Detalhes da empresa
SEKEL DESIGN är ett svenskt företag som säljer exklusiva trädgårdsprodukter. Från torp till herrgårdar, kombineras gammaldags elegans med modern funktionalitet. Företaget har sitt säte i Sundsvall, där även det fysiska lagret finns.
Informações de contato
Kubikenborgsgatan 17F, 85463, Sundsvall, Suécia
- info@sekeldesign.se
- sekeldesign.se

Jag var mycket nöjd
Jag var nöjd. Fick det jag förväntade mig sv vad jag beställt. Fint inslaget.

Förstklassig kundservice
Snabb leverans. Snabbt svar vid kontaktförsök. Erbjöd direkt ny produkt då den första gick sönder direkt. Här har telekomföretagen mycket att lära.
Tack Sekel Design!

Resposta de SEKEL DESIGN
Otroligt bra service vid en…
Otroligt bra service vid en reklamation, imponerande!

Det fungerade perfekt
Det fungerade perfekt. Motsvarade alla mina förväntningar. Leveransen kom som utlovat.

Hög kvalitet! Rekommenderas!
Snabb frakt, väl paketerat.
ÄNTLIGEN ett företag som gjort rejäla, snygga, fungerande slangar och munstycken! Bedömer kvaliten mycket hög och mässing-munstyckena till slangarna väldigt rejäl.
Rekommenderas varmt!

Trädgårdskran
Bra grejer precis som på bilden går att lita på.lite dyr frakt annars inget att klaga på.

Kvalitet på Trädgårdsmunstycke
Kvalitet på Trädgårdsmunstycke var inte riktigt 100%.
Läcker i handtaget.

Mässingkran
Snabb leverans mkt vacker kran. Har inte fått sen monterad än så kan inte uttala mig om funktion
Med företaget verkar seriöst och bra 😊

Resposta de SEKEL DESIGN
Snygga produkter, strålande kundservice!
Snabb återkoppling på frågor och mycket tillmötesgående handläggning av min order. Och inte minst ett kanonsnyggt munstycke som känns gediget och som gjorde stor succé hos mottagaren!

Inte fått några varor...
Om jag fått varorna hade det varit lättare att ge ett omdöme. Men trots att de lovades leverans i början april, annars skulle info skickas, har jag den 11 fortfarande inte fått något, varken varor eller avisering om kommande leverans. Men när de väl kommer är de säkert bra

Trevligt bemötande av personal
Trevligt bemötande av personal. Bra presentation av varorna.

Resposta de SEKEL DESIGN
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.