Prima, was uiteindelijk niet de levertijd die eerst aangegeven was maar ze hebben daar netjes een mailtje over gestuurd. Heel blij met de lamp, lekker zwaar (oftewel, goed hout) en een mooi afgewerkte... Ver mais
De bestelling duurde iets langer dan verwacht, maar eenmaal onderweg was de bestelling tot op dem minuut volgbaar, e ht fantastisch. Ook het contact per SMS was prettig. En als laatste, een heel... Ver mais
Correcte bezorging, paar dagen later dan verwacht. Na melding van een kapotte led-lamp, werd er direct een nieuwe gestuurd, de volgende dag in huis! Goede service
Sfeer.nl - Trendsettend in wonen. Of je nu op zoek bent naar een perfecte fauteuil voor in de woonkamer, design eetkamerstoelen, of betaalbare woonaccessoires, bij ons vind je de nieuwste trends én de leukste ideeën voor jouw interieur.
Achter de Broeren 14, 8011 VA, Zwolle, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede service, vriendelijk personeel. Prima prijs kwaliteit verhoudingen. Wel lange levertijden op sommige producten.
Mooi en leuke spullen voor een goede prijs. De eetkamerstoelen waren op voorraad en vlot geleverd! Fijn! De lamp duurde erg lang. Op zich niet erg, maar we werden niet op de hoogte gehouden en antwoorden waren vaag… Dat was wat bijzonder en jammer.
Wij werden op de hoogte gehouden dat de bestelling vertraging had opgelopen.
De bezorging via post nl ging goed.
Ik heb de tafel hanglamp ook en zag nu de zelfde lamp die ik op het dressoir kon plaatsen ben zo blij ermee.

Resposta de Sfeer.nl
Prima, was uiteindelijk niet de levertijd die eerst aangegeven was maar ze hebben daar netjes een mailtje over gestuurd. Heel blij met de lamp, lekker zwaar (oftewel, goed hout) en een mooi afgewerkte bedrading.

Resposta de Sfeer.nl
Zeer tevreden over het produkt zelf en ook van de verzending.

Resposta de Sfeer.nl
Correcte bezorging, paar dagen later dan verwacht.

Resposta de Sfeer.nl
Mooie stoelen Op maandagmiddag besteld Dinsdagmorgen geleverd Het monteren van de stoelen ging gemakkelijk Mooie aanwinst voor onze eetkamer

Resposta de Sfeer.nl
2 producten gekocht, één moet er nog geleverd worden, maar de andere hebben jullie alvast bezorgd! fijn

Resposta de Sfeer.nl
Nadat wij erachter kwamen dat ons tafelblad niet op de poten pasten hebben wij contact gehad met de klantenservice en binnen drie dagen kregen wij een nieuwe tafel en werd deze ook door de bezorgers in elkaar gezet.

Resposta de Sfeer.nl
Half jaar moeten wachten op een dressoir, heb wel 10 mails ontvangen het word week 40 ,week 43 week 2 week 5 enz .Elke keer dat ik belde beloofde ze dat het nu echt mijn kant op zo komen. Geduld was op , bestelling afgezegd Bij Bol.com zelfde dressoir! Vandaag besteld morgen in huis.

Resposta de Sfeer.nl
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.