'Vi har benyttet ShinePolering og Nicklais fast gennem både 2023, 2024 og nu 2025 – og vi har aldrig oplevet uventede aflysninger, flytninger i sidste øjeblik eller problemer med kommunikationen. Det... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg mødte Nicklais, da han skulle pudse vinduer hos naboen og spurte om han kunne pudse mine. Han havde lige en anden kunden, også ville han komme hos mig. Ingen tid så stod han der igen og jeg fik pu... Ver mais
A empresa respondeu
God kvalitet af arbejdet. Super god måde fakturasystemet er sat op på, så man får både fakturen tilsendt i pdf-form så den kan autoakiveres de rette mapper, men også med direkte link til MobilePay-... Ver mais
A empresa respondeu
Nicklais har udført vinduespolering hos os siden, at han startede. Vi har altid været meget tilfreds med hans arbejde og har kun positive ting at skrive om ham 🫧🪟
A empresa respondeu
Velkommen til ShinePolering - hvor hvert vindue er et panorama til verden udenfor. Grundlagt i år 2021 med en vision om at forvandle hvert hjem til et lysere og mere indbydende sted, er vi stolte over at have tjent vores lokalsamfund med integritet og ekspertise. Vores grundlægger, Nicklais, har en passion for perfektion og et øje for detaljen, hvilket afspejles i hvert strøg af hans skraber. Hos ShinePolering er kvalitet ikke kun et løfte; det er vores praksis. Vi prissætter vores services retfærdigt for at sikre, at alle kan nyde rene og pletfrie vinduer uden at det belaster budgettet. Vi tilbyder traditionel indendørs og udendørs vinduespudsning, der ikke blot forbedrer din udsigt, men også forlænger dine vinduers levetid. Med ShinePolering får du mere end bare en service; du får en vinduespudser, som forstår vigtigheden af at vedligeholde dit hjem. Vores højeste anbefalinger kommer fra vores kunder, som værdsætter vores omhyggelighed og den mærkbare forskel, vi gør. Vi ser frem til at bringe et strejf af glans ind i dit hjem!
Hvidkløvervej 16, 4295, Stenlille , Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid god service. Godt arbejde og fleksible tider. Derudover en fornuftig pris

Venlig, imødekommende og omhyggelig
Tak til Nicklais

Resposta da Shinepolering
En rigtig god og venlig vinduespudser. der udfører et rigtig godt, grundigt arbejde

Resposta da Shinepolering
Kommer som aftalt, fleksibel, gør det pænt

Resposta da Shinepolering
ShinePolering er super gode og effektive til deres arbejde. Det er nemt at booke tid og man får blanke ruder meget effektivt. Så ShinePolering gør det så godt, som man kan ønske sig.

Resposta da Shinepolering
Hej jeg er meget tilfreds med Shinepolering, kan varmt anbefales.

Resposta da Shinepolering
Sød og venlig vinduespudser.
Parkerede det helt rigtige sted, tog skoene af og vinduerne er meget flotte.

Resposta da Shinepolering
Nicklais fra Shine Polering har pudset mine vinduer jævnligt (inde og ude) igennem det sidste 1½ års tid, og jeg er meget tilfreds.
Altid omhyggelig, fleksibel og venlig - rigtig fint arbejde (til en meget rimelig pris)!

Resposta da Shinepolering
Vi har brugt Shinepolering, som er en lille iværksættervirksomhed, i 2 år, og har været meget tilfredse med arbejdet hver gang.
Inden da brugte vi en af de store hvor kvaliteten kunne variere fra gang til gang og hvor prisen var noget højere. Så vi glæder os hver gang over flotte vinduer og en lav pris.

Jeg er glad for samarbejdet med Shine Polering. Vinduerne fremstår fint rene 👌

Resposta da Shinepolering
Vi er meget glade for Nicklais arbejde. Han er meget grundig, venlig og fleksibel.

Resposta da Shinepolering
Vores vinduer står om nye, efter besøget idag. Jeg anbefaler ShinePolering på det kraftigste - hvis du mangler en ordentlig vinduespudsning.

Resposta da Shinepolering
Fine vinduer hver gang. Kan altid regne med Nicklais, utrolig flexibel og behagelig

Resposta da Shinepolering
Jeg har fået pudset vinduer hos shinepolering flere gange om året og jeg er tilfreds hver gang! Mine vinduer har aldrig set bedre ud end efter jeg har fået ham som fast vinduespudser. God pris og altid en god service.

Resposta da Shinepolering
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.