Jag ringde min kommun för att få hjälp med denna svarta trådkorg till min Fars rullator. De fanns bara en telefonsvarare som meddelade att de hade slut på telefontiden😤😲skandal! Googlade och hitt... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En ovanligt snabb leverans av en fantastisk bra kombination av rollator och en rullstol. Har i dag premiäranvänt den med framgång! Den är dock inte helt enkel att montera ihop första gången, trots tyd... Ver mais
Jättebra hemsida med utförliga förklaringar hur man mäter och bestämmer vilka framhjul till rullstolar som passar ens behov. Man beställer sina hjul och några dagar senare anländer de. Man monterar de... Ver mais
Gjorde beställningen ett par minuter i före 13 och fick saken levererad dagen efter, fantastiskt. Kollade upp villkoren och såg att beställning gjord före kl 13 på dagen levereras redan nästa dag.... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Shoppo
Hos Shoppo förhandlar vi allt inom hjälpmedel för äldre. Vi är en av de största nätbutikerna i branschen och har erfarenhet med de många olika alternativ som finns inom hjälpmedel.
Vi värdesätter hög kvalitet och snabb leveranstid. Om du beställer i vår nätbutik före klockan 13.00 skickas varorna samma dag med leverans till dig inom 2-5 arbetsdagar.
Om sortimentet
Vi följer med den senaste utvecklingen inom hjälpmedels branschen och därför växer vårt sortiment konstant. Vi deltar varje år på flera olika mässor runt om i Europa, så att vi alltid kan erbjuda de senaste samt bästa lösningarna på marknaden.
Utmärkt kundservice
Hjälpmedel är inte något som alla har kunskap om eller intresserar sig för, oftast sker det först när upphovet uppstår och det behövs en lösning.
Vår kundservice står klar till att hjälpa med eventuella frågor. Vi har öppet på telefonen i vardagar mellan 9 och 15 ( fredagar 9-12) och svara dessutom på e-mails innanför några timmar.
Informações de contato
Plus för förhöjningsklossar i plast
Behövde förhöjningsklossar till uterumsbordet som hade olika storlek på benen. Passade perfekt med 10x10 klossar. Eftersom de är i plast så går de även att använda utomhus vilket är ett plus!

Resposta da Shoppo
jag har inte fått det jag beställde
jag har inte fått det jag beställde. De har skickats till Löddeköpinge och jag bor i Löberöd. mvh leif

Väldigt snabb leverans!
Väldigt snabb leverans!
Rollatorn motsvarar mina
förväntningar

Resposta da Shoppo
Lätt rullstol med bra kvalitet.
Snabb leverans och rullstolen är lätt, har bra funktion och kvalitet.

Kombinera shopping och golf
Jag har behov att kombinera golf och shoppa, både i Sverige och i Spanien, alltså vagnen måste med i golfbaggen på flyget. Det fungerar bra men inte helt optimalt. Teleskåp på handtaget vore toppen.
Förväntat utseende och funktion
Förväntat utseende och funktion. Lätt att packa upp och ”bygga”. Och bra pris - tycker jag.

Bra tång bra längd
Äntligen ett par sköna stövlar ar länge sökt efter ett par varma…
Har länge sökt efter ett par varma stövlar men inte hittat några. Ortopedtekniska har inte heller kunnat hjälpa mig men dessa var fantastiskt sköna och jag är så nöjd!
Supersnabb leverans👍
Ni var så snabba med att leverera.
Ni var så snabba med att leverera.
min beställning.
Jag blev väldigt nöjd med varan dessutom.
Hälsar Mona
Bra prisvärd produkt och snabb leverans.
Bra produkt för mig
Bra produkt för mig, med stora hjul

Mycket nöjd kund.
Lätt att beställa produkter från hemsidan.
Bra produkter som motsvarade förväntningarna.
Mycket snabb leverans.
Mycket bra helhetsintryck.

Resposta da Shoppo
Lätt o bra varuinformation på nätet.
Lätt o bra varuinformation på nätet.
Enkelt att besvara när jag kom till "kassan"
Suveränt snabb leverans
Varan motsvarade mina förväntningar

Resposta da Shoppo
Ni packar ett par strumpor i en 80x80…
Ni packar ett par strumpor i en 80x80 cm kartong när ni kunde ha skickat strumporna i ett kuvert.

Resposta da Shoppo
Snabb leverans, beställde på onsdagen och kartongen stod utanför min dörr torsdag kl 19.00. dessutom stämde varan med mina förväntningar.

Resposta da Shoppo
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.