Ostatni raz zamawiam na tej platformie, opłacone i nie mogę doczekać się kodu. Poza tym brak możliwości kontaktu AI tępa do granic możliwości.
Veja o que dizem as avaliações
Pełny wybór firm i sposobów dostawy, ubezpieczenia i wszelkich opcji, samodzielność decyzji nadającego i przejrzystość opłat, terminów i zasad przesyłki! Wreszcie można uwolnić się od zawodnego po... Ver mais
Było o.k. ale teraz przypomniałem sobie że jeszcze nie mam listu przewozowego. Jak go zdobyć ? .... List był na wcześniejszej stronie. O recenzję wołajcie po zakończeniu całego zadania. Pozdrawiam... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Wyszło taniej
Wyszło szybciej, prościej i taniej niż na epaka.pl
Szybkie nadanie
Świetna aplikacja. Łatwo i szybko można zorientować się przy składaniu nadania paczki i to w bardzo rozsądny nie kłopotliwy sposób. Serdecznie polecam :)
Świetny program do obsługi kurierskie
Świetny program do obsługi kurierskie, no i tani.
Bardzo słaba praca
Bardzo słaba praca , prowadzę sklep internetowy i cały czas ten sam problem- tracę klientów przez kurierów . Nikt nie odbiera paczki i muszę wozić sam w punkt nadania , a Menedzer mówi: anuluj i zamów jeszcze raz!
Współpracujemy od lat....
Zawsze szybka i sprawna obsługa
Łatwość zamówienia wysyłki
Super szybkimi sprawnie na telefonie…
Super szybkimi sprawnie na telefonie ekrgancko
wielu przewoźników w jednym miejscu
wielu przewoźników w jednym miejscu
szybka realizacja i zwrot pobrania
polecam bardzo!
WSZYSTKO OK.
Łatwa obsługa
Łatwa obsługa. Polecam. Bardzo proste nadawanie paczek, duży wybór Firm Kurierskich rywalizacja cenowa kto ma taniej ten przyciągnie więcej klientów. Książka adresowa w której zapisane są adresy gdzie wysyłało się paczki jest bardzo pomocna jeżeli często tam wysyłamy nie musimy już pisać adresata znajdziemy w książce adresów. Dobre jest to, że tu jest bardzo łatwo anulować nawet opłaconą przesyłkę i otrzymać zwrot pieniędzy oczywiście trzeba mieć na Sendit założone konto. Możesz sam zanieść paczkę do punktu a jak nie to zaznaczasz odbiór przez Kuriera od ciebie z domu czy zakładu pracy. Korzystam od dawna z przesyłek Sendit który ma wszystkich Przewoźników Kurierskich oraz podane ceny kto i ile ceni sobie za dostarczenie paczki. Nie ma lepszego przewoźnika od Sendit tu znajdziesz to czego szukasz i odpowiednią cenę, szybko opłacisz za przesyłkę i wydrukujesz list przewozowy ewentualnie jak nie zaznaczysz drukowania etykiety Kurier przyjedzie i to załatwi za ciebie.
Prosta procedura
Sendit - polecam
Sendit działa bardzo dobrze. Adresy są w książce adresowej, więc nie trzeba za każdym razem wpisywać. Mam przegląd różnych opcji wysyłki u różnych kurierów i wybieram najlepszą dla mnie. Kurier przyjeżdża po przesyłkę i o nic nie pyta.
Wszystko OK.
Wystarczający wybór przewoźników, łatwość zlecania przez formularz.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.