ShopUSA Avaliações 3.494

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We are also having problems getting a delivery... no way to contact them by phone. they don't respond to emails. this is a scam? and I know that ShopUSA denmark will say "that is ShopUSA"--> but you... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

UPDATE: Finally shipment on it's way. Thought about dropping to 1 star after the unidentified character in Denmark questioned my integrity,but that would be unfair to Margaret in the US who did the wo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt ShopUSA til at få dele hjem til min veteran MC flere gange og en vintage elektrisk guitar en enkelt gang og i alle tilfælde har jeg modtaget super fin service. Kundeservice er veloriente... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I am very satisfied with the services of this company! Package came from USA to Poland in less than one week. Despite it was very heavy (20 kg) I didn't pay much for airplane transport. I was worried... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de frete e correio

Escrito pela empresa

Hos ShopUSA får du din egen personlige amerikanske adresse og dermed adgang til alle de amerikanske webshops - også dem, der ikke sender pakker ud af USA. Vi klarer alt det praktiske med fragt, told og moms for dig. Opret din profil i dag og shop løs i de amerikanske webshops.

Fragtgaranti

Lavere fragtpriser end størstedelen af de amerikanske webshops.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 58% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Skuffet over kundeservice

Skuffet over kundeservice. Jeg lever i service branchen og ved der gør man alt, som i alt for sine kunder. Når man laver pæne forespørgselser til dem får man bare nej. Nul service over det. Og i stedet for bare at ringe sammen dk til USA, så tager det flere dage inden de kommer frem til et svar på ens spørgsmål. Og så er de alt for dyre i fragt og moms. Omkring 100$mere i moms end beregnet ved skat selv.

4 de julho de 2021

Hej Jacob Nautrup,

Vi har allerede været i løbende kontakt med dig ang. dine leveringer, og vi skal gerne opsummere her at det er selvfølgeligt muligt at føje pakker til en færdig sampakning, og det vil altid udløse multi pakkerabatten.

Sampakningen der allerede er foretaget og færdigpakket, udføres jo med henblik på at nedsætte volumen, derfor pakkes den ikke om igen og igen efterhånden som der kommer flere pakker ind.

Vi ser at du har valgt den dyreste fragtform vi har lige op til vores ordinære flyafgang, så her er der ikke vundet noget tidsmæssigt.
Told og moms afregnes i overstemmes med SKAT s , du valgte levering med vores kurer / ekspres service her afregnes man told og moms ved ankomst til Danmark af Fedex som også opkræver gebyr. Dette fremgår tydeligt ved valg af fragtmulighed.

Havde du valgt fragt med vores ugentlige flyafgang, havde prisen for fragt været væsentlig lavere, told og mos havde været afregnet på forhånd og du havde undgået importørgebyret.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefaling af ShopUSA - Perfekt håndtering og ekspedition af…

Perfekt håndtering og ekspedition af min forsendelse. Dejligt at man ikke her - i
modsætning til som ved andre transportører - skal betale ekstra for toldbehandling, når varen ankommer til Danmark.

28 de junho de 2021

Hej Jens Kvist
Korrekt - der er ingen gebyr for toldbehandling når du fragter med ShopUSA ,så man kan nemt skære en del i fragtomkostningerne. Dejligt at du er opmærksom herpå., her er der der nemlig også en del at spare.
Venlig hilsen ShopUSA

God service og hjælpsom

28 de junho de 2021

Hej Villy,
Tak for det flotte stjernedrys, dejligt at læse din kommentar. Venlig hilsen ShopUSA

Det fungerer rigtig fint

Det fungerer rigtig fint. Bestil varer fra forskellige steder, få dem sendt til din amerikanske adresse og så samler de varerne sammen i én forsendelse og sender dem til dig.

22 de junho de 2021

Hej Tine,
Tak for din anmeldelse af ShopUSA´s service. Vi sætter stor pris på dine kommentarer, dejligt at du har haft glæde af at samle dine varer på vores terminal i USA. Venlig hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ShopUSA virker fint og god kundeservice

Jeg har nu prøvet ShopUSA 2 gange, og det virker fint. Jeg har et par gange haft behov for telefonisk kontakt, og det var altid hjælpsomme medarbejdere jeg talte med, som hurtigt kunne hjælpe og også give lidt tips.

Hej Frank,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at læse at du har været tilfreds med vores håndtering af dine pakker.

Rigtig god service😀

Rigtig god service😀
Alt klappede. Havde varen fra USA inden for en uge.
Meget tilfreds😀

Hej Per,
Dejligt at du har været tilfreds med din levering via ShopUSA.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min oprindelige pakke kom aldrig frem

Min oprindelige pakke kom aldrig frem. Mine varer er forsvundet, tiltrods for at jeg fik kvittering fra USA, om at varerne var afleveret til SHOP-USA! Erstatning er ikke kommet på tale. Intet follow up på e-mails.

Hej Peter,
Vi har rejst en erstatningssag mod fragtfirmaet i USA , så din sag er under behandling men ikke afsluttet.
ShoipUSA

Det er nemt

Altid god og hurtig service

Hej Lars,
Mange tak for din fine kommentar

Noget rod

Mange af varerne som var sammenpakket, var kastet ned så det lå hulter til bulter, uden nogen for beskyttelse. Dette er ikke første gang det er sket. Find en anden afsender, hvis det er muligt.

Hej Frederik,

Vi kan se at terminalen har lykkes at halvere volumen ved at samle dine 12 pakker i en kasse.
De har desuden også sendt dig billede af sampakningen, hvortil vi ikke har modtaget nogen kommentar fra dig, vi undrer os derfor over din kritik.

Very nice service

Very nice. Fast and low cost. Had a little trouble finding out what the actual cost would sum up to, and the site is a little messy IMHO. But this can't hide the fact that the core service is formidable.

17 de junho de 2021

Resposta da ShopUSA

Hi Welcome our humble thanks for your comment on our service.
Best ShopUSA Denmark & Sweden

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God, venlig og hurtig service.

14 de junho de 2021

Hej Rasmus,
Mange tak, dejligt at læse din kommentar .
Vh ShopUSA

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst tilfreds - alt fungerede.

Alt fungerede til punkt og prikke. Alle 5 stjerner er så fuldt fortjent.

9 de junho de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Annette Benedikte,
Mange tak for din fine anmeldelse ,
Vi er glade for at alt fungerede som forventet, det vil vi bestemt lade gå videre til vores kollegaer både her og i USA.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god og pålidelig løsning

En god og pålidelig løsning, når sælgeren ikke vil sende direkte til DK

7 de junho de 2021

Hej Gitte
Vi er glade for din anmeldelse af ShopUSA´s service.
Du kan spare mange penge fremadrettet, da du jo ikke afregnes importgebyret ved brug af ShopUSA´s fragtservice, i modsætning til onlinekøb direkte fra USA.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hej Sammy,

Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et virkeligt godt valg når man skal…

Et virkeligt godt valg når man skal have dele hjem fra USA. Har fået super god service gennem hele processen.

Hej Kasper
Tusind tak for de 5 flotte stjerner,, dejligt at du har været tilfreds med vores service.

Alt gik efter planen

Alt gik efter planen. Hurtig ekspedition og modtagelse - helt som lovet.

Resposta da ShopUSA

Hej Lone vi er glade for at læse din fine anmeldelse af ShopUSA´s service .
Charlotte

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais