Snel en gemakkelijk contact via mail en whatsapp. Wensen worden gehoord en nageleefd. Overtroffen zelfs. Het ontwerp was fantastisch. Ik werd goed op de hoogte gehouden. De lamp zat netjes verpakt en... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Uitstekende service, ze denke oprecht heel goed met je mee. Heb alles als prettig ervaren en raadt Sfeerbaas absoluut aan voor een ieder die een mooi kwalitatief neon sign wilt!
Ik heb afgelopen vrijdag mijn neon logo mogen ontvangen....... in 1 woord, Woww. Helemaal blij mee en ook precies geworden zoals ik het voor ogen had. Zelf een logo ontworpen via Chatgpt en dit doorge... Ver mais
Super goed en fijn contact met Ray. Meteen een goede aanbieding gekregen en ook besteld. Super goed resultaat!!
Detalhes da empresa
Sfeerbaas LED Neon Signs! Ontwerp jouw unieke neon lamp met onze NeonConfigurator™ bij Sfeerbaas. Kies uit vele opties om een neonbord te creëren dat perfect past bij jouw interieur, van thuis tot zakelijk gebruik. Onze neon borden zijn handgemaakt met Ultra Bright LED™ technologie, en zijn vertrouwd door merken zoals SBS6, Love Island en Tomorrowland. Dankzij de premium kwaliteit en het visuele effect maken onze neon signs gegarandeerd indruk. Waarom kiezen voor Sfeerbaas? Wij staan voor snelle levering en uitstekende kwaliteit. Met een neon sign van Sfeerbaas kun je een blijvende indruk maken die helemaal aansluit bij jouw stijl en visie. Bezoek onze website en verlicht jouw wereld vandaag nog met Sfeerbaas neonverlichting!
Informações de contato
Nieuwe Brink 61, 1404 KA, Bussum, Holanda
- 035 220 3077
- info@sfeerbaas.nl
- sfeerbaas.nl
Snel, makkelijk, tevreden!
Via Sfeerbaas hebben we snel en makkelijk een prachtige neon-sign besteld voor onze praktijk.
Ze zijn meedenkend, vriendelijk en het proces gaat super vlot. Enorm blij mee!
Dit was de tweede neon verlichting die…
Dit was de tweede neon verlichting die we bij Sfeerbaas.nl hebben besteld. Hij is weer prachtig. Vlotte communicatie, snelle levering en supermooi eindproduct.
tevreden met eindresultaat
Het contact is heel goed, ze denken goed mee en erg tevreden over het eindresultaat.
Fantastisch resultaat
Prima service, snel geregeld en fantastisch resultaat, precies wat ik bedoelde!
Alleen de meegeleverde schroeven waren veel te groot. Verder top!!
Snelle en duidelijke communicatie.
Snelle en duidelijke communicatie.
Kwaliteit super.
Makkelijk websitebezoek
Makkelijke websitebezoek , duidelijke bestel instructies. Snelle levering, echter mijn opmerking voor een voorkeur datum is helaas niet gelezen. Verder prima.
Geweldig!
De neon sign die wij hebben gekregen is heel mooi. We zijn er super tevreden mee! De levering was snel - En het ziet er super mooi uit!
Hele goede en snelle service
Hele goede en snelle service, fijne persoonlijke benadering en mooi resultaat!
Super!
Snelle communicatie waardoor er in korte tijd een lamp gemaakt werd die helemaal aan de verwachting voldeed.
Superblij met het resultaat!
Supersnel
Snel, behulpzaam, en leveren wat ze beloven.
Het eindresultaat overtreft wat ik in gedachten had.
Snel en kwaliteit!
Snelle service en heel makkelijk contact. Er wordt meegedacht en geadviseerd. Topproduct mogen ontvangen waar we erg blij mee zijn.
Get In Sync events
Snel en doeltreffend
Snel contact. Makkelijke en snelle aanpassingen, ze dachten ook goed mee. Eindresultaat is strak en volgens verwachting!
Jammer dat er geen 6 sterren gegeven kunnen worden.
Goede communicatie en meegedacht. Het uiteindelijke resultaat is waanzinnig geworden naar mijn mening!
Erg tevreden met ons toffe neonsign
Erg tevreden met ons toffe neonsign. De kabels die bijgeleverd waren waren te kort maar na een mailtje waar ik meteen reactie op kreeg kosteloos extra opgestuurd gekregen. Erg fijne en goede service!
Product is mooi gemaakt en goed ingepakt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.