Shop-dengodebehandling Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Winnie var lige det vi manglede til vores lille søn! Hendes rolige tilgang og vidunderlige væremåde har hjulpet os til en mere rolig dreng med færre gener - og vi er kun igang. Kan kun anbefale hende... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en fantastisk graviditets- og ammepude, da den var billigst i den ønskede farve på denne side. Jeg kendte ikke til siden før, men må bare sige, at processen som kunde var i top og her få dage ef... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har handlet hos webshoppen to gange - pakning og levering har været lynhurtig! Varene er pakket fint inde, og Winnie vedlægger en lille personlig hilsen - hvilket jeg synes er hyggeligt. Hjemm... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

God service :-)

Fine varer og hurtig levering :-) Har handlet her flere gange.

16 de fevereiro de 2022

Resposta da Shop-dengodebehandling

Tusind tak for din fine anmeldelse, det er dejligt at høre, at du er tilfreds :-)

Effektiv

Nærværende, kompetent og effektiv behandling af skønne Winnie.

8 de fevereiro de 2022

Resposta da Shop-dengodebehandling

Tusind tak, det varmer at høre, at jeg har kunne hjælpe :-)

De varmeste anbefalinger

Kan kun komme med de varmeste anbefalinger til Winnie og hendes virksomhed. Har modtaget både ammevejledning og min lille søn har fået behandling af Winnie, hvilket har været en stor hjælp. Winnie er god til at komme med kyndig vejledning og fifs, som har været til stor hjælp ved os og til håndteringen af vores søn. Man føler sig helt tryg ved hendes faglighed og personlighed. Generelt en service ud over det sædvanlige.

15 de janeiro de 2022

Resposta da Shop-dengodebehandling

Åhh hvor dejligt, tusind tak for anmeldelse ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Jeg bestille sutter, som kom rigtig hurtigt med posten, og der var en sød hilsen med. Tak

24 de dezembro de 2021

Velbekomme, tusind tak for anmeldelsen ❤️

👍🏻👍🏻

Fin og hurtig levering.
Winnie var rigtig sød, med hurtig svar da jeg sendte en mail.

18 de dezembro de 2021

Velbekomme, tusind tak for anmeldelsen ❤️

God behandling

Synes det var nemt at bestille og fik varer 2 dage efter, der var vedlagt en personlig skrevet seddel i, det giver plusser

16 de dezembro de 2021

Resposta da Shop-dengodebehandling

Fantastisk, tusind tak for anmeldelsen ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, pakket fint ind med en personlig håndskrevet hilsen og bolcher. Produktet er en gave, så det kan jeg desværre ikke selv anmelde.

7 de dezembro de 2021

Resposta da Shop-dengodebehandling

Tusind tak for anmeldelsen og de pæne ord ❤️

Så dejlig en lille biks

Så dejlig en lille biks! Vi har været der både til behandling med vores søn OG handlet i den lækre webshop - der er ikke en finger at sætte på noget😊

6 de dezembro de 2021

Resposta da Shop-dengodebehandling

Åhh det glæder mig at høre, tak ❤️

Fagligt dygtig og tillidsvækkende

Winnie fra dengodebehandling er både fagligt dygtig, tillidsvækkende og har en fantastisk kontakt til de små. Man føler sig set og hørt og absolut i gode hænder. Kan varmt anbefale Winnie.

29 de novembro de 2021

Resposta da Shop-dengodebehandling

Jeg bliver så glad, tusind tak for din fine anmeldelse

Fantastisk service!

Winnie svarede hurtigt på Instagram, da hendes tilbud om 5 sutter for 100 kr. ikke virkede på webshoppen. Jeg modtog mine varer dagen efter. Fantastisk service!

12 de novembro de 2021

Resposta da Shop-dengodebehandling

Skønt at du var tilfreds med servicen, tak for anmeldelse :-)

Rar atmosfære & varm omsorg

Rar atmosfære, personlig og empatisk behandling. Man er i trygge og rolige hænder. Stor mulighed for at det jeg ønskede behandling for er lykkes🤞

18 de outubro de 2021

Resposta da Shop-dengodebehandling

Tusind tak for den fine anmeldelse, det betyder alverden - og fantastisk, med et positivt outcome af behandlingerne :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Winnie er altid smilende og så dygtig

Winnie er altid smilende og så dygtig. Jeg går altid derfra med en god fornemmelse og kan se hun gør en forskel for vores dreng. Desuden får man altid et godt råd, øvelser osv. man kan arbejde videre med hjemme.

5 de outubro de 2021

Resposta da Shop-dengodebehandling

Tak Mia, for de pæne ord, det er dejligt at vide, at jeg er med til at gøre en forskel.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais