Shurgard Self Storage - Malmö Ystadvägen Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

Östra Hindbyvägen 26, 213 74 Malmö, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har lige fået 22kvm opbevaring i Lundavägen i Malmö, blev vist rundt af Ellie, har hjulpet med opsætning af det hele, og er super super glad for hendes hjælp. Fortjener 5/5 stjerner for hende... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fick mitt förråd snabbt och smidigt! Från att jag hade bokat på deras hemsida fick jag mail att jag kunde flytta in inom 1 timme. Enda nackdelen är att där är inget ljus i förrådet så man måste ha fic... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har använt Shurgard för magasinering i flera år och är mycket nöjd! Värdesätter säker förvaring i en fräsch anläggning där allt bara fungerar. Dessutom mycket trevligt och proffsigt bemötande av p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Garagem
  2. Depósito
  3. Almoxarifado

Sobre Shurgard Self Storage - Malmö Ystadvägen

Shurgard is a leading self storage provider, offering secure and affordable storage solutions for both individuals and businesses. With more than 350 locations across Europe, including France, Netherlands, United Kingdom, Sweden, Germany, Belgium and Denmark, we provide convenient access to storage space tailored to your needs.

At Shurgard, we understand that everyone's storage needs are different. That's why we offer a variety of unit sizes and features to choose from. Whether you're storing furniture for a move, seasonal items, or business inventory, we have a solution for you.

Our facilities are clean, well-lit, and secure. We offer large access hours to your unit, so you can come and go as you please. We also have a variety of security features in place to protect your belongings, including CCTV cameras, gated entry, and app access.

Shurgard is committed to providing our customers with the best possible storage experience. That's why we offer a variety of convenient features, such as online reservations and online bill pay.

If you're looking for a secure and affordable storage solution, Shurgard is the right choice for you.

Contact us today to learn more about our storage options and to reserve a unit on our website.

For Every Move In Life

350+ self storage stores across Europe
We operate in urban areas with the majority of our stores located in capital and major cities across Europe.
Access 7 days a week
Access your storage unit via the Shurgard App, and rest assured that only you hold the key to enter your unit.
Moving boxes and storage supplies
We offer moving boxes and storage boxes in different sizes as well as bubble wrap, tape and protection covers at most of our branches.
Expert advice
Over 30 years of experience in the self-storage industry.
Online contract
Experience a fully digital move-in: book your unit and complete your payment online to head straight to your storage unit.
Our App simplify your storage experience
Open gates. Pay invoices. Manage your account. Do it all with your phone.
Free online reservation
All our storage unit prices are displayed online and the reservation on our website is entirely free. No credit card needed.

Informações de contato

• Östra Hindbyvägen 26, 213 74, Malmö, Suécia

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

143 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 98% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

7.230 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med personalen på…

Jag är väldigt nöjd med personalen på Shurgard. Alla är alltid trevliga, hjälpsamma och professionella. Man känner sig välkommen direkt och får snabb hjälp när man har frågor eller behöver stöd. Servicen håller hög nivå och personalen gör verkligen det lilla extra för kunderna. Tack för ett fantastiskt bemötande!

22 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingen tydlig parkering och väldigt…

Ingen tydlig parkering och väldigt liten plats att komma runt med en lastbil. Speciellt när det redan trångt om utrymme så har de även satt kontainrar på en sida så var mer eller mindre omöjligt att dels komma runt med lastbilen och dels blockerades utfarten då där är smalt och går ej att vända.

5 de abril de 2026
logotipo da Shurgard Self Storage - Malmö Ystadvägen

Resposta da Shurgard Self Storage - Malmö Ystadvägen

Hej, tack för att du tog dig tid att lämna dina synpunkter. På Shurgard strävar vi efter lättillgänglighet till våra förråd med enkel åtkomst och gratis parkering vid av- och pålastning. Vi försöker tillhandahålla parkeringsmöjligheter för att parkera så nära ditt förråd som möjligt. På grund av hög efterfrågan har vi vid specielle tillfällen ett begränsat antal platser och vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta kan ha orsakat och hoppas att du har en fortsatt positiv lagringsupplevelse.Ditt Shurgard-team

Va rädd om er Ellinor

Va rädd om er Ellinor. En helt underbar människa. Hon är alltid lika trevlig och positiv så fort man träffar henne. Tack Ellinor för du alltid sprider sån glädje

24 de fevereiro de 2026

Bokningen gick smidigt

Bokningen gick smidigt. Rent och snyggt i förrådet.Lätt att komma in med App och kod.Mycket bra.
Smidigt att säga upp då jag bara behövde kort period .Kan verkligen recommended shurgard

10 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jättebra bra service Tack!!!

13 de novembro de 2025
logotipo da Shurgard Self Storage - Malmö Ystadvägen

Resposta da Shurgard Self Storage - Malmö Ystadvägen

Tack för din feedback och den fina kommentaren! Vi kommer att vidarebefodra din feedback till butiken den avser. Om det finns något mer vi kan göra för att du ska ge oss fem stjärnor i omdöme så skulle vi uppskatta det om du kunde ta dig tiden och ge oss din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag tycker om stort säkerhet med koder…

Jag tycker om stort säkerhet med koder för åtkomst, känns tryggt! Ren och fresh anläggning. Även behjälpliga vagnar uppskattas! om något… korridorer kunde vara markerade med sina respektive bokstäver (inte bara på kartan)

14 de outubro de 2025