Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter flere køb hos jer har jeg kun rosende ord. Fantastisk vare, nemt og overskueligt ordre bestilling, og super hurtig levering 😍👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolut 5 store stjerner til Shoplondon. Meget fine styles i gode kvaliteter og super moderne tøj. Priserne på jeres Lives er også altid fantastiske. I er alle så søde og venlige når man ser jer på sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt tøj hos shop London rigtig mange gange efterhånden og oplever, hver gang en helt fantastisk service ❤️ Det er super lækkert tøj, og skal du ha' lavet en ombytning, blir dette hurtig... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Roupas

Escrito pela empresa

ShopLondon er en tekstil virksomhed som hovedsaglig sælger OneSize dame tøj direkte til forbrugerne. Vi har har 30 års erfaring indenfor tekstilbranchen. Vi ligger meget vægt på god kundeservice og attraktive priser.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Der var fejl (løse snore/syninger) på…

Der var fejl (løse snore/syninger) på en ellers forholdsvis dyr skjorte. Jeg blev henvist til en returservice på hjemmesiden, som jeg opgav. Så her er jeg færdig med at handle.

16 de abril de 2026

Hej Anne 😊

Vi beklager selvfølgelig, at varen ikke levede op til dine forventninger. Da vi modtog din henvendelse, godkendte vi reklamationen med det samme, og vi har også været i dialog med dig telefonisk for at hjælpe dig videre.

Derudover har vi sendt dig et returlabel, så du nemt og uden besvær kan returnere varen og få din refundering.

Vi vil meget gerne sikre, at du får en god afslutning på sagen, og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig ved yderligere spørgsmål.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nemt og hurtig

19 de abril de 2026

Hej Trine 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du oplevede det som både nemt og hurtigt at handle hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback, det hjælper os med at blive endnu bedre✨

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tøj med huller i og dårlig kvalitet

Jeg købte 4 stykker tøj, og da de endelig ankom med forsinkelse, var der huller i 2 af dem. Nu skal jeg så bruge tid og penge på at returnere tøjet, da de ikke vil sende mig to nye bluser, selvom det er deres fejl. Aldrig om jeg handler der igen! Desuden er det vildt dårlig kvalitet.

12 de abril de 2026

Hej Christina.

Vi beklager endnu en gang forsinkelsen på din forudbestilling. Dette har vi dog henvendt os til dig omkring så du var oplyst, og du har modtaget kompensation for ventetiden.

Vi er rigtig kede af at høre, at du har modtaget varer med fejl – det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Da du henvendte dig omkring din reklamation, blev denne naturligvis godkendt med det samme.
I forbindelse med din forespørgsel om refundering har vi vejledt dig i, hvordan tilbagebetalingen foregår via vores returprocedure.

For at kunne behandle returneringer og refunderinger, er det nødvendigt, at vores returproces følges. Vi har desværre ikke mulighed for at håndtere manuelle ombytninger eller tilbagebetalinger direkte via kundeservice-mail, da vi her udelukkende kan hjælpe med vejledning og support.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så du får en god afslutning på sagen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej jeg er så glad for den smarte…

Hej jeg er så glad for den smarte Blazer og den passer så fint, mine venner vil også købe en hos jer,
MVH Karin Platz

1 de abril de 2026

Hej Karin 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du er så glad for din blazer, og at den passer dig så fint 💛 Hvor er det dejligt, at dine venner også er blevet inspireret til at handle hos os.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alt forløb fint med køb på hjemmesiden…

Alt forløb fint med køb på hjemmesiden og levering.

Hej Anne 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at alt er forløbet fint – både med køb på hjemmesiden og leveringen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet til fornuftige priser og…

God kvalitet til fornuftige priser og hurtig levering

2 de abril de 2026

Hej Annette 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, priserne og den hurtige levering.

Dejlige varer

Dejlige varer - god information - gode billeder af varerne - let at få tilsendt

1 de abril de 2026

Hej Anette 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både varerne, informationen og billederne – og at det hele gik nemt.

Smart tøj til gode priser

Smart tøj til gode priser

12 de abril de 2026

Hej Joan 😊
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸

Det glæder os meget at høre, at du er glad for vores styles og priser 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en fornøjelse at shoppe…

Det er altid en fornøjelse at shoppe hos jer, billigt og hurtigt, og mega lækkert tøj, så kun stor ros her fra

Hej Tove 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os at høre, at du har haft flere gode oplevelse hos os – og tusind tak for de flotte ord om både pris, levering og kvalitet 💛

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den kjole jeg bestilte kom indenfor…

Den kjole jeg bestilte kom indenfor ganske få dage - og kvalitet og pasform er helt super. Her kan du roligt handle 👍

3 de abril de 2026

Hej Ditte 😊
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at kjolen levede op til dine forventninger både i kvalitet og pasform – dejligt at den også kom hurtigt frem. Tusind tak for din anbefaling 👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid en god oplevelse at handle…

Det er altid en god oplevelse at handle med jer . I gør det flot i liven.nu venter jeg bare på min pakke fra jer.

Hej Catharina 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌸

Det glæder os rigtig meget at høre, at du altid har en god oplevelse hos os, og at du nyder vores lives 💛

Har bestilt en vare

Har bestilt en vare , efter 4 dag stadig ingen bekræftelse el noget.
Hvornår sker der noget

8 de abril de 2026

Hej Charlotte.

Din ordre er bestilt d. 8/4 og ordrebekræftelsen er sendt til dig lige bagefter. Hvis du ikke har modtaget den, er du meget velkommen til at kontakte os igennem vores kundeservice, så vi kan gennemgå om der skulle være en tastefejl i den e-mail du har oplyst os.

Vi afsender indenfor 1-5 hverdage. Du får besked så snart din ordre er sendt afsted.

Med venlig hilsen,
Janni
ShopLondon kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais