ShopUSA Avaliações 3.494

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

We are also having problems getting a delivery... no way to contact them by phone. they don't respond to emails. this is a scam? and I know that ShopUSA denmark will say "that is ShopUSA"--> but you... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

UPDATE: Finally shipment on it's way. Thought about dropping to 1 star after the unidentified character in Denmark questioned my integrity,but that would be unfair to Margaret in the US who did the wo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt ShopUSA til at få dele hjem til min veteran MC flere gange og en vintage elektrisk guitar en enkelt gang og i alle tilfælde har jeg modtaget super fin service. Kundeservice er veloriente... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I am very satisfied with the services of this company! Package came from USA to Poland in less than one week. Despite it was very heavy (20 kg) I didn't pay much for airplane transport. I was worried... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de frete e correio

Escrito pela empresa

Hos ShopUSA får du din egen personlige amerikanske adresse og dermed adgang til alle de amerikanske webshops - også dem, der ikke sender pakker ud af USA. Vi klarer alt det praktiske med fragt, told og moms for dig. Opret din profil i dag og shop løs i de amerikanske webshops.

Fragtgaranti

Lavere fragtpriser end størstedelen af de amerikanske webshops.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 58% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, kunne følge varen hele vejen, det eneste lille minus var lidt forsinkelse på varen grundet aflyste fly, hvilket SHOP USA ikke kunne gøre for. Karsten Clemmensen

4 de maio de 2021

Hej Karsten,
Mange tak for din positive anmeldelse og din forståelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virker som det skal - nemt og uden bøvl

Har brugt ShopUsa gennem nogle år efterhånden. Det har aldrig givet anledning til problemer. Priserne er rimelige som Premiun medlem, og muligheden for sampakning/konsolidering af små pakker er fantastisk.
Kan varmt anbefales

Hej Adam,

Mange tak for din fine anmeldelse, vi er selvfølgelig glade for at du har været og fortsat er tilfreds med de fordele du har har som Premium medlem.

Venlig Hilsen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service, effektiv information, super koncept.

Resposta da ShopUSA

Tusind tak - vi er glade for at I har været tilfredse med vores service

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har flere gange brugt shopusa og…

Jeg har flere gange brugt shopusa og det har altid fungeret super godt
Og der er en super god service hvis man ringer ind til dem med spørgsmål.
Så kan kun anbefale dem

Hej Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse. - vi sætter stor pris på at du har været tilfreds med vores service hele vejen rundt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Erstatter IKKE når de ødelægger din vare

Denne gang skulle det ikke blive til en god oplevelse hos ShopUSA, da de under håndtering/fragt af mine varer, har forvoldt skade på en af artiklerne, som er fremlagt med tydelig dokumentation af fysisk skade af emballage samt indhold, efter deres egne forskrifter. Jeg har yderligere for forsendelsen, betalt for forsikring, men denne forsikring er intet værd selvom den kostede 880kr.

Min pakke er leveret hvor der er tydelige tegn på skader af papkasse, hvorpå deres egen "ShopUSA" tape er brudt/revet op på siden, hvorfor skaden må være sket under deres håndtering, samt varen er skadet præcis hvor deres tape og papkasse er brudt. Dette er alt sammen dokumenteret som de foreskriver på deres hjemmeside.

6 billeder af varen fra alle sider, forsigtigt taget billeder af skadens omfang af varen hvor det ses udefra af den brudte papkasse og deres egen tape. Herved yderligere fremsendt billeder af skadens omfang.

Deres svar var, at dette ikke kunne være sket under deres håndtering, da varen har været en del af en forsendelse på en palle, som har været folieret/filmet med elastisk film, som ikke er brudt, hvorfor de afviser at selvom der er tydelig dokumentation på emballagen har taget skade, samt deres egen tape er brudt, samt varens skade.
Tillige, afviser de, at den skade som er sket under transporten (håndteret af Shopusa) ikke vil kunne pådrage skaden på varen. Så selvom de erkender de har pådraget denne skade på kasse/tape, kan den ikke have forvoldt noget skade på indholdet.
Denne film som anvendes, er en meget slidstærk og elastisk film, som jeg mener ikke kan sammenlignes med en tape eller papkasse, hvorfor denne film stadig kan være intakt, imens tape og kasse vil blive brudt før strækfilmens materiale.

