Sif Jakobs Jewellery  Avaliações 447

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sif Jakobs smycken är ursnygg design, solida material samt känns bara väldigt lyxiga....köpte två halsband att bära tillsammans till festklänningen och jag blev riktigt nöjd, de var ännu finare i ver... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service att göra en retur och få byta storlek på en ring jag köpte när jag besökte Danmark! Otroligt bra och proffsig kundservice med snabba svar! Fullkomligen älskar min ring och sorti... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev otroligt nöjd med ringen, den är både modern , vacker och elegant. Väldigt seriös förpackning, det visar företagets omtanke om sin produkt och även kunden. Leveransen var överraskande snabb också... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Sif Jakobs Jewellery designar och producerar prisvärda lyxsmycken av högsta standard och kvalitet med ett modernt uttryck. Sif Jakobs smycken har en minimalistisk lyxig känsla i kombination med en elegant personlig stil. Arbetet formas av en bakgrund inom nordisk design och hantverk. Sedan lanseringen av Sif Jakobs Jewellery 2009 har varumärket vuxit snabbt och visas regelbundet i populära mode- och livsstilsmedier. Sif Jakobs unika och förtrollande mönster omfamnas nu av mode- och smyckesbutiker över hela världen och varumärkets internationella fansen fortsätter att expandera. Let yourself shine...

Sif Jakobs Jewellery

Let Yourself Shine
Our jewelry is exclusive, classically elegant, and enhances the beauty of every woman. Handmade in the highest quality, available in different colors and sizes for a glamorous look.

Gratis Frakt på alla Beställningar

Gratis Frakt på alla Beställningar över 699 kr.

Njut av gratis leverans på alla beställningar över 699 kr. Utforska våra finaste smyckesamlingar.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

447 avaliações

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Fantastik produkt

Fantastik produkt! Över förväntan! Snabb och smidig leverans som alltid :-)

1 de abril de 2026

Resposta de Sif Jakobs Jewellery

Kære Elena, tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at læse din tilfredshed, og glæde for smykket og leveringen.
Vi glæder os til at assistere dig igen. Du ønskes en god dag. Mvh. Emilie fra Sif Jakobs.

Missvisande annons

Jag beställde ett guldpläterat armband (enligt annons och bild i annonsen) men fick levererat ett armband i silver. Jag returnerade detta och skrev att de skickat fel vara, de skickade armbandet på nytt och jag fick ännu en gång ett armband i silver. Kontaktade kundtjänst som skyllde på att jag beställt fel vara när jag tydligt klickat hem armbandet i guld (silver fanns inte ens på hemsidan vid tiden för köpet). Då visar det sig att bilden i annonsen samt beskrivningen inte matchat. Det enda de kunde erbjuda mig som plåster på såren var en returblankett.

27 de março de 2026

Resposta de Sif Jakobs Jewellery

Kære Stefani, vi er kede af denne oplevelse som du har haft på hjemmesiden. Som vi talte om over telefonen, er der tale om en fejl på hjemmesiden. Dette beklager vi selvfølgelig, og vi talt med dig om hvad vi kunne gøre herfra, da du ikke ønskede det i sølv. Hvis der skulle være noget ekstra, er du altid velkommen til at kontakte os på online@sifjakobs.com.
Du ønskes en god dag.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Halsbandet var lätt och kändes…

Halsbandet var lätt och kändes plastigt. Inte alls som förväntat.

24 de março de 2026

Resposta de Sif Jakobs Jewellery

Hej Sara, vi er kede af hvis halskæden ikke lever op til dine forventninger. Halskæden er i sølv, men er let så den ligger elegant på halsen/brystet. Du er altid velkommen til at kontakte os på online@sifjakobs.com hvis nogle spørgsmål.
Du ønskes en god dag.

Resposta de Sif Jakobs Jewellery

Hi Debra, we are happy to hear about your joy and satisfaction with the jewelry. We look forward to assisting you again.
We wish you a pleasant day.
Kind regards,
Emilie from Sif Jakobs.

Vackra smycken

Vackra smycken som förgyller vardag och fest. Jag är mycket nöjd och har fått många fina kommentarer från mina vänner

27 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag fick silver istället guld

Jag fick silver istället guld, som jag hade beställd

2 de fevereiro de 2026

Resposta de Sif Jakobs Jewellery

Hej Leena, vi har lige svaret på din mail som du har sendt til os angående dette :) Det armbånd som du har bestilt, er armbåndet i sølv og ikke i guld. Det er det korrekte som er tilsendt. Du ønskes en god dag.
Mvh. Emilie fra Sif Jakobs.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.