ShoptraderAvaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Eletrônicos e Tecnologia

Informação fornecida por fontes externas variadas

Webshop beginnen met Shoptrader? Probeer nu je webwinkel met onze webshop software, voordelen: ✔️15 dagen gratis demo ✔️Professioneel ✔️Eenvoudig ✔️Snel

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

14 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Oplichters

Oplichters. Zeg je je hosting en domeinnaam schriftelijk op wordt wel de hosting stopgezet ( dus ook mail) en krijg je later een aanmaning via incassobureau. Ze geven aan je op de hoogte te hebben gesteld terwijl dit onmogelijk is door niet werkende mail. Hun product is ook flut. Beter kiezen voor een andere betrouwbare host.

23 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als klant van Shoptrader gedurende meer…

Als klant van Shoptrader gedurende meer dan vier jaar, wil ik graag mijn positieve ervaringen delen. Onze webshop, schippercaravans, begint echt goed te lopen, en dat is in grote mate te danken aan de ondersteuning van Erwin en Floris. Hun deskundigheid en betrokkenheid hebben een significant verschil gemaakt in onze online activiteiten.

De service van Shoptrader is uitstekend; we voelen ons altijd ondersteund en gewaardeerd. Ik hoop dat deze hoge standaard van ondersteuning zo mag blijven. Een dikke pluim voor het team van Shoptrader!

Bas Schipper
Schippercaravans

24 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik probeer al een jaar daar weg te gaan…

Ik probeer al een jaar daar weg te gaan maar ze laten me gewoon niet gaan vanwege onzichtbaar regels in het contract, je zit jarenlang aan ze vast als je stopt met je bedrijf ook al bestaat het bedrijf niet meer. Deze mensen zijn verschrikkelijk ene deurwaarder na de andere sturen ze ondanks je het vorig jaar al hebt opgezegd. Weet waar je aan begint !

29 de agosto de 2023

Absoluut niet tevreden.

Ook al jaren klant maar de service en klantvriendelijkheid wordt steeds slechter. Telefonisch niemand bereikbaar en alles dient via het ticketsysteem te lopen.

22 de junho de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn al jaren klant bij Shoptrader…

Wij zijn al jaren klant bij Shoptrader en ik begrijp de negatieve reviews niet zo goed. We worden altijd goed geholpen en er kan een heel hoop bij de mannen van support. Wij zijn tevreden klanten en kan Shoptrader aan iedereen aanbevelen die een webshop wil beginnen!

20 de dezembro de 2022

Goede support!

Ik ben al jaren klant bij Shoptrader en zij zijn erg snel en goed met het oplossen van eventuele problemen en het verbeteren van mijn webshop. Voorheen was ik elders met mijn website en daar moest ik lang wachten en zaken gingen vaak niet goed, vandaar dat ik toen ben overgegaan naar Shoptrader omdat zij dezelfde mogelijkheden boden als mijn vorige provider en ben bij Shoptrader tot volle tevredenheid al sinds 2018!

14 de novembro de 2022

Wij van Elektrische verwarming zijn tevreden met Shoptrader

Met onze shop WarmWinkel.nl zitten we alweer aardig wat jaartjes als klant bij Shoptrader.

Later is daar ook ElektrischeVerwarming.nl bijgekomen

In het begin zijn er aardig wat aanpassingen vlot en goed doorgevoerd. Het Shoptrader CMS platform kent inmiddels de nodige direct te koppelen en in te zetten Add-ons en plugins waarmee je een webshop naar wens goed kunt opschalen met een voorkeurselectie aan handige functies (denk o.a. aan een Chat-, WhatsApp-, of een handige Social Sharing optie via Add This).

Een aantal van deze direct inzetbare Add-ons hebben we zelf bij Shoptrader voorgesteld en die zijn met een open mind direct opgepakt en doorgevoerd.

De prijs/kwaliteit en de doorlooptijd van workflow tickets is wat ons betreft goed te noemen.

We zouden niet zomaar naar een andere shopbouwer overstappen, hoewel we in de praktijk toch best dikwijls worden benaderd voor een combinatie-deal met onze B2B groothandel webshops (voor een centraal CMS beheer i.c.m. de B2B shops van ACA Groothandel en Profort import b.v. voor de zakelijke klanten)

Kortom: wij zijn tevreden met Shoptrader als B2C shoppartner die voldoende meebewegen in de veeleisende e-commerce "wereld om ons heen"

8 de novembro de 2022

Zeer slecht bedrijf!

Zeer slecht bedrijf!
4 jaar lid geweest en bij opzegging proberen ze je nog een jaar mee op te zadelen. Contact met de helpdesk is slecht niet mee denkend en proberen je alleen geld afhandig te maken.
Nooit met deze partij in zee gaan.

23 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nooit in zee gaan met shop trader

Nooit in zee gaan met shop trader. Ze zeggen dat je per maand kan opzeggen maar toch wel €80 willen incasseren terwijl er nooit gebruikt is gemaakt en binnen een maand nog opgezegd ook!!! Slechtste wat ik ooit heb meegemaakt!!!!!!!!!!!! NOOIT MET SHOPTRADER IN ZEE GAAN NIET EENS PROEFPERIODE NEMEN.

22 de novembro de 2019

Ook een positief geluid

Ik wil middels deze review toch een tegengeluid laten horen. We zijn al jaren klant van Shoptrader en naast het uitstekend begeleiden bij het opzetten van de webwinkel, kun je ook, wat ons betreft, ongelimiteerd een beroep doen op de helpdesk. Waar we overigens steeds snel en accuraat geholpen worden. Enige minpuntje dat ik zou kunnen noemen is dat er wel veel betaald moet worden voor addons. Maar ook hierbij een kanttekening dat ze heel erg met je meedenken en je de gratis addons die je krijgt probleemloos kunt inwisselen voor een addon die beter bij jou past. Ik zeg, Shoptrader?, bij twijfel gewoon doen! :-)

18 de abril de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In het begin zijn ze aardig en is alles…

In het begin zijn ze aardig en is alles mogelijk na klant te zijn is alles mits er uiteraard flink betaald wordt. Momenteel wordt er weer eens teveel aangerekend, Op mail komt geen reactie en via de chat laten ze je gewoon wachten. Ik wil iedereen waarschuwen zich 2 x te bedenken voor met deze mensen zaken te gaan doen.

22 de fevereiro de 2019

Te veel geld geincasseerd

Ik heb een website pakket bij Shoptrader voor 25 euro per maand,
er wordt echter constant meer geld gefactureerd dan dit bedrag. Ik heb meerdere malen geprobeerd contact op te nemen via de mail, hier heb ik NOOIT reactie op gekregen. Ook vind ik het erg jammer dat er in het weekend geen contact mogelijk is.. Mijn jaarcontract loopt nog steeds en het enige wat ik op dit moment wil is een verhuiscode krijgen om mijn site ergens anders te hosten, maar zelfs dit lijkt te lastig te zijn voor Shoptrader.

12 de março de 2018
logotipo da Shoptrader

Resposta da Shoptrader

Goedemiddag,

Wij herkennen ons niet in deze beoordeling. Wij zijn gewoon bereikbaar per e-mail en telefonisch van 9.00 uur tot 17.00. Verhuiscodes zijn direct op te vragen aangezien u eigenaar bent van uw domein.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.