22:00 uur worden dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €100
  • Persoonlijke klantenservice die met je meedenkt
  • Actieve online community voor inspiratie en ondersteuning
  • Regelmatige lanceringen van limited editions en seizoenscollecties

Onze Community

Bij Seductionail® geloven we in de kracht van samenwerking en kennisdeling. Onze online community is een plek waar nagelstylisten ervaringen uitwisselen, tips delen en elkaar inspireren. Sluit je aan bij onze Facebook-groep of bezoek ons communityplatform voor exclusieve content en ondersteuning.

Volg ons

Contact

Onze servicebelofte

Altijd persoonlijke service en topkwaliteit
Ons doel is om jou niet alleen de beste nagelproducten te bieden, maar ook begeleiding, tips en support. We denken met je mee, reageren snel en blijven verbeteren. Dat is de kracht van Seductionail®.

Onze bezorgbelofte

Gratis verzending vanaf €100

Gratis verzending vanaf €100
Bestel je op werkdagen vóór 15:00u? Dan verzenden we jouw pakket nog dezelfde dag. Boven de €100 betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. Snel, betrouwbaar en altijd met liefde verpakt.

Informações de contato

Promotion box for Seductionail

Professionele nagelproducten nodig?

Vandaag besteld vóór 22:00? Morgen in huis 💅

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

554 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 87% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

308 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Geen goede kwaliteit

Helaas zijn de bitjes van slechte kwaliteit, geven diepe groeven. Niet egaal zoals je zou verwachten van groothandel bitjes die een mooie prijs hebben.

17 de setembro de 2026

Resposta da Seductionail

Wat vervelend om te horen dat je het als minder prettig ervaart. Echter is dit ons best verkochte bitje waar vele nagelstylisten mee werken. Nadat het product is verwijderd dient er altijd te worden na gevijld met een vijl om de nagel volledig glad af te werken. Hierna kan je verder met je prep en het plaatsen van je product.

Bij ons staat kwaliteit maar ook zeker klantvriendelijkheid hoog op onze lijst. We willen iedereen helpen. Of extra uitleg geven. Stuur ons eventueel foto's van je werk en we helpen je graag verder, want dit bitje is echt geweldig als het gaat om het verwijderen van product.

Liefs, Team Seductionail

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Absoluut niet de kleur die ik bestelde!

Spijtig genoeg is de kleur die ik zag op de website vèrre van de kleur die ik ontvangen heb. Extra foto’s van het echte product in daglicht zouden echt een meerwaarde zijn!

15 de setembro de 2026

Resposta da Seductionail

Wat vervelend om te lezen dat je teleurgesteld bent over de kleur van het ontvangen product. Wij begrijpen uiteraard dat dit niet de verwachting is die je had.

We willen hierbij wel benadrukken dat de kleuren op een beeldscherm in werkelijkheid anders kunnen tonen. Dat staat ook op onze website vermeld.

Jammer genoeg hebben wij geen bericht van jou ontvangen.

De kleur die je besteld hebt is de SN267 Redefined . Dat is een diep wijnrode tint met een warme bordeaux ondertoon.

Zou je ons nog even wat foto's willen sturen met jou kleur dan kunnen we er even naar kijken of het daadwerkelijk zo afwijkend is. Wellicht kunnen we daar nog wat aan veranderen. Dat kan naar info@seductionail.com

Met Vriendelijke Groet,
Team Seductionail

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer fijn product met name de acrylgel…

Zeer fijn product met name de acrylgel zeer fijn te bewerken

Resposta da Seductionail

Echt heel fijn om te lezen dat je zo goed met onze acrylgel kunt werken. We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken . Dank je wel dat je voor ons kiest.

Liefs, team Seductionail

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Makkelijke website ,na telefonisch…

Makkelijke website ,na telefonisch contact duidelijkheid. Snelle levering en super nette afhandeling van wat dan ook!!ga vaker bestellen.

Resposta da Seductionail

Wat fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de producten. Liefs, Team Seductionail

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben zelf nagelstyliste heb al tal van…

Ben zelf nagelstyliste heb al tal van merken uit getest maar deze sprongen er echt uit zeer fijn werken en super veel keuze

10 de setembro de 2026

Resposta da Seductionail

Wat Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de producten. Liefs, Team Seductionail

Goed product

Ontzettend snelle levering.
Bestellen ging makkelijk.

