Sharpmeup Avaliações 7

3,8

Detalhes da empresa

1. Revendedor de Produtos de Beleza
  2. Loja de Produtos de Beleza

Sharpmeup är ett svenskt bolag som hjälper människor att få ut mer av sina rakblad. Med fokus på hållbarhet, enkelhet och ekonomi vill vi göra rakningen både smartare och snällare mot miljön. Våra produkter är framtagna för att förlänga livslängden på rakblad och minska onödigt avfall, utan att tumma på rakupplevelsen. Genom smart design och noggrant utvalda material vill vi erbjuda ett enkelt alternativ för den som vill spara både pengar och resurser i vardagen. Sharpmeup är ett bolag med en stark ambition att kombinera funktion, kvalitet och ansvar och vi utvecklar våra produkter med kundens behov och långsiktig hållbarhet i fokus.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

7 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Får det inte att fungera

Får det inte att fungera, lika slö förre och efter. Torrt rakblad mot torrt silikon. Vet inte vad jag gör fel.

20 de março de 2026
logotipo da Sharpmeup

Resposta da Sharpmeup

Hej Jan,
Tack för att du delar din upplevelse, vi förstår verkligen frustrationen när man inte får det resultat man förväntar sig.

SharpmeUp är utvecklad för att förbättra prestandan på rakblad som börjat bli slöa, främst genom att rengöra eggen från beläggningar och räta upp mindre ojämnheter. Vi får dagligen positiv feedback från kunder som lyckas förlänga livslängden på sina blad flera gånger om, men resultatet beror också på bladets skick.

Om bladet är för gammalt eller kraftigt slitet kan eggen redan ha fått större sprickor eller skador. I de fallen går det tyvärr inte att återställa skärpan fullt ut, eftersom materialet redan är nedbrutet. Då kan produkten fortfarande hjälpa till att rengöra bladet, men inte reparera en skadad egg.

Vi rekommenderar därför att du testar med ett nyare blad. På blad som fortfarande är i okej skick brukar man tydligt märka skillnad redan efter första behandlingen.

För att säkerställa att du blir nöjd följer vi upp med dig direkt via e-post, vårt mål är att du ska få tydlig effekt vid anvädning.

SharpmeUp

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snygg produkt som funkar jättebra

Snygg produkt som funkar jättebra! Min rakhyvel var nästan slut men fick nytt liv tack vare sharpmeup! Känns bra att inte behöva köpa ny lika ofta. Snyggt förpackat med enkla anvisningar och snabb leverans. 🤩
Glöm inte att hyveln måste vara torr när du rengör den. Mycket nöjd kund!

5 de fevereiro de 2026

En 5 Stjärnig Present!

Köpte produkten till min kille i julklapp, och som många kanske är, så var även jag lite tveksam.. MEN min kille är mer än jättenöjd med den! Den slipade det rakblad han hade använt ett bra tag till en känsla som ny!! Helt klart 5 stjärnor!

29 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Första gången jag provade produkten var…

Första gången jag provade produkten var direkt efter en rakning, när min hyvel började kännas slö och då tyckte jag inte det gav så bra effekt. Läste mig sedan till på hemsidan att rakhyveln skulle användas i torrt skick likaså plattan man drar den mot och då fungerade den riktigt bra!

9 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk produkt: mina rakblad känns som nya!

Sharpmeup överträffade verkligen mina förväntningar. Produkten är otroligt enkel att använda och gör exakt vad den lovar. Efter att ha testat den på flera av mina gamla rakblad blev skillnaden tydlig direkt, de kändes renare, skarpare och höll betydligt längre.

Beställningen via hemsidan var dessutom superenkel. All information var tydlig, processen smidig och leveransen kom snabbt. Precis så här bra ska det fungera när man handlar online!

Jag är verkligen imponerad och kan varmt rekommendera Sharpmeup till alla som vill få ut mer av sina rakblad och samtidigt spara både pengar och miljö.

14 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.