Ik had 3 setjes gehoorbeschermers besteld waarvan in één doosje slechts één oordopje zat. Na hierover telefonisch contact te hebben opgenomen, had ik de volgende dag een compleet setje in de brievenbu... Ver mais
Super tevreden! Ik had via de website gehoorbescherming op maat besteld en toen ik bij Beterhoren aankwam voor het aanmeten leek het beter om voor een ander type te gaan. Contact tussen Beterhoren en... Ver mais
Of je nu een muziekliefhebber bent, houdt van snelheid of graag klust in je vrije tijd – je wilt voluit kunnen genieten van je passie, zonder zorgen over gehoorschade. Geluid is een essentieel onderdeel van het leven: denk aan het luisteren naar je favoriete muziek, het voeren van fijne gesprekken of het horen van de rustgevende geluiden uit de natuur. Je gehoor is kostbaar, en daar wil je goed voor zorgen. Pluggerz biedt gehoorbescherming die je helpt om te blijven genieten van wat je hoort, zonder risico’s. Of je nu op zoek bent naar universele oordoppen of liever kiest voor op maat gemaakte gehoorbescherming: met Pluggerz ben je verzekerd van comfort, kwaliteit en optimale bescherming. Zo voorkom je pieptonen, suizende oren, tijdelijke gehoorproblemen of zelfs blijvende gehoorschade.
Vlijtstraat 60-01, 7005 BN, Doetinchem, Holanda
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Duidelijke uitleg over de verschillende gehoorbescherming (music). Ruime keuze in kleuren. En in combinatie met een goede audicien worden ze perfect aangemeten en zodra ze zijn geleverd nog een keer getest op de werking.

Resposta de Pluggerz
Ik had 3 setjes gehoorbeschermers besteld waarvan in één doosje slechts één oordopje zat. Na hierover telefonisch contact te hebben opgenomen, had ik de volgende dag een compleet setje in de brievenbus.

Resposta de Pluggerz
Zeer vriendelijke en deskundige medewerkster wat mij geholpen heeft.
Produkt zit erg prettig en doet wat het moet doen. Het kost wat maar dan heb je ook wat..

Resposta de Pluggerz
Bestelling en levering oké.
Alleen jammer dat ik nu bijna niets meer hoor. Ik speel in een band en hoor mezelf niet meer.
Ik heb hierover zo’n 2 weken geleden een mail gestuurd maar tot op heden geen reactie ontvangen en dat vind ik wel teleurstellend

Resposta de Pluggerz
Een goed product van Pluggerz, geleverd door Specsavers. En in die samenwerking ligt het drama. Afspraken maken is lastig. De winkel is altijd druk, met de audicien een afspraak maken kan niet zonder de audicien en die is ook bezet met afspraken. De productie bij Pluggerz was niet goed gegaan. De levering onzeker. Het is uiteindelijk gelukt om de bestelde oordoppen in handen te krijgen maar wat heeft het veel energie gekost!

Resposta de Pluggerz
Ik heb mijn pluggerz bij de winkel van Hoorus in het winkelcentrum in Malden laten aanmeten
Fijne mensen die echt de tijd voor je nemen kan het iedereen aanraden om daar heen te gaan

Resposta de Pluggerz
Goede muziek oordoppen. Snel verstuurd. Er ging iets mis, maar snel en heel netjes opgelost.

Resposta de Pluggerz
Ik heb ruim een jaar geleden nieuwe op maat gemaakte slaapdoppen van Pluggerz besteld in een brillenzaak in Terborg. Bij het bestellen, aanmeten tot ontvangst van de doppen, ging het proces heel goed. De service zelf was top.
Nu over de oordoppen zelf. Ik merk dat de op maat gemaakte doppen niet echt comfortabel zijn in gebruik. Er wordt geadverteerd dat je comfortabel op je zij kan slapen en speciaal voor gemaakt is, maar dit heb ik niet echt ervaren en hoopte op steeds beter. Door de pijn in mijn oren, wordt ik vaak wakker en minder uitgerust. Daarnaast leek net of 1 van de doppen, heel subtiel mn gehoorgang uitschoof en af en toe tijdens de nacht moest aandrukken om meer demping te krijgen.
Voorheen gebruikte ik altijd van het merk Elacin en die kon ik moeiteloos 4-5 jaar gebruiken zonder pijn te krijgen in mijn oor. Helaas moet ik weer opnieuw laten aanmeten, om mijn goede nachtrust weer terug te krijgen. Alleen ga ik weer terug naar het merk van mijn vorige doppen. Jammer van deze dure doppen en had gehoopt er jaren van gebruik te maken.

Resposta de Pluggerz
Er zat een foutje in de levering, maar na 1 mailtje was het binnen 2 dagen opgelost Top!

Resposta de Pluggerz
Goed zittende oorbescherming. Snel geleverd. Eenvoudig in te brengen en blijft comfortabel voelen tijdens gebruik. Dempt goed het geluid maar het geluid blijft goed hoorbaar. Mooie prijs voor one fit product om uit te proberen.

Resposta de Pluggerz
Hele fijne pluggers maar ik mis de oude paarse pluggers. Komen deze nog ooit terug??
Top product!!

Resposta de Pluggerz
Je krijgt 2 maten pro pluggers,kleine maat heb ik niks aan.
Je moet een keuze kunnen maken bij de bestelling tussen groot of klein.

Resposta de Pluggerz
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.