Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Företaget höll sitt löfte om kontakt och det var snabb leverns, men Postnord höll inte måttet och det dröjde onödigt många dagar innan leveransen genomfördes. Vi är väldigt nöjda med rollatorn. Den är... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Egentligen bra betyg skulle man sätta in när företaget löser problem på bästa sätt. Jag bara hittade en vara,betalade, fick den levererad inom rimlig tid. Så inga problem och ingen kontakt med kundtjä... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ett snyggt och funktionellt sängbord av god design och kvalitet. Dock var instruktionen på spanska och engelska för montering och handhavande mindre bra. För liten text och otydliga bilder. Och ingen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte en rullator till att ut och gå i naturen med, och en extra väska till. Det var lätt att hitta på senior24`s hemsida och varorna kom dagen efter min beställning. Är väldigt nöjd med köpet och... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos para mobilidade

Hitta din rullator här - På Senior24.se har vi det största urval av rullatorer i alla prisklasser, fri frakt och 14 dagars ångerrätt.

Informações de contato

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans.
2 dagar från order till hämtning trots juletid.

5 de dezembro de 2025

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme😊

Helle, Senior24

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tyvärr dålig passform på produkten

Tyvärr dålig passform på produkten

28 de novembro de 2025

Hej Bo,

Tack för din recension av vår webbshop.

Jag ser i vårt system att du har varit i kontakt med vår kundtjänst för att se om du kan hitta en lösning så att den passar.

Om du inte kan få produkten att passa tar vi gärna tillbaka den. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Helle, Senior24

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Jättebra rullstol.
Tack!

5 de novembro de 2025

Hej Georg,

Stort tack för din recension😊

Trust rollator

Fick min Trust rollator på två dagar. Den motsvarade verkligen mina förväntningar: sportig, lätt och helt ok att sätta sig och vila på.

10 de novembro de 2025

Hej Marika,

Tack för ditt fina omdöme😊

De bästa hälsningarna

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vridkudde till bil eller rullstol.

Vridkudde till bil eller rullstol.

Vridkudden fungerar tyvärr inte då konstruktionen är för klen i utförandet. Bedrövligt och oseriöst att sälja sånt skräp som hjälpmedel för behövande.

27 de outubro de 2025

Hej Berit,

Tack för din recension av vår webbshop.

Jag är ledsen att läsa att kudden inte lever upp till dina förväntningar. Du är mycket välkommen att skicka tillbaka kudden till oss, så återbetalar vi pengarna. Tyvärr har vi inga andra alternativ som är bättre som svängbara kuddar för bilar.

Om du behöver hjälp är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@senior24.se så hjälper vi dig vidare.

Jeppe, Senior24.se

snabb leverans

snabb leverans, bra produkt!

30 de outubro de 2025

Hej Kim,

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag har inte fått min beställning men…

Jag har inte fått min beställning men ni vill ha betalt?
- tack för svaret Morten ,
Jag hade svarat Postens SMS och hade beställt en leverans tid den 31 Oktober mellan kl 17/22. Men jag har inte fått den.
och Jag behöver fakturan senast den 4 november.

26 de outubro de 2025

Hej Hasan,

Anledningen till att du ännu inte har fått din beställning är att du inte har svarat på det SMS som PostNord skickade till dig med frågan om när du vill ha din beställning levererad.

Så snart du svarar PostNord kan de leverera din beställning.

Morten, Senior24.se

Helnöjd kund

Enkelt att beställa, snabb leverans.
Helnöjd !!!

Utmärkt ramp

4 de outubro de 2025

Stort tack för din recension😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Promised delivery in two days

Promised delivery in two days, was a week and delivered a defective product.

3 de outubro de 2025

Hej Michael,

Alla beställningar som mottas på vardagar före kl. 13.00 skickas samma dag.

Eftersom du gjorde din beställning på fredagseftermiddagen efter kl. 13.00 skickade vi din beställning på måndagen.

Vi lovar leverans inom 1–3 vardagar, och jag kan se att paketet anlände till ditt lokala ombud på onsdag eftermiddag, vilket tekniskt sett är leverans 2 vardagar efter att vi skickade paketet.

Så jag förstår inte varför du säger att vi levererar först efter en vecka ?

Jag ber om ursäkt för att produkten var defekt vid mottagandet – vi mottog ditt klagomål igår eftermiddag och kommer att skicka en ny produkt till dig idag.

Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst, som är tillgänglig per telefon på vardagar mellan kl. 8.00 och 17.00.

Morten, Senior24.se

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.