Bestilte et gaveønske med lidt bekymring grundet manglende bedømmelse her på Trustpilot. Den blev gjort grundigt til skamme. Hurtig ekspedition af det smukkeste smykke med fin opdatering via SMS om kø... Ver mais
A empresa respondeu
Super fine smykker som jeg ALTID får komplimenter på, når jeg bruger dem. Synes det er så sejt, at firmaet er drevet af unge piger, der leverer så smukt et stykke arbejde. Alt fra bestilling og leveri... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte nogle øreringe og da jeg ikke havde hørt noget efter 4 dage kontaktede jeg firmaet. Jeg fik hurtigt svar, at der var flere ordrer end normalt og de alle sad med eksamen for tiden, så der... Ver mais
Jeg havde den bedst oplevelse hos Sif Jasmin smykker. Jeg havde er par spørgsmål om smykkerne og fik hurtig svar tilbage på mail. Herefter bestilte jeg 3 forskellige øreringe som ankom 5 dage efter... Ver mais
Mine Mix og Match øreringe er af 18 karat guldbelagt sterling sølv, og håndlaves i mit showroom i København<3 Hos Sif Jasmin Smykker kan du finde farverige perle smykker, til gode priser, der kan mixes og matches til dit helt eget look. Følg med på min Instagram eller TikTok: @sifjasminsmykker for massere af inspiration.
Nørregade 41, 3. Sal, 1165, København K, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God og hurtig levering. Gode løbende informationer om processen. Varen lever fuldt op til beskrivelsen.
Bestilte en ring den 9. december 2025 som skulle bruges til julegave.
Fik først svar om at de ikke kunne levere den 18. december 2025 efter jeg skrev en mail.
Pengene blev trukket men refunderet

Resposta da Sif Jasmin Smykker
Everything was perfect, received the jewelry after a few days!! completely happy with everything :)
Halskæden, som jeg havde købt som fødselsdagsgave, blev leveret hurtigt og uden problemer.

Resposta da Sif Jasmin Smykker
Smukkeste smukker fra Sif Jasmin.
Unikke og i den bedste kvalitet.

Resposta da Sif Jasmin Smykker
Jeg er så glad for min halskæde og kvaliteten! Kan kun anbefales❣️

Resposta da Sif Jasmin Smykker
Leveret indenfor den lovede tidsramme - endda et par dage før. Smykket levede op til det lovede
Dårlig og utilfredsstillende service! Min varer kom aldrig og var forsinket hver gang jeg spurgte til den.

Resposta da Sif Jasmin Smykker
Bestilte ørering til min datters fødselsdag. Skulle være afsendt inden for 3 dage. Efter en uge havde jeg ikke hørt noget. Prøvede forgæves at få kontakt. Efter 2 dage lykkedes det og jeg fik at vide den ville blive sendt dagen efter. Det er nu 3 dage siden og jeg har ingenting hørt. Står nu uden gave og ved ikke om den kommer. Ærgerligt og virkeligt uprofessionel service

Resposta da Sif Jasmin Smykker
Hurtig og god service ved bestilling. God orientering omkring levering.
Gode tilbud på kvalitet på produkterne

Resposta da Sif Jasmin Smykker
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.