Denne behandlingstid har taget 64 dage, fra jeg modtager varen, hvor jeg følger alle forskrifter på reklamation af skaden, fra samme dag jeg modtager den. De skriver på hjememsiden at det kan tage op til 60 dage, hvor man samtidigt ikke må gøre noget som helst med varen i denne tid, da alt emballage skal være intakt mv. som jeg også har overholdt.

Jeg kan ikke anbefale at tilkøbe forsikring, eller anvende deres service i tilfælde af varen ikke må få pådraget skade under deres håndtering, samt du forventer at skulle bruge den de første 2 måneder fra modtagelse.

Det er yderst bekymrende, at man betaler for en forsikring, samt de vedkender sig, at de har pådraget skaden på papkassen/tape under forsendelse, men nægter at indholdet kan have taget skade, - præcis hvor kassen har fået et slag eller hvad der nu er sket.

Jeg har yderligere gjort dem opmærksom på at det ikke accepteres, at de ikke kan vedkende sig at varen har taget skade under deres håndtering, da deres egen emballage samt tydelige tegn på skade heraf er dokumenteret efter deres egne forskrifter.

Billeder til de interesserede
https://imgur .com/a/MNhluSL (Fjern mellemrum mellem Imgur og .com...)

*OPDATERET på jeres svar*------------------------------------------
"Selvom tapen på kassen er gået fra, så har varen inde i kassen, ikke været udsat for noget slid udefra"
- Tydeligvis har den taget skade. Papkasse samt tape får ikke et brud af sig selv.

"Varen har været dækket af papkassen hele vejen (papkassen ses tydeligt lukket og omslutter varen 100%), Hvilket man kan se på billederne, der er taget af pallen ved din afhentning hos SEKO i Brøndby, som du også har fået tilsendt fra os."
-Netop derfor må skaden være sket i jeres varetægt, men i nægter stadig.

"Du indrapporterer din reklamation til os på 1 pakke ud af 11 pakker, efter du er kommet hjem med din forsendelse den 18/2, som du antager er skadet, efter du selv har afhentet pallen hos SEKO i Brøndby."
- Heldigvis kun 1 af dem er skadet. Påkrævet har i modtaget.

I skriver først til mig d. 08/03, "Vil du sende mig det gældende pakkenummer hos ShopUSA samt detaljeret billeder af skaden på varen efter udpakning, som vi mangler fra dig til videre behandling af din sag.", efter jeg d. 22/02 på egen opfordring spørger om varen skal pakkes ud og jeg kan tilsende flere billeder, i svarer d. 23/02 med "Vi kommer derfor retur til dig, når flere informationer ønskes.".

"10/3 kan du først her bekræfte det gældende pakkenummer hos ShopUSA."
- Jeg givet alt info fra dag 1, (18/02), hvorpå jeg gensender jer dette

"Slid på papkasse, vil ikke kunne forårsage dine anviste ridser, og da der ikke har været nogen håndtering undervejs i transport, ej heller nogen opsigtsvækkende skader på emballagen"
- På billederne viser tydelige tegn på skade.

Har før handlet med ShopUSA, og har før været meget tilfreds med deres service.
Desværre når "Det ikke går som det skal" viser virksomheden hvad de er værd. Og i dette tilfælde, er de ikke noget værd for den betalte service af denne pakke.

23 de abril de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Glenn
Alle dine 11 pakker var pakket på en palle i USA, inden afgang fra USA, folieret med plastic-wrap i USA, mærket op og lastet i ShopUSAs container i USA.
Containerens sejl er først brudt ved ankomst til vores shipping partner SEKOs terminal i Brøndby/DK, og her forlader pallen containeren for første gang.
Der er ingen, der har været inde i containeren, før denne losses i Brøndby.
ShopUSA lager-label (for den fulde consolidering) sidder uden på plastikken på pallen, hvilket er klart bevis for, at pallen ikke er ompakket i DK eller undervejs i transport, hvorfor pakken heller ikke har været under manuel håndtering på noget tidspunkt.
Selvom tapen på kassen er gået fra, så har varen inde i kassen, ikke været udsat for noget slid udefra.
Varen har været dækket af papkassen hele vejen (papkassen ses tydeligt lukket og omslutter varen 100%).
Først den 22/2 spørger du ind til, om pakken skal pakkes ud for at kunne se evt. komplet skade, samt den 10/3 kan du først her bekræfte det gældende pakkenummer hos ShopUSA.
Slid på papkasse, vil ikke kunne forårsage dine anviste ridser, og da der ikke har været nogen håndtering undervejs i transport, ej heller nogen opsigtsvækkende skader på emballagen.
Din sag har haft en længere sagsbehandling grundet de sidste konkrete detaljer fra dig manglede samt at varen, du har meldt skadet, er en renoveret gammel del (NOS-vare) – og derfor ikke en ny vare.
Vi har derfor anbefalet dig i vores korrespondance til dig, at du tager fat i din sælger i USA omkring varens stand ved salg til dig og her anmelder din reklamation på denne direkte til din sælger i USA.

