Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede en vriendelijke klantenservice. Makkelijk bereikbaar. De ShirtMeister is geweldig. Shirts nat uit de wasmachine zijn na 10 minuten droog én gestreken! Enig nadeel is dat het apparaat behoorlijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super blij met deze aankoop! In record tempo zijn de overhemden van mijn man 'gestreken'. Verwacht geen perfect glad resultaat zoals je zou hebben bij een zelf gestreken hemd, maar het komt zeker in... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het is even zoeken hoe je bv. een hemd er het beste doorkrijgt. Welke temperatuur, aantal minuten, vochtigheidsgraad van hemd na wasbeurt,... Het was handig(er) geweest mocht Shirtmeister daar ook... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrodomésticos

Tegenwoordig heeft iedereen steeds minder tijd. Je kent het wel; van de ene (Teams-)meeting naar de andere, daarna sporten (want wij willen natuurlijk gezond blijven) en het liefst hebben wij ook nog een sociaal leven. Wij gaan graag met de tijd mee. Daarom ontwierpen wij de Shirtmeister®, want wat is er nu makkelijker dan een product dat automatisch je overhemden droogt en strijkt? Jij krijgt er niet alleen een gestreken overhemd voor terug, maar ook weer wat tijd voor jezelf. Na een lang en intensief proces van testen hebben wij de Shirtmeister® zo geoptimaliseerd dat jij overal kan genieten van een strak gestreken hemd. Met een hoop gemak, zit jij dagelijks strak in je pak. Wij zijn een Nederlands bedrijf met tientallen jaren ervaring in de strijkbranche als fabrikant van strijkplanken en strijkplankovertrekken. Maar we merken dat mensen steeds minder tijd nemen om echt goed te strijken en dat mensen leukere dingen te doen hebben. Wij houden van innovatieve oplossingen in het leven. Zo ontstond er de Shirtmeister®. Kort, krachtig en tijdbesparend! Geniet dagelijks van je gestreken shirts door deze innovatieve oplossing. Bedenk eens wat je allemaal kan doen in 10 minuten tijd die je nu overhoud door de Shirtmeister®? Wij laten de wereld zien dat mannen wel degelijk kunnen multitasken.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

94 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Strijkklus verlicht

Enkele dagen geleden heb ik de Shirtmeister voor mijn vriend besteld. Hij vond het strijken van zijn overhemden altijd een hele klus, dus leek de Shirtmeister mij een mooie oplossing. Mijn vriend is ontzettend enthousiast. Het product is gemakkelijk in gebruik en binnen enkele minuten zien de overhemden er netjes gestreken uit. Echt een fijn product!

9 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Een echte aanrader!!

Super fijn product voor als je dagelijks een overhemd draagt. Werkt het beste als je kledingstuk net uit de wasmachine komt. Ook handig om jassen aan te drogen trouwens. 👍

2 de fevereiro de 2024

Super snelle levering en top item

Super snelle levering en top item

Super snelle service, binnen één dag geleverd en een super apparaat. Heel compact en makkelijk te gebruiken. Ik heb een hekel aan strijken en dit is mijn redder in nood!

3 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Heel erg blij mee

Heel erg blij mee! Doet goed z’n werk en de perfecte oplossing voor het strijken van overhemden! Ook erg snelle levering!

31 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending en top verpakt

Snelle verzending en top verpakt. Binnen 1 dag in huis. Het is echt een top apparaat.
Droogt en strijkt de natte bloes erg snel en er blijven geen kreukels zichtbaar.
Het is echt een aanrader de ShirtMeister

26 de janeiro de 2024

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Apparaat is een uitkomst als je af en toe een paar overhemden hebt om te strijken. Doet het prima met overhemden die uit de wasmachine komen. Neemt wel wat tijd in beslag, dus niet echt geschikt voor grote hoeveelheden.

22 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eindelijk n kast vol blouses!

Op zoek naar ‘n oplossing voor dit terugkerende ‘klusje’. Aanvankelijk enige scepsis maar wat n uitvinding! Even kijken hoe t werkt, waarom eig de knopen open, maar dat wordt met 2-3x oefenen duidelijk. Ja, de manchetten niet kurkdroog en steeds even strak, maar opgerold voor de doorsnee werkdag geen probleem! Zelfs een koltrui mooi in stand 2! Alleen lastig dat deze over t snoer op de shirtmeister gelegd moet worden, want geen knoopjes.
Enige punt van verbetering: het lawaai dat tijdens t blazen wordt gemaakt. Verder erg tevreden en veel tijdwinst! Met als resultaat eindelijk die rij blouses in de kast als in de film!

23 de novembro de 2023

Nooit meer strijken

Wij hebben de shirtmeister sinds kort in huis. Het overhemd waar we de werking op getest hebben, is een overhemd dat erg gekreukeld uit de was komt. Na gebruik van de shirtmeister was hij niet helemaal kreukvrij, maar wat een verschil. We hebben hier contact over opgenomen om te horen wat we wellicht verkeerd deden. We werden telefonisch goed geholpen. En met de tips die we kregen gaan we aan de slag. De eerste indruk is geweldig.

1 de novembro de 2023

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.