Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har beställt ögonmasker/sovmasker från detta företag innan, som varit tunna och materialet har varit mjukt mot huden. Då jag tappade bort maskerna gick jag in och beställde nya. Bilderna som visas är... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kund sedan (minst) fem år. Hittills bara positiva erfarenheter. Totalt sett mycket bra valuta för pengarna, även om vissa produkter inte är fullt lika bra som andra — vilket, enligt min ringa... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Serviço de Comércio Eletrônico

www.sidenselma.se Stockholm, Malmskillnadsgatan 44. Mån-Fre 10-18 Lör 11-15 Uppsala, Vaksalagatan 22F. Mån-Fre 11-18 Lör 11-15

Informações de contato

3,2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

38 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Värsta jag varit med om

Efter att ha fått hem en vara som inte höll måttet överhuvudtaget och en reklamation var på agendan blev jag så otrevligt bemött att jag är i chock. Hånfull och så extremt otrevlig ton från deras håll att jag inte förstår hur det här företaget ens kan överleva 2024. Köp inget frön dem! Dålig kvalitet och sämsta kundvården jag någonsin mött.

18 de março de 2024

Otrevligt bemötande.

Otrevligt bemötande.
Fick ett otroligt otrevligt bemötande per epost vid retur av vara inom 14 dagar.
Har sett recensioner tidigare på detta forum där detta problem nämndes, men inte trott att det kunde vara så illa. Men bemötandet är verkligen under all kritik. Rekommenderas ej.

13 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De fortjener ingengang en stjerne

De fortjener ingengang en stjerne. Jeg forstår simpelthen ikke at det ikke er muligt at lukke sådan en
Utroværdig virksomhed.
2 minutter efter jeg bestilte min varer blev beløbet hævet fra min konto, hvilket jo også var helt iorden hvis jeg så modtog varen dagen efter. Men nu er det 2 måneder siden jeg er blevet trukket og ingen varer. Jeg har selvfølgelig googlet et telefon nr til dem, hvilket man ikke kan. Jeg har skrevet lidt over 10 mails at jeg har fortrudt mit køb og vil have pengene tilbage. Jeg modtager bare det samme svar, at det kan jeg ikke få når varen er afsendt.
Jeg har henvendt mig til Forbrugerstyrelsen, samt kontaktet TV2. Sådan en virksomhed fortjener ikke at eksistere.
Kunne de få minus 10 stjerne havde de fået det.
Meget klart. Handel aldrig her.

7 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ordered online&paid but no delivery

I ordered online and paid 19 June 2023. Since now 27 July I did not receive my order. Their service did not respond to several mails, and only told me to contact postNord. They tell me to make once again a claim to Siden Selma. But they do not deliver and they do not refund me my money. They do not react and respond at all!

27 de julho de 2023

Inget svar från kundtjänst

Fick ett defekt örngott levererat där en söm gått upp och trots att kundtjänst ska svara på mejl inom 48 timmar har jag fortfarande inte fått svar efter 10 dagar (hittills). Högst oprofessionellt och oseriöst.

28 de dezembro de 2022

Favoritbutik

Ni kan tryggt handla av detta företag (nov-22). Jag har handlat av dem i flera år. Leveransen är alltid rekordsnabb (typ 2 dagar), till brevlådan. De har Klarna. Det är inget fel på kvaliteten på deras produkter alls, de som klagar har sannolikt inte följt skötselråden. Kundtjänst per telefon har alltid fungerat bra, om jag velat ändra någonting i beställningen. Därtill säljer de unika produkter, som inte säljs både här och där.

20 de novembro de 2022

Otrevligt bemötande

Fick en annan färg på en av sidentofsarna som jag beställde. Det visar sig att de trodde den var slut och skickade en annan färg istället, utan att fråga eller meddela i förväg. När jag skulle returnera den sidentofsen som jag inte beställt skulle jag betala för returen själv..
Var otrevliga och korta i sina svar.
Nu ska de äntligen betala för returen men då med frimärke vilket inte känns så säkert.