Yet again, failure.

And again. Failure to respond to emails when there are issues...ShopUSA has lost items, charged me for a package that was copacked but never sent, broke my merchandise (photos show it was intact before leaving the USA), and refuses to answer emails, return/accept calls, and will not respond timely withing their own timeline to initiate an insurance claim. Fraud. They sell insurance but won't allow you to file. They refuse to acknowledge emails and assist. The only time they respond or react is when I post a review. Even then, their replies are misleading and untrue. I plan to contact the Better Business Bureau in the US and the Danish government. Their actions are just short of deception and thievery. (As you can see in my previous reviews, when they were good before, I did leave fair and positive feedback.)

22 de abril de 2021

Super god service

Super god service, hurtig levering.

19 de abril de 2021

Hej Vivi
Tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget, at du er så tilfreds med vores fragtservice.
Ønsker dig en god eftermiddag.

De læser ikke

De læser ikke, hvad man skriver til dem. Og svarer overfladisk, eller skriver at de har svaret på alle mine henvendelser, hvilket ikke er tilfældet
De har haft en pakke siden den 3/2 -21, som er delt op i tre, som de ikke sender. Jeg har sendt alle info og tracking-nr. utallige gange. Nu skriver de at pakken er afsendt - men de har aldrig registreret de sidste 2 pakker i tredelingen. Så jeg betaler fulde værdi for transport og told, for kun 1/3 af værdien.

19 de abril de 2021

Hej Peter
Som skrevet til dig ved henvendelse til vores support, har vi bedt om yderligere informationer fra dig for at kunne hjælpe dig på vej.
Vi har derfor sendt dig en samlet pakkestatus i dag, som meget gerne skulle give dig et overblik.
Vi har ligeledes informeret dig om, at pakken, der endnu var registreret til dig, var ankommet uden dit medlems-ID hos ShopUSA og derfor ikke overført til dig ved ankomsten til vores terminal i USA.
Vi har mange registrerede kunder med dit fine navn.
Er der tale om erstatningspakker, restleveringer – fra sælgerne i USA, skal denne dokumentation blot indsættes under ens forsendelse hos ShopUSA, og man vil blive afregnet jf. dette.
Ønsker dig en god eftermiddag.

Hej Hanne,

Vi står helt uforstående overfor din negative anmeldelse af vores service. Vi har gentagne gange gennemgået afregningerne sammen med dig og også samtidig sammenholdt og foreholdt dig de besparelser du kunne have gjort brug af, hvis du havde sendt dine pakker samlet hver fredag med vores ugentlige flyafgang.

ShopUSA afregner dig jo kun for selve fragten, da du du har bedt om at vi indfortolder direkte til din virksomhed.

Jeg bestilte ekspress levering

Jeg bestilte ekspress levering. Men har stadig ikke modtaget pakken på trods af at der på FedEx hjemmeside står jeg vil modtage pakken den 7. April. Og når jeg tracker pakken sidder den fast i transit i memphis virker dårlig service og kalde når ekspress levering når i ikke har kontrol over alle steps......

15 de abril de 2021
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

En utrolig dårlig oplevelse igen med…

En rigtig dårlig oplevelse igen med ShopUSA.
For 3 uger siden bestilte jeg forsendelse til Danmark. 3 pakker.
Betalte 492 USD for fragt, håndtering osv.
2 af pakkerne fik hurtigt tracking nr.
Den sidste stod som "behandles". Under samme ordre Id.
Jeg henvendte mig til ShopUSA omkring dette og fik et standardsvar om, at der altid gik lidt tid inden pakken kunne spores. Ja det ved jeg, men pakken var slet ikke afsendt, men stod som behandles.
Henvendte mig igen. Fik lovning på at de ville undersøge det.
De 2 pakker ankom ret hurtigt til Danmark.
Henvendte mig igen om den 3. Pakke. Igen et svar om, at de ville undersøge det.
Nu er det 3 uger siden, og jeg har intet hørt.
Har betalt mange penge for fragt af den store pakke, told og moms osv.
Intet hørt.
En rigtig ærgerligt oplevelse.

