B:RCH Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega god oplevelse! Modtog bukser i de forkerte størrelse, og skrev til deres kundeservice. Allerede efter 5 minutter var der respons, og jeg fik tilsendt et par nye bukser samt en returlabel. Fan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tøjet sidder virkelig godt! De var hurtige til at pakke ordren så jeg havde pakken næste dag. I hvertfald ikke sidste gang jeg handler hos dem! (Stort plus man også får små cute klistermærker med når... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har endnu ikke fået min bestilling, selvom det er længe siden, den blev bestilt. Jeg kan dårligt anmelde noget, jeg ikke har fået. Kan man få pengene tilbage, hvis det ikke dukker op i løbet af... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har købt to hårbånd og de har begge været i super kvalitet! De blev leveret hurtigt og jeg har brugt dem hele sommeren:) Et kæmpe plus: Jeg skrev til BCH Design på Instagram, og spurgte om hun... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Acessórios de Moda

Escrito pela empresa

B:RCH er et fashion brand, som tilbyder håndsyet tøj og accessories fremstillet i Danmark. Vores kollektioner omfavner en minimalistisk æstetik og bruger ofte genanvendte materialer samt bæredygtige produktionsmetoder.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask leveranse og ekstremt fine…

Rask leveranse og ekstremt fine hårbånd😍💌🫶🏻 I tillegg til veldig god kommunikasjon!

6 de setembro de 2022

Hej Malin Par,
Tusind takk for at du har brugt din tid på at anmelde os, det betyder utrolig meget! Fantastisk at glæden ved vores hårbånd også når hele vejen til Norge!

Elsker elsker

Jeg har købt fra BCH design af to omgange. Første gang købte jeg 3 hårbånd og anden gang, en taske. Jeg har været så tilfreds med produkterne og leveringstiden!

25 de julho de 2022

Hej Erika,
Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5-stjerner, det betyder så meget for os! Dejligt at høre at du elsker vores produkter og har købt over flere gange.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig flot og hurtig forsendelse

Rogtig god og flot produkt

4 de novembro de 2022

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner, det betyder meget for os! Vi er glade for at høre at du kan lide produktet :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte hårbånd. God kvalitet og hurtig levering

7 de novembro de 2022

Hej Lene,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner, det betyder meget for os! Dejligt at høre at du er tilfreds med kvaliteten og leveringstiden.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet og lever op til billeder…

God kvalitet og lever op til billeder og hjemmesiden

8 de novembro de 2022

Hej Freja,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner, det sætter vi stor pris på!

hurtigt og præcist

:-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

3 de outubro de 2022

Hej Jan,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner, det betyder meget for os!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering af bestilte varer som var fint pakket ind

5 de outubro de 2022

Hej Karin,
Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner, det sætter vi stor pris på!

Kæmpe anbefaling

Har lige modtaget to super flotte hårband. Er så tilfreds med kvaliteten og servicen. Kæmpe anbefaling

29 de setembro de 2022

Hej Caroline,
Tusind tak for dine pæne ord og de 5 stjerner. Dejligt at høre at du vil anbefale os, det betyder meget!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

For lang leveringstid.

28 de setembro de 2022

Kære Joan,

Tak for din anmeldelse, selvom jeg er ked af, at den ikke lever op til de 5 stjerner vi ellers bestræber os på!

En stor del af mine varer håndlavet og bliver derfor produceret i hånden af mig. Jeg oplyser via vores handelsbetingelser at produktionstiden er 1-2 hverdage på hårbånd herefter en leveringstid på 1-2 hverdage med GLS. Dette skyldes at varen først produceres når bestillingen er lagt.

Jeg kan se, at din ordre blev afsendt 2 dage efter din bestilling, og dermed lever op til den angivet leveringstid.

Jeg kan kun beklage, at du ikke er tilfreds med din oplevelse hos os.

Natasha Birch
Adm. Direktør

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

BCH design har virkelig lækre…

BCH design har virkelig lækre produkter/kvalitetsvarer som følger med moden.
Jeg har bestilt derindefra et par gange nu, altid været god vinder

12 de agosto de 2022

Imponerende

Meget positivt overrasket. Rigtig flotte og utrolig unikke designs, samt en god service. Helt klart et sted jeg ville købe fra igen!

13 de setembro de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais