Volledig ondermaatse kwaliteit
50 shakebekers als bestelling geplaatst waarbij geclaimd werd dat deze van 'hoge kwaliteit' en 'krasvast' zijn. Wel het tegendeel is waar. Ga je met je nagel lichtjes over de shakebeker en je hebt meteen een kras. Ook het logo komt vrij snel los (om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van bedrukken) ondanks deze zachtjes en zonder schuurkant van het sponsje met de hand te wassen.
Deze shakebekers 4 maanden geleden in bestelling geplaatst en ondertussen in mijn praktijk een heel aantal verkocht. Na verloop van tijd kwam de ene na de andere klacht binnen waardoor ik het bedrijf heb gecontacteerd waarbij volgende oplossing werd aangeboden:
'We zien dat de order 4 maanden terug is bezorgd. Binnen 14 werkdagen is het mogelijk zaken als dit te melden, waarbij we met een passende oplossing komen. 4 maanden is erg laat..
Graag denken we in mogelijkheden en bieden we je een korting aan van 10% op je vervolgaankoop'
Het spreekt voor zich dat ik geen nieuwe aankoop meer wens te plaatsen gezien de droevige kwaliteit. Ook stoor ik me mateloos aan de 'oplossing' die werd voorgesteld.
Een goede raad: doe geen bestelling bij dit bedrijf. Je zal je het beklagen.