En mycket bra shoppingvagn, lättrullad och rymlig som man aldrig blir trött av att dra eller skjuta framför sig. Dessutom smidig att transportera för man kan fälla ihop den vid transporter. Rymmer my... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En duschstol som skulle sättas samman av lösa delar, blev till ett huvudbry då vissa delar som fanns i kartongen från tillverkaren inte passade. Efter att köpet reklamerats hos SeniorLife sändes omgåe... Ver mais
Trots många förvecklingar är jag supernöjd med kundservicen. Det blev en retur av skon betalat själv samt fått en förbetald returlapp så jag skickar med det andra paret av Extra Style ortopedis... Ver mais
Bra produkt. Tidigare var det en fasa att klippa tånaglarna, sittande på golvet med ryggen mot en vägg för att ha något att spjärna emot när jag drog benet emot mig. Med nagelsaxen som har långa ha... Ver mais
Detalhes da empresa
Seniorlife är en av Sveriges största webshoppar inom hjälpmedel till seniorer. Vi är en familjedriven verksamhet vars mål är att göra vardagen så lätt som möjlig för seniorer. Detta gör vi med hög servicenivå och kompetent rådgivning. Utöver ett omfattande urval av ergonomiska köksredskap, rullatorer, käppar och bandage erbjuder vi allt för hemmet, personlig vård och hygien, skor och kläder samt elektronik. Vi ser fram emot att hjälpa dig.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 80% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Mycket snabb leverans och en bra…
Mycket snabb leverans och en bra produkt till rimligt pris.
Snabb leverans,bra kundtjänst och lätt…
Snabb leverans,bra kundtjänst och lätt att ångra köp av vara som inte var till belåtenhet.
Snabb leverans. Varan motsvarade mina förväntningar helt. Helnöjd.
Köpte en rollator till min mor den var…
Köpte en rollator till min mor den var jättefin och rejäl mycket prisvärd . Leveransen var mycket snabb kan verkligen rekommendera seniorlife
Snabb leverans och ett bra pris
Snabb leverans och ett bra pris. En bra pall, lätt att fälla upp och ner. Mjuk för knäna och ligga på.
Produkten var lika bra som den verkade
Produkten var lika bra som den verkade. Kommer bli en följeslagare
Mycket nöjd!
Högsta betyg
Bra och enkelt att beställa. Blixtsnabb leverans och lika snabb returhantering. Snyggt jobbat! Alla tummar upp! Vi kommer att handla fler gånger! Rekommenderas varmt!
Bra utbud/snabb leverans
Bra utbud. Bra priser. Otroligt snabb leverans. Pappa blev mycket nöjd över den käpp jag köpte till honom. Han tyckte t.o.m. att den var snygg! Han säger aldrig positiva saker annars. ;)
Knäskyddet har plastremsor vid låret…
Knäskyddet har plastremsor vid låret som åstadkom en svår klåda på huden.
Jag fick en allergisk reaktion med svullnad och klåda som höll i sig i flera dagar, efter gummibandet, ej plast som jag skrev tidigare. I övrigt var det ett behagligt material. Tyvärr kan jag dock inte använda det.

Resposta da Seniorlife
Servicen får 10 av 10.
Servicen får 10 av 10.
Fick problem när jag skulle hämta ut min beställning. Mejlade och dagen efter fick jag hjälp och kunde hämta ut min beställning.
Användbar produkt av god kvalitet!
Snabb o hjälpsam service
Snabb o hjälpsam service! Rekommenderas!
Enormt lång leveranstid
Produkten ok men leveranstiden bedrövlig. Beställde varan den 12:e juni och efter många turer och bedrövlig service från PostNord levererades varan den 29:e juni. Snabb leverans 2-4 dagar som utlovas stämmer verkligen inte. Detta var en födelsedagspresent som skulle överlämnas den 20:e juni, så det hela blev bara pinsamt och en dålig upplevelse.

Resposta da Seniorlife
Den här gången oerhörd snabb leverans
Den här gången oerhörd snabb leverans
Den är så bra
Den är så bra. Använder den i trädgårdsarbetet men även som stol eller bord om det behövs 💕