Havde i et årstid døjet med en nedsunket forfod, som i perioder var meget smertefuld. Efter bare et enkelt besøg hos Senzone - og Ane ikke at forglemme, så er der nu kommet næsten 100 % styr på... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fin service, hurtig aftale begge gange. Herudover grundig forklaring og behandling begge gange, dvs også da jeg skulle have sålerne rettet til.. Eneste lille forbehold er at selve materialet, som s... Ver mais
Detalhes da empresa
- Fornecedor de equipamentos para mobilidade
- Praticante de Medicina Alternativa
- Loja de sapatos ortopédicos
- Sapateiro
- Loja de Calçados
- Atacadista de Calçados
Escrito pela empresa
Senzone er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i udviklingen og salget af specialdesignede indlægssåler og ortopædisk fodtøj. Virksomheden har et stærkt fokus på at skabe produkter, der tilbyder både komfort og funktionel støtte til individuelle fodbehov. De specialdesignede indlægssåler fra Senzone er skabt med henblik på at give målrettet støtte og aflastning. Disse såler er udviklet gennem avanceret teknologi og tilpasset til hver enkelt brugers fodform og gangmønster. Målet er at forbedre fodens placering og dermed bidrage til en bedre balance og fordeling af vægten ved gang. Disse indlægssåler er især nyttige for personer, der oplever ubehag eller udfordringer ved daglig bevægelse.
3 grunde til at vælge Senzone
Escrito pela empresa

- Godkendt af Sygeforsikringen Danmark
- Senzone er godkendt af Sygeforsikringen Danmark, hvilket betyder at du kan få et tilskud på 400 kr. ved køb af indlægssåler.
- Personlig rådgivning
- Hos Senzone får du altid personlig rådgivning og en 3D fodscanning, så vi sikrer os, at du får dé indlægssåler, som passer til dine fødder.
- Gør som +20.000 andre
- Vi har allerede hjulpet mere end 20.000 mennesker med at bekæmpe deres smerter med Senzone sålen, og vi står altid klar til at hjælpe dig.
Informações de contato
Nørreskov Bakke 14, 8600, Silkeborg, Dinamarca
- 20843890
- ms@senzone.dk
- senzone.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Venlig og faglig dygtig personale.
Professionel betjening og fantastiske…
Professionel betjening og fantastiske indlæg til skoene
TAK !!
Efter bare et enkelt besøg hos Senzone - og Ane ikke at forglemme, så er der nu kommet næsten 100 % styr på det.... - og det bli´r stadig bedre dag for dag....!
Kæmpe tak til Ane for yderst professionel behandling!
Jeg giver både Ane og Senzone min varmeste anbefaling.
Aage
7300 Jelling
God behandling og grundig undersøgelse ⁹
Let at få tid
Let at få tid
Professionel vejledning med kompetent medarbejder
Hurtig levering 🤩
God vejledning og konstruktiv snak
God vejledning og konstruktiv snak om træning af fødder og ben.
Indlæg har fjernet smerter og fod og er også næsten helt smertefri i mine ben nu.
Jeg har været godt tilfreds med
Jeg har været godt tilfreds med
Undersøgelsen
Betjeningen
Og sålerne
Venlig hilsen Ellen
Min oplevelse efter flere besøg
Min oplevelse efter flere besøg.
Altid venlig og proffesionel behandling
Super venlig behandling
Super venlig behandling. Perfekte såler til min sikkerhedssko. Hælsmerter forsvundet, og en varme er vendt tilbage i mine fødder. Viser bare hvor vigtigt det er at lytte til sine fødder 👊😎 Tak til Senzone i Silkeborg, for hurtig betjening, og levering. PERFEKT
God betjening.seriøse medarbejdere
God betjening.seriøse medarbejdere. Dyre såler, som heldigvis støtter godt, men alle smerter er endnu ikke væk. Ved ikke om min svangstøtte er blevet for stor, da det føles godt på nogle tidspunkter, men ubehageligt på andre andre tidspunkter.
Rigtig god service.
Tilretning
Jeg var afsted flere gange for at få lavet ændringer af sålerne, og fik hver gang at vide, jeg endelig skulle komme igen, hvis der skulle justeres mere.
Min mobilitet sikret
Jeg har utrolig glad for den service jeg har fået fra Senzone og ikke mindst de resultater som de special-tilpassede såler gør for mig. Det har betydet alt ifht at kunne bevæge mig fysisk og undgå smerter i fødder og ben.
Det er mm på sålen som afgør min førerlighed og her er Zensone altid klar til små slibninger, hvis nødvendigt, så super kvalitet!
Professionel personale
Professionel personale.
Venlig og hurtig.
Er bare ked af I ikke handler med ret meget fodtøj mere.
Har købt mange sko og støvler ved jer. 🌷🌷
Fantastisk god oplevelse
Fantastisk god oplevelse
Jeg oplevede en god, kompetent og professionel undersøgelse af min fødder. Jeg er super tilfreds og glad for min nye sål.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.