Ik had tuinklompen besteld en deze vielen qua maat kleiner uit dan gedacht. Zonder problemen werd er meteen een nieuw paar opgestuurd in een grotere maat. Ik werd telefonisch te woord gestaan door een... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Pakket was snel geleverd Ik had een honden speeltje besteld deze bleek kapot te zijn. Ik had een mailtje gestuurd waar ze snel op reageerde en ik een nieuwe geleverd krijg top service
Ik heb een paar weken geleden 2 cadeautjes gekocht voor Sinterklaas. Een cadeautje puzzel gisteren gekregen te laat voor Sinterklaas het andere de knutseldoos nog niet gekregen het is wel al be... Ver mais
Ik vind de site overzichtelijk, de verzending is netjes en snel! Klantenservice is uitermate lief! De producten zijn geweldig! Wij verblijven elk jaar op het park en de mensen daar zijn altijd vriende... Ver mais
Detalhes da empresa
Van Hoorne Shop is een online speelgoedwinkel en onderdeel van de Van Hoorne Groep. Met een groot assortiment speelgoed van populaire kindermerken als Fien & Teun, Mike & Molly, Stip de Pony en meer maken zij het mede mogelijk voor kinderen om beleveniswerelden te creëren en plezier te maken met hun favoriete idolen. Kids Toys World maakt speelgoed een belevenis!
Informações de contato
Polderweg-oost 5, 2973AN, Molenaarsgraaf, Holanda
- 0184726686
- info@kidstoysworld.nl
- shop.vanhoorne.com
Não respondeu a avaliações negativas
Snelle en goede verzending
Super snel geleverd
Super snelle levering
Super snelle levering. Dag erna in huis. Netjes in een doos verpakt en 3 mooie knuffels ontvangen.
Pakket werdt netjes bezorgd maar had…Ali verpakking?
Pakket werdt netjes bezorgd maar had het niet in een Ali verpakking verwacht
Verder mooi 't shirt
Super snelle levering!
Super snelle levering en dat is tegenwoordig, bij andere webwinkels, niet meer zo vanzelfsprekend. Keurig stevig verpakt en helemaal blij met onze aankoop
Snelle levering en goede kwaliteit
Super
Snel binnen gekregen en mijn zoontje vind het super leuk. Kind blij, moeder blij
Snelle verzending..
Snelle verzending.'s avonds om 20.00 besteld, volgende dag al in huis. Er zat een kleurplaatje van Fien en Teun bij met een reclame foto van de film. Onze dochter dacht dat ze post had gekregen van Fien en Teun. Erg leuk.
Dvd besteld en de volgende dag al binnen
Bestelling prima in orde
Bestelling prima in orde. Levering netjes gebracht. Mooie website.
Alleen jammer dat er geen automatische korting was bij Fien en Teun 45 cm. Nu volle prijs betaald terwijl er korting zou zijn.
Het is snel geleverd
Het is snel geleverd. Helemaal perfect.
Groetjes Hennie ter Maaten
Heel tevreden!
Onze dochter was zo blij toen het mooie dekbed van Fien en Teun binnen was gekomen! Meteen gewassen en op haar bedje. Ze heeft heerlijk geslapen!! 🥰
Leuke website, leuke artikelen
Duidelijke, overzichtelijke website. Leuke artikelen. Snelle levering.
Zeer snelle service
Zeer snelle service. Ons dochtertje is helemaal blij met haar nieuwe regenlaarsjes
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.