Efter flere køb hos jer har jeg kun rosende ord. Fantastisk vare, nemt og overskueligt ordre bestilling, og super hurtig levering 😍👍
Veja o que dizem as avaliações
Absolut 5 store stjerner til Shoplondon. Meget fine styles i gode kvaliteter og super moderne tøj. Priserne på jeres Lives er også altid fantastiske. I er alle så søde og venlige når man ser jer på sk... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har bestilt tøj hos shop London rigtig mange gange efterhånden og oplever, hver gang en helt fantastisk service ❤️ Det er super lækkert tøj, og skal du ha' lavet en ombytning, blir dette hurtig... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.
Informações de contato
Dalgas Alle 2A, 6600, Vejen, Dinamarca
- webshop@shoplondon.dk
- shoplondon.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sikkert nok fik nok tøj men deres…
Sikkert nok fik nok tøj men deres retur/ombytning er da helt af h til. De modtager en pakke retur og har 14 dage til at sende nyt tilbage til kunden i.
Der hurtigt og lave en returnering og bestille på ny. Det ikke ok kundeservice.
Efter flere køb hos jer har jeg kun…
Der var fejl (løse snore/syninger) på…
Der var fejl (løse snore/syninger) på en ellers forholdsvis dyr skjorte. Jeg blev henvist til en returservice på hjemmesiden, som jeg opgav. Så her er jeg færdig med at handle.

Resposta de Shoplondon
Super dejligt og flot tøj til gode…
Super dejligt og flot tøj til gode priser. Elsker jeres lives. God service og skønne mennesker 🥰
jeg bestilte varer lørdag eftermiddag…
jeg bestilte varer lørdag eftermiddag og allerede tirsdag morgen havde jeg dem
Rigtig god service flinke til at…
Rigtig god service flinke til at hjælpe.i butikken.og hurtig til at sende når man køber på nettet.super firma
Tøj med huller i og dårlig kvalitet
Jeg købte 4 stykker tøj, og da de endelig ankom med forsinkelse, var der huller i 2 af dem. Nu skal jeg så bruge tid og penge på at returnere tøjet, da de ikke vil sende mig to nye bluser, selvom det er deres fejl. Aldrig om jeg handler der igen! Desuden er det vildt dårlig kvalitet.

Resposta de Shoplondon
Tilfredshed med produktet og hurtig…
Tilfredshed med produktet og hurtig forsendelse
Hej jeg er så glad for den smarte…
Hej jeg er så glad for den smarte Blazer og den passer så fint, mine venner vil også købe en hos jer,
MVH Karin Platz

Resposta de Shoplondon
Alt forløb fint med køb på hjemmesiden…
Alt forløb fint med køb på hjemmesiden og levering.

Resposta de Shoplondon
God kvalitet til fornuftige priser og…
God kvalitet til fornuftige priser og hurtig levering

Dejlige varer
Dejlige varer - god information - gode billeder af varerne - let at få tilsendt

Resposta de Shoplondon
Det er altid en fornøjelse at shoppe…
Det er altid en fornøjelse at shoppe hos jer, billigt og hurtigt, og mega lækkert tøj, så kun stor ros her fra

Resposta de Shoplondon
Den kjole jeg bestilte kom indenfor…
Den kjole jeg bestilte kom indenfor ganske få dage - og kvalitet og pasform er helt super. Her kan du roligt handle 👍

Resposta de Shoplondon
Det er altid en god oplevelse at handle…
Det er altid en god oplevelse at handle med jer . I gør det flot i liven.nu venter jeg bare på min pakke fra jer.

Har bestilt en vare
Har bestilt en vare , efter 4 dag stadig ingen bekræftelse el noget.
Hvornår sker der noget

Resposta de Shoplondon
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.