14 de abril de 2021

Hej Maria,
Vi har både en igangværende undersøgelse på den manglende pakke, samtidig med at vi har også en dialog kørende på mail med dig.
Vi forstår godt at du er bekymret for din pakke og vi gør selvfølgelig hvad vi kan for at kunne lokalisere den. Venlig Hilsen ShopUSA

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin løsning

Fin løsning, som første gangs bruger var der et par ting jeg ikke helt havde styr på, men fik fin hjælp. Begrænsede muligheder for at vælge produkttyper til indfortoldning, og jeg kunne ikke få deres fragtberegner til at virke. Men resten gik fint og uden problemer

11 de abril de 2021

Hej Anders,
Mange tak for dine kommentarer, vi sætter stor pris på at du har brugt vores danske support til at de udfordringer du havde undervejs.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik sammenpakket 40 forsendelser til 1…

Fik sammenpakket 40 forsendelser til 1 pakke, Til forsendelse lige før påske. og havde pakken hjemme efter påske. Meget tilfreds med Firmaet.

10 de abril de 2021

Hej Flemming,

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at læse at de mange pakker er blevet håndteret til din tilfredshed.

Skuffet

Skuffet over denne gang jeg synes standarden var ringe

10 de abril de 2021

Hej Jørgen,
V er kede af at læse din kommentar. Kontakt derfor gerne ShopUSA´s support på dk@shopusa.com , her vil de være dig behjælpelig behjælpelig med at udrede din oplevelse.
ShopUSA.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

For dyrt - og uigennemskuelige priser

Jeg har brugt Shopsa.dk et nogle gange nu. Deres service virker - tingene kommer frem og det er forholdsvis let at anvende.
Prisen derimod virker helt vanvittig. Selv med en premium konto ender jeg med omkring $50 for standard shipping dertil kommer forsikring, told/moms osv.
Sammenlignet med direkte fragt fra Amazon er det helt hen i vejret... sidste gang jeg har brugt dem
Jeg er nu tre gange endt med fragt/told/moms der ligger 1,5-2,5 gange prisen for mine købte produkter.
kan kun anbefale at købe andre steder end US...

11.april. Svar til ShopUSA:
Efter at have læst jeres kommentar giver det desværre endnu mindre mening. Du forklarer hvorfor I ikke tage penge for det ene og det andet - alt imens at jeg har givet boksen for det hele.... hold nu op
Jeg har sendt dig eksempel på fra direkte fra Amazon - selv med dobbelt dansk opkrævning ville set være billigere end at bruge jer...
Som jeg skrev er der sidste gang jeg har brugt jer.

22. april.
Jeg har nu fået lavet en direkte sammenligning på prisen med Amazon - kære Shopusa I er for dyre.
Samme produkt afsendt (blot dobbelt størrelse!!!) koster samlet 63 US$ mod jeres 85 - og så har I tilmeld givet en teoretisk besparelse pga. sampak.
Som jeg skrev: Sidste gang jeg brugte jer!

9 de abril de 2021
Avaliação não solicitada

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse, dog står vi uforstående over din kritik med ordlyden ´ uigennemskuelige priser´
På den ene af de nævnte ordrer, har vi uden beregning sørget for at indberette og modregne til Skat, den manglende efterforsendelse fra din leverandør i USA, således at du ikke blev unødigt opkrævet afgifter, trods din forglemmelse.

På den anden af de nævnte ordrer har du fået tilsendt 6 pakker i og samme forsendelse, volumenbesparelsen var her LBS 29.

Der er desuden ikke pålagt importgebyr på dine ordrer, som køber altid opkræves af andre udbydere, typisk fra 165 kr. og opefter. pr pakke der skal indfortoldes.

Vi gentager gerne at der opkræves ikke importgebyr ved fragt af pakker fra USA med ShopUSA’s fragtservice.

ShopUSA

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais