Jag ringde min kommun för att få hjälp med denna svarta trådkorg till min Fars rullator. De fanns bara en telefonsvarare som meddelade att de hade slut på telefontiden😤😲skandal! Googlade och hitt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En ovanligt snabb leverans av en fantastisk bra kombination av rollator och en rullstol. Har i dag premiäranvänt den med framgång! Den är dock inte helt enkel att montera ihop första gången, trots tyd... Ver mais
Jättebra hemsida med utförliga förklaringar hur man mäter och bestämmer vilka framhjul till rullstolar som passar ens behov. Man beställer sina hjul och några dagar senare anländer de. Man monterar de... Ver mais
Gjorde beställningen ett par minuter i före 13 och fick saken levererad dagen efter, fantastiskt. Kollade upp villkoren och såg att beställning gjord före kl 13 på dagen levereras redan nästa dag.... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Shoppo
Hos Shoppo förhandlar vi allt inom hjälpmedel för äldre. Vi är en av de största nätbutikerna i branschen och har erfarenhet med de många olika alternativ som finns inom hjälpmedel.
Vi värdesätter hög kvalitet och snabb leveranstid. Om du beställer i vår nätbutik före klockan 13.00 skickas varorna samma dag med leverans till dig inom 2-5 arbetsdagar.
Om sortimentet
Vi följer med den senaste utvecklingen inom hjälpmedels branschen och därför växer vårt sortiment konstant. Vi deltar varje år på flera olika mässor runt om i Europa, så att vi alltid kan erbjuda de senaste samt bästa lösningarna på marknaden.
Utmärkt kundservice
Hjälpmedel är inte något som alla har kunskap om eller intresserar sig för, oftast sker det först när upphovet uppstår och det behövs en lösning.
Vår kundservice står klar till att hjälpa med eventuella frågor. Vi har öppet på telefonen i vardagar mellan 9 och 15 ( fredagar 9-12) och svara dessutom på e-mails innanför några timmar.
Informações de contato

Resposta da Shoppo
Enkelt att beställa och snabb leverans
Enkelt att beställa och snabb leverans. Enkelt att betala

Det var lätt att hitta webbshoppen
Det var lätt att hitta webbshoppen
Lätt att välja produkt
Lätt att betala
Lätt att välja leveransalternativ

Snyggt förpackad
Snyggt förpackad, snabb leverans och väldigt smidig reklamation då jag gjort ett fel köp. Toppen

Allt fungerade perfekt
Allt fungerade perfekt. Paketet kom på några dagar och det är bra kvalitet på det jag beställde.

Toalettsits förhöjande 10 cm
Det bästa köpet jag gjort på bra länge som har hjälpt mig och som hjälper mig fortfarande. Den är säker och stabil och man kan lita på den. Jag förstår inte varför toaletterna är så låga? Men då är det mycket bra med hjälpmedel att ta till. Jag kan verkligen rekommendera detta hjälpmedel.

Färg och funktion
Vi har redan en mindre gryta men behöver stötte för storkok.Visserligen är den tung men det uppvägs av stabilitet och lättheten av rengöra vilket betyder mycket.
Väldigt snabb leverans
Väldigt snabb leverans, bestälde på torsdag fick på fredag . Fick ett nytt liv att kunna sitta och göra det man ska på toaletten. Tack.

Resposta da Shoppo
Snabb leverans och varan motsvarade…
Snabb leverans och varan motsvarade förväntningarna med råge.

Resposta da Shoppo
Allt fungerade bra med leverans o…
Allt fungerade bra med leverans o uppackningen. Bara provat den i några trappor än så länge utan last, och det funkade bra Den kommer snart att sättas på prov fullt ut, efter vi varit o storhandlat. Verkar dock inte som jag sett något om Garantin för produkten, vilket jag tycker vi saknar, därför inte 5 ⭐

Allting perfekt
Jag är väldigt nöjd med precis allting. Varan jag ville ha hittade jag bara hos Shoppo och leveransen gick supersnabbt. Så det kunde inte fungera bättre!

Resposta da Shoppo
Bra hjälpmedel om något dyra.
Bra hjälpmedel om något dyra.
Bra och snabb leverans.

Resposta da Shoppo
Hej jag är super nöjd med dom …
Hej jag är super nöjd med dom blöjorna jag hoppas att det finns större med och det vore bra om det fanns det ifrån Anna Karin

Resposta da Shoppo
Helt nöjd med min beställning 💯stort…
Helt nöjd med min beställning 💯stort tack produkten va så bra oxo

Lätt att köpa förutom
Lätt att köpa förutom att man inte kunde köpa på faktura. Jag är god man med en huvudman utan BankID och det ställde till bekymmer.
Annars helt ok, vi fick det inköpta ändå till dörren.

Resposta da Shoppo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.