Er fuld tilfreds med Sigurds flyttefirma😊Der var styr på det fra første mail vi skrev sammen. De knoklede på og fik flyttet fra hus til lejlighed. Venlige og rare unge fyre. Kan varmt anbefale... Ver mais
SiGURD´s Flyttefirma
Veja o que dizem as avaliações
Da det oprindelige flyttefirma blev ramt at sygdom, hyrede de Sigurd’s Flyttefirma, til at komme og hjælpe. Der skulle oprindeligt have være 4 flyttemænd - men her kom Sigurd og Mads, 2 gæve fyre der... Ver mais
A empresa respondeu
Kanon fin oplevelse hele vejen igennem. Fra skriftlig og positiv kommunikation til selve flyttedagen, som var fyldt med smil, gode kræfter, overblik, overskud, hensyntagen til møbler og inventar. Alt... Ver mais
A empresa respondeu
Flytning fra Vejen til Askov. En god oplevelse, trods en misforståelse ang. størrelse på flyttebil. Derfor måtte der køres en ekstra tur. Alt gik heldigvis efter planen og det var 2 dygtige flyttemæ... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Pålideligt dansk flyttefirma. Vi passer på dine møbler og sørger for en sikker og behagelig flytning. Hos SIGURD's tilbyder vi konkurrencedygtige faste priser. Vi holder vi altid, hvad vi lover. Vi sørger for, at din flytning forløber efter planen, og du kan stole på, at vi overholder alle aftaler – både tid og pris. Vores mål er at give dig en stressfri oplevelse, hvor du kan føle dig tryg hele vejen igennem. Vi prioriterer respekt og godt humør i alt, hvad vi gør. Vi behandler både dine ejendele og dig med omtanke, og vores venlige medarbejdere sikrer, at din flytning forløber med et smil. Vi skaber en positiv flytteoplevelse.
Informações de contato
Hammervej 4, 7080, Børkop, Dinamarca
- hej@sigurdsflyt.dk
- sigurdsflyt.dk
En rigtig god oplevelse!
Jeg kan varmt anbefale Sigurd Flyttefirma! Alt fra første kontakt til den sidste flyttekasse var præget af professionalisme, god kommunikation og effektivitet. Flytteteamet mødte op til tiden, var super venlige og passede rigtig godt på mine ting – intet blev ridset eller ødelagt.
Fem fortjente stjerner til et par super…
Fem fortjente stjerner til et par super professionelle drenge, som har flyttet inventar for min virksomhed.
Kæmpe anbefaling herfra⭐⭐⭐⭐⭐
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse!
Jeg har brugt Sigurd og hans team til både privat og erhvervsflytning og jeg har været super tilfreds begge gange. Vil helt sikkert gøre brug af dem igen hvis endnu en flytning skulle melde sig😊
En super flytning med en god oplevelse
En super flytning med en god oplevelse. (",)
Lige fra første samtale til de kørte fra mit nye bolig, var der en god service og kommunikation mellem Sigurds flyttefirma og jeg.
På selve flyttedagen blev vi mødt af et par friske flyttefolk Sigurd og hans kollega, de havde godt humør, der var en god stemning mellem os. De