31 de agosto de 2026

Resposta da Seductionail

Fijn dat je zo tevreden bent over onze website. Veel plezier met je bestelling. Liefs, Liefs Team Seductionail

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totaal andere kleur op de website foto

Totaal andere kleur op de website foto. En vervolgens zeggen ze dat terugsturen niet mogelijk is.

7 de agosto de 2026

Beste,

We willen hierbij wel benadrukken dat we al hebben afgegeven dat de kleuren op een beeldscherm in werkelijkheid iets kunnen afwijken. Dit staat ook vermeld op onze website.

Daarnaast kunnen niet verzegelde producten vanwege hygiëne en veiligheid van onze klanten helaas niet retour worden genomen. Dit is een voorwaarde die wij hanteren voor dit type product.

Om je toch tegemoet te komen, hebben we je eerder een passende tegemoetkoming aangeboden. Deze heb je zelf voor gekozen niet te accepteren.

We vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is, maar zijn hierin ook gebonden aan onze oorwaarde en de informatie die vooraf duidelijk op onze website worden vermeld

Met vriendelijk groet,

Team Seductionail

Top producten!

De levering was erg snel en de producten.....prachtig en van zeer goede kwaliteit. De glitter building gel is erg mooi en de kwastjes om de gel aan te brengen zijn heel prettig in het gebruik en ook van hele goede kwaliteit. Blij dat ik Seduce heb ontdekt! Top!

Resposta da Seductionail

Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier met je aankoop. Liefs, Team Seductionail

De app is echt ideaal

De app is echt ideaal. Binnen 2 dagen binnen en altijd ingepakt met een extraatje.. de gellak lakt super fijn..

4 de agosto de 2026

Resposta da Seductionail

Fijn dat je zo tevreden bent. De app is echt een uitvinding. Makkelijk en snel te bestellen. Veel plezier met de producten. Liefs, Team Seductionail

Goede producten

Goede producten, snelle levering en heel leuk verpakt. Ik raad dit product zeker aan.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede gellak alleen jammer dat het niet…

Goede gellak alleen jammer dat het niet in 1 laag goed dekt

27 de julho de 2026

Resposta da Seductionail

Fijn dat je tevreden bent over het product. De gelpolish staat het er onbekend dat het in 2 mooie dunnen lagen dekt. mocht je daar nog vragen over hebben dan horen wij dat graag. Liefs, Team Seductionail

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Zat ook een leuk cadeautje er bij

27 de julho de 2026

Altijd goed

Top, snelle verzending, netjes verpakt en altijd een snoepje erbij haha

20 de julho de 2026

Resposta da Seductionail

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle service. Veel plezier met je bestelling. Liefs, Team Seductionail

Tevreden!

Builder, Gel en Cat Eye besteld. Snel binnen, netjes verpakt. BIAB lakt goed, levelt goed en mooie glitters vooral, Cat Eye zeer mooi. Afwachten kwaliteit nog, maar zeer tevreden tot nu toe en een toevoeging voor mijn salon.

6 de agosto de 2026

Resposta da Seductionail

Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier ermee.
Liefs, Team Seductionail

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

het was een super snelle levering daar…

het was een super snelle levering daar was ik zo blij mee, product aanbrengen ging top alleen het ging er zo snel af. doe al heel lang normale acryl dus weet hoe ik een goeie prep doe maar voor deze prijs is t niet waard.. heel jammer had hoge verwachtingen

3 de agosto de 2026

Resposta da Seductionail

Jammer om te horen dat er gelijk een review word geschreven over een product terwijl veel stylistes er zonder problemen mee werken. Acryl en acrylgel zijn totaal verschillend en hebben allebei een andere voorbehandeling nodig. Waarschijnlijk gaat er toch iets mis in de voorbehandeling of applicatie. Wij staan altijd klaar voor klanten om te helpen, maar dat word lastig als er geen contact word opgenomen via de klantenservice maar een slechte review word geschreven ipv. kijken waar het probleem licht. Graag ontvangen wij van jou een mail met je volledige stappenplan (elke stap) en eventuele foto’s om je werk te zien en te kunnen kijken wat eventueel verbeterd kan worden om toch het juiste resultaat te krijgen. Liefs, Team Seductionail