2 de novembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Otrevlig kundtjänst som inte vill ta…

Otrevlig kundtjänst som inte vill ta ansvar för att de inte kan skicka paket ordentligt. Här sitter jag med en faktura som ska betalas men inte fått mitt paket. Ingen lösning vill de ordna heller och svarar otrevligt. Nej fy aldrig handlar jag från dem igen. Betalar hellre en 100 mer och är säker på att grejerna kommer fram från andra företag...

3 de agosto de 2022

Väldigt bra köpupplevelse

Det här var mitt första köp hos Siden Selma och jag fick en väldigt bra köpupplevelse. Paketet kom fort och smyckena var väldigt vackra och fint paketerade.

23 de setembro de 2021

Dåliga sidenhanddukar

Dåligt, dyra badhanddukar gick inte att torka sig med. Istället färgade de av sig, så jag blev helt blå. Otroligt dåligt för det höga priset.

30 de junho de 2021
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Håller inte riktigt vad reklamen lovar

I reklamen sägs att örngott av finaste mullbärssilke ska vara bra för både hud och hår. Det är inget jag har märkt. Mitt hår spretar åt alla håll när jag vaknar. Dock är örngotten underbart sköna att sova på. Jag köpte också påslakan men jag saknar verkligen möjligheten att försluta påslakanet i fotändan. Som det är nu så har man halva täcket utanför när man vaknar på morgonen.

18 de maio de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

First thing to do after arriving in…

First thing to do after arriving in Stockholm for my annual sailing period every summer is to drop by at SidenSelma to buy myself a most valued pare of silk underwear.
It comes not out of the blue.
I inherited the knowledge from the previous owner of my boat now 15 years ago. She showed me a drawer of her late husband ( the former owner) with the most fabulous silk stockings, hand gloves, underwear and scarfs. I did not know fabrics like that to exist.
She handed it over to me and told me ( had the same size) that it would be a most valuable asset to sailing a boat. And it did!
So since then I return every season to add some nice silk articles to my collection. Great gifts they are too. My whole family runs about in silk garments these days haha.
Speaking of gifts. The sales people at the shop are ever so careful to pack it all very nicely in fine paper with colorful ribbons. A joy to every receiver.

My last purchase was online last week. I made a mistake with my size. Wrote them an email for alteration of the order and got a reply within 24 h with the correction and a swap for an article, which proved more expensive than the original order, which they offered me for free very generously.
I short: Great shop, very devoted sales and office staff and always the best product ever to be had in silk for my 15 years of experience. Have a go at it. You will never be disappointed!
Olaf ( a Dutch customer )

1 de fevereiro de 2021

Mycket bra

Jag tycker att en enda negativ recension här på Trustpilot faktiskt ger en väldigt orättvis bild av Sidenselma som företag, eftersom jag själv har beställt därifrån flera gånger och inte haft något annat än jättebra upplevelser i form av snabba försändelser, omsorgsfullt paketerade varor och kvalitativa produkter.

För att nämna ett exempel så är jag helt beroende av sovmaskar som täcker ögonen när man sover, och har därför alltid letat efter "the sovmask".

Efter flera år av skitdåliga sovmaskar i diverse material, så stötte jag på Sidenselma på nätet av en ren slump och beställde hem en av deras sovmaskar för att testa - en sovmask som med en gång visade sig vara helt outstanding. Och nu har jag ett lager med sex stycken, för jag är en hamster som gillar att bunkra kvalitativa produkter.

Därutöver har jag beställt scrunchies och scarfs som presenter till min sambo, sidenörngott, mm. Och allt har varit jättefint, så deras produkter rekommenderas varmt.

Mvh
Olof

30 de janeiro de 2021

BE CAREFUL DONT BUY FROM THEM

I paid over 2000 kr for items that I did not get and they company send it in not secure shipping method and now they dont want to take responsibility about it I been having ongoing emails for 1 month they wasted my time and energy and money and I did not get my items thier customer service is really bad and they keep wasting your time and blame it over you instead of saying we are sorry we send you another one or refund you they think it's ok to take your money and not send you the items
I had told them a negative review will keep people away becarfull and dont waste your money on this website now I had open dispute with my bank to get my money back

11 de julho de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.