Official Manchester City Online Store Avaliações 16.557

4,1

A relação com o cliente é desrespeitosa. Não recebi os produtos pois me recusei a pagar mais de R$ 900,00 de impostos. Recusei pagar e apesar de haver enviado mensagens pedindo solução até hoje não re... Ver mais

O processo de compra muito fácil e intuitivo. A entrega muito rápida. Muito bem embalado. Os artigos cinco estrelas.

1. Loja de futebol

Sobre Official Manchester City Online Store

Welcome to the Manchester City Online Store, your official store for Manchester City Football Club team merchandise.

The official Manchester City Online Store is operated by stichd, a member of the PUMA group and an internationally recognised, licensed merchandise partner. Being a PUMA company, our close relationship with sports enables us to be the first to deliver you the very latest official licensed products, including special editions and exclusive products not available anywhere else. At stichd sportsmerchandising, we design, develop, and distribute licensed sports merchandise worldwide.

When ordering from the official Man City store, you’re ordering directly from the club. As a fan, this gives you the guarantee you’re getting 100% official, licensed merchandise every time.

4,1

Muito Bom

17 mil avaliações

Encomendei uma coisa e veio uma…

Encomendei uma coisa e veio uma camisola para o meu filho e eles mandam uma que nem lhe serve ou seja perdi 54€ e nem trocam nem reembolsam foi a ptimeira e ultima vez

23 de março de 2026

Resposta de Official Manchester City Online Store

Thank you for your feedback. We appreciate it. We see that you have been in touch with us via email and that the issue is being addressed. If you have any other questions or concerns, please reach out to us again.

Falou que ia iriam enviar em dois dias…

Falou que ia iriam enviar em dois dias mas enviaram depois de 5 dias, me cobrou q taxa express pra não enviar na data combinada, era um presente do dia dos namorados , chegou só na outra semana!
Muito infeliz com a compra!

12 de fevereiro de 2026

Resposta de Official Manchester City Online Store

Thank you for your feedback, we appreciate it. As mentioned on our website, every printed shirt needs to be printed manually and therefore takes extra time to process. An express delivery will still take place, but after the printing-process time. We can see that your order was dispatched and delivered within the communicated timeframes. Thank you for shopping with us and for your understanding.

Good delivery

It was delivered Very fast

4 de fevereiro de 2026

Resposta de Official Manchester City Online Store

Thank you so much for the positive review!

I bought a shirt 9-10 years and it…

I bought a shirt 9-10 years and it arrived 5-6

3 de fevereiro de 2026

Resposta de Official Manchester City Online Store

Thank you for your feedback. We appreciate your comments regarding delivery and are sorry to hear that the items you have ordered do not fit. Of course, if the jersey you have received does not match the size guides provided on our product page we will do our best to compensate you accordingly. If that is the case please email shop@mancity.com with a few photos of the jersey and we will escalate the case to our quality department before resolving it for you. Thank you for shopping with us.

Xico 99

Wonderful!

11 de dezembro de 2025

Thank you for your positive feedback, we appreciate it!

O processo de compra muito fácil e…

O processo de compra muito fácil e intuitivo.
A entrega muito rápida.
Muito bem embalado.
Os artigos cinco estrelas.

18 de dezembro de 2025

Um site muito bom

Um ótimo site, a única coisa que vocês poderiam acrescentar é uma parte contando sobre a história do time.

19 de novembro de 2025

Thank you for your positive feedback, we appreciate it!

Qualidade incrível e uma rapidez de…

Qualidade incrível e uma rapidez de entrega impressionante!!

6 de janeiro de 2025

Hi Tiago,
Thank you for your review. We really appreciate your feedback. Kind regards Joan Customer support.

Im verry happy✌️

15 de julho de 2024

Hi Lassana,

Estou muito satisfeita com a qualidade…

Estou muito satisfeita com a qualidade do material da camisa e com a rapidez do envio 👍🏻!!
Recomendo 👍🏻

14 de junho de 2024

Hi Marcileia,

pedido não chega

fiz meu pedido dia 1 de junho, até hoje não o recebi, somente recebi um e-mail com o número do pedido mais quando vou rastrea-lo da que "problema de tempo de pagamento sinto muito" e até hoje não consegui me comunicar com os mesmos

1 de junho de 2024

Hi Silas,
Thank you for your feedback we really appreciate this. We deeply apologies for this. This of course should have never happened. Can you please reach out to us via email at shop@mancity.com so we can solve this the best way possible for you? Thank you in advance. Kind regards Joan Customer Support.

Very good

Very good. Thank you

14 de maio de 2024

Hi Filipe,

Não gostei do serviço da distribuidor…

Não gostei do serviço da distribuidor Não compreendo como Inglaterra tão perto de Portugal e encomenda foi até Holanda e com isso levou uma semana fiz na mesma altura encomendas da temu a vir da Ásia que levou menos tempo e depois recebi uma mensagem que encomenda seria entregue no dia tal e que seria preciso assinatura sem dizerem uma hora fiquei dia todo preso em casa à espera para receber encomenda às 17 horas e nem precisei de assinar. Portanto comprar a vocês não tive queixas mas distribuído por dhl terei que pensar duas vezes

7 de maio de 2024

Hi Nelson,
Thank you for your feedback we appreciate this. We apologies for the way DHL has handled your delivery we will escalate this to them as well. Kind regards Joan Customer Support.

Desculpe as estrelas

Desculpe as estrelas, mas paguei 800 pelas camisetas ainda tem que pagar mais 900 por ter caído na alfândega isso é um absurdo... não consegui obter meu produto porém estou sem dinheiro e sem meu produto agora...

5 de abril de 2024

Hello Erick,

Thank you for your feedback we appreciate that.
We mention on several pages on our webshop that import duties will be charged if you order from outside of the EU. Even during check out. Unfortunately we do not know the import fees per country. This is decided by your own government. We have no influence in that.

Thank you for understanding.
Kind regards Lindsay Customer Support.

Encomenda não enviada

Fiz uma encomenda no dia 18 de novembro e ainda não me foi enviada. Já tentei entrar em contacto, mas não obtenho qualquer resposta. Não respondem às mensagens, não respondem aos emails e nunca me atendem no chat. Sinto-me enganada!

8 de dezembro de 2023