Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En ovanligt snabb leverans av en fantastisk bra kombination av rollator och en rullstol. Har i dag premiäranvänt den med framgång! Den är dock inte helt enkel att montera ihop första gången, trots tyd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jättebra hemsida med utförliga förklaringar hur man mäter och bestämmer vilka framhjul till rullstolar som passar ens behov. Man beställer sina hjul och några dagar senare anländer de. Man monterar de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gjorde beställningen ett par minuter i före 13 och fick saken levererad dagen efter, fantastiskt. Kollade upp villkoren och såg att beställning gjord före kl 13 på dagen levereras redan nästa dag.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bästa köpet jag gjort på bra länge som har hjälpt mig och som hjälper mig fortfarande. Den är säker och stabil och man kan lita på den. Jag förstår inte varför toaletterna är så låga? Men då är de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos para mobilidade

Sobre Shoppo

Om Shoppo
Hos Shoppo förhandlar vi allt inom hjälpmedel för äldre. Vi är en av de största nätbutikerna i branschen och har erfarenhet med de många olika alternativ som finns inom hjälpmedel.

Vi värdesätter hög kvalitet och snabb leveranstid. Om du beställer i vår nätbutik före klockan 13.00 skickas varorna samma dag med leverans till dig inom 2-5 arbetsdagar.

Om sortimentet
Vi följer med den senaste utvecklingen inom hjälpmedels branschen och därför växer vårt sortiment konstant. Vi deltar varje år på flera olika mässor runt om i Europa, så att vi alltid kan erbjuda de senaste samt bästa lösningarna på marknaden.

Utmärkt kundservice
Hjälpmedel är inte något som alla har kunskap om eller intresserar sig för, oftast sker det först när upphovet uppstår och det behövs en lösning.

Vår kundservice står klar till att hjälpa med eventuella frågor. Vi har öppet på telefonen i vardagar mellan 9 och 15 ( fredagar 9-12) och svara dessutom på e-mails innanför några timmar.

Informações de contato

Mycket bra.

Mycket bra.

1 de outubro de 2025

Hej Erkki,

Tack så mycket för din recension av vår webbshop. Det gläder mig att läsa att du är nöjd med ditt köp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans av vad jag beställde

Snabb leverans av vad jag beställde. Supert!

25 de setembro de 2025

Hej Anette,

Tack så mycket för den fantastiska recensionen av vår webbshop – vi är mycket nöjda med den.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det gick smidigt att beställa

Det gick smidigt att beställa. Är än så länge väldigt nöjd med rollatorn.

18 de setembro de 2025

Hej Bruno,

Tack så mycket för din recension – vi är mycket nöjda med den.

Bra korg till rollator

Bra korg till rollator

2 de agosto de 2025

Hej Gunilla,

Tack för din fina recension av vår webbshop. Vi är mycket glada för den.

23 de julho de 2025

Hej Lars,

Tack för din fina recension av vår webbshop. Jag är glad att läsa att dina varor kom fram snabbt till dig.

Fungerade utmärkt.…

Transporten var supersnabb och till dörren. Produkten, en strumppådragare i metall, var helt enligt beskrivning och fungerar utmärkt.

10 de julho de 2025

Helle/Shoppo

Okomplicerat köp av käpp

Det var lätt att få en överblick över sortimentet, lätt att beställa och varan kom på bara några få dagar. Bara använt käppen jag beställde en gång hittills, men hoppas den motsvarar förväntningarna också.

3 de julho de 2025

Hej Ulrika,

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkt, bra pris, snabb leverans

Bra produkt, bra pris, snabb leverans. Jag letade efter ett trappräcke för min fars altantrappa, 4 steg. Shoppos Stödgrepp 80cm var bästa lösningen. Beställt på måndag, levererat onsdag kväll, installerat torsdag. Kunde inte vara nöjdare.

26 de maio de 2025

Hej Gunnar,

Tack för ditt fina omdöme😊

De bästa hälsningarna

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans. Svårt reglera motstånd med ratt. Antingen inget eller för tungt.

23 de maio de 2025

Hej Mats,

Stort tack för din recension😊

Toppen

Toppen! Bra leverans samt att produkten var mycket bra förpackad! Rampen verkar mycket stabil och gedigen,lätt att hantera. En liten fråga! Det nämnes en sk Låsrem/Låsband i monteringsanvisningen?Fanns ej någon sådan med?! Skulle ni i så fall kunna skicka mig en sådan?/Bosse

11 de abril de 2025

Hej Bo,

Tack för din recension - vi är mycket nöjda med den.

Jag har pratat med vår kundtjänst och de meddelar att vi har löst ärendet. Om du har några ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss igen.

Bästa hälsningar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, fick paketet 2 dagar efter beställning.
Tydliga instruktioner om hur produkten används i skrift, bilder och även en video.
Vi är jättenöjda 🙂

4 de abril de 2025

Hjärtligt tack för ditt fina omdöme😊

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Saknade upplysning att skruvarna till…

Saknade upplysning att skruvarna till toalett stödet kunde bara användas till betong vägg vilket jag inte hade.

10 de março de 2025

Hej Ann,

Tack för din recension av vår webbshop.

Det var tråkigt att läsa att du hade problem med skruvarna - jag ska vidarebefordra informationen till min kollega så att vi kan inkludera den informationen i produktbeskrivningen.

Har du hittat en lösning på problemet? Om inte, är du välkommen att skriva till oss på mail@shoppo.se.

Jag ber om ursäkt för besväret.

Bästa vänliga hälsningar

Lätthanterlig inomhusrullator

Kort leveranstid. Beställde en inomhusrullator, som jag är mycket nöjd med. En liten detalj, som jag inte är nöjd med är att väskan som medföljer har kardborreband på insidan där saker och ting kan fastna, som man sen måste slita bort.

6 de março de 2025

Hej Alice,

Stort tack för din recension😊

Mycket nöjd

Snabb leverans Bra service Rullstolsramp som passar perfekt Bra pris Lätt att montera

27 de fevereiro de 2025

Hej Leónie,

Tack för ditt fina omdöme😊

De bästa hälsningarna
Helle/Shoppo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.