Ik kwam een flitser tegen voor een zeer mooie prijs, heb 'm aangeklikt, besteld en betaald en binnen no time de bevestiging ontvangen dat het wordt ingepakt en verzonden. Waarschijnlijk wordt het morg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb hier al meerdere keren besteld. Zo fijn dat je hier ook wat kleinere hoeveelheden van bijvoorbeeld verzenddozen kunt bestellen tegen een hele schappelijke prijs. Bovendien alles razendsnel in h... Ver mais
De website werkt goed en de communicatie verloopt via de website goed. Een losse vraag met goed advies werd snel beantwoord en het feit dat ik bij het ophalen van mijn bestelling een persoonlijk bedan... Ver mais
Een goede webshop herken je aan het feit dat een eventueel probleem op uitstekende wijze wordt opgelost Zoals in mijn geval. Mijn hartelijke dank.
Detalhes da empresa
Shopcore.nl heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van compatible cartridges, batterijen, kantoorartikelen en gereedschap. Shopcore.nl staat voor snelle levering, lage prijzen en goede service. Als u op een werkdag voor 17:45 uur producten bestelt die op voorraad zijn, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden (DPD tot 15:00 uur). 12 redenen om te kiezen voor Shopcore.nl: - Scherpe prijzen - Geen betaalkosten - Veel bezorgopties - Snelle levering - Bijna alles op voorraad - Voorraadweergave - Uitgebreid assortiment - Overzichtelijke website - 28 Dagen recht van retour - Alle prijzen inclusief BTW - Bedrijven België 0% BTW - Goede garantieafhandeling
Informações de contato
Grutbroek 30, 7008AM, Doetinchem, Holanda
- 0314-645527
- klantenservice@shopcore.nl
- shopcore.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 66% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
vaker besteld bij Shopcore
vaker besteld bij Shopcore, altijd snel, goed en volgens belofte geleverd
Online bestelling meteen klaar gemaakt
Online bestelde artikelen konden meteen worden afgehaald tegen schappelijke prijs.
Snel en goed
Snel en goed.
Dit ondanks dat ik zelf al had aangegeven de bestelling pas een ruime week later nodig zou hebben.
Omdat ik van mening ben dat het absoluut niet gewoon moet zijn, dat gisteren besteld, vandaag geleverd een standaard zou moeten zijn.
Voordelig en snel
Inktcartridges gekocht voor zeer aantrekkelijke prijzen en deze werden snel, keurig en praktisch verpakt(brievenbuspost) geleverd.
Alles gedaan wat er was beloofd
Goede spullen voor een goede prijs
Het product voldoet aan de…Samsung mlt111l toner
Het product voldoet aan de beschrijving.İ Het kwam twee dagen later aan. Dank u wel.
Kon bij ander bedrijf geen cartridge…
Kon bij ander bedrijf geen cartridge meer kopen en ontdekte jullie bedrijf en vond wel de goede cartridge en veel voordeel op de prijs en kwaliteit is prima dus blijf ik
vlotte behandeling en correct geleverd
vlotte behandeling en correct geleverd
Helaas werkte de accu niet op mijn GoPro
Helaas werkte de accu niet op mijn GoPro. Wel direct de accu terug kunnen doen. Prima
Pakket komt maar niet aan
Pakket komt maar niet aan. 10 dgn geleden besteld. Klantendienst gemaild, maar nog geen reactie van Shopcore. 🤔

Resposta da Shopcore
Snelle levering,goed product
Snelle levering,goed product
Bestelling kon ik na een uur al ophalen.
Heb pakje nog niet opgehaald…, slecht bereikbaar punt
Heb pakje nog niet opgehaald afleverpunt moeilijk te vinden.
Ben je eindelijk op het goede adres, ben je toch verkeerd, moet je een andere straat hebben .
Een verdere oordelen over het product kan ik nog niet geven

Resposta da Shopcore
Goed bedrijf met goede producten
Snelle reactie na bestelling en het artikel kon al na circa 30 minuten opgehaald worden. Goed product voor een goede prijs en aardige mensen.