SHATY Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hallo nagelvrienden. Mooie verzorgde en trendy nagels vind ik heel belangrijk. Maar nog belangrijker dat je eigen nagels niet worden beschadigd. Dit gebeurd gelukkig niet met BIAB van SHATY. He... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie complete starters set, product nog niet geprobeerd. Snelle levering, omdat ik de starters set compleet gratis had, heb ik een later een doosje rode Biab erbij gekocht, en ook daar heb ik alleen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind Shaty een geweldig merk! Zeer goede en kwaliteitsvolle producten en zo’n lieve medewerkers die enorm snel antwoorden op vragen. Ik voel me terug helemaal goed over mijn nagels met Shaty!! Hun... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kocht de cursus BIAB, maar deze was niet beschikbaar (doordat deze herbekeken wordt, wat super goed is!) Ik stuurde een bericht en kreeg meteen ee super vriendelijk antwoord! Als de cursus onlin... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos
  2. Manicure

SHATY is hét BIAB-merk voor thuisgebruik, waar kwaliteit en eenvoud samenkomen. Onze hoogwaardige Builder In A Bottle (BIAB) producten zijn speciaal ontworpen voor iedereen die sterke, duurzame en prachtige nagels wil creëren, gewoon vanuit huis. Met SHATY geniet je van nagels die tot wel 21 dagen perfect blijven zitten, zonder afbrokkelen of beschadigen. Of je nu een beginner bent of ervaring hebt, onze gebruiksvriendelijke formules en diverse kleuren maken het makkelijk om professionele resultaten te behalen. Kies voor SHATY en ervaar zelf waarom wij het favoriete BIAB-merk voor thuis zijn.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

98 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

45 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hallo nagelvrienden.

Hallo nagelvrienden.
Mooie verzorgde en trendy nagels vind ik heel belangrijk.
Maar nog belangrijker dat je eigen nagels niet worden beschadigd.
Dit gebeurd gelukkig niet met BIAB van SHATY.
Heel fijn product en hele bezetting van Shaty 👍👍.
Heel behulpzaam en zeer kundig advies.
Ben heel blij met SHATY.
Gr. Jose

2 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met de BIAB set

Had nog nooit zelf BIAB gedaan dus was een beetje bang dat het moeilijk zou zijn. Maar het viel echt mee. De uitleg is duidelijk en na 2 keer oefenen lukt het al heel netjes. Mijn nagels blijven nu al ruim 2 weken goed zitten. Scheelt mij echt veel geld vergeleken met de salon.

24 de março de 2026

Aankoop cursus

Ik stuurde een bericht en kreeg meteen ee super vriendelijk antwoord!
Als de cursus online staat zal ik deze zeker aankopen!

11 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne en krachtige nagelvijl voor thuisgebruik

De draagbare elektrische nagelvijl is echt een uitkomst. Ik kan nu gewoon thuis mijn eigen nagels doen en dat scheelt zoveel tijd. De motor is krachtig genoeg om mijn acrylnagels bij te werken en de set is ook gewoon compleet. Echt een aanrader!

17 de março de 2026

Top!

Superfijne nagelvijl met meer dan genoeg bitjes. Fijn in gebruik, maar ook de uitleg erbij is super!

17 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er was iets mis gegaan met mijn bestelling maar dit werd heel snel en correct opgelost. Ik had het daarna zo in huis. De vorige keer werd de bestelling ook heel snel geleverd. Goede service dus

17 de janeiro de 2026

Mooie complete starters set

Mooie complete starters set, product nog niet geprobeerd.
Snelle levering, omdat ik de starters set compleet gratis had, heb ik een later een doosje rode Biab erbij gekocht, en ook daar heb ik alleen de verzendkosten voor hoeven betalen, echt top! Nu alleen nog tijd vinden om het uit te proberen, maar volgens mij komt dat wel goed, er zit een duidelijke handleiding bij. j

4 de novembro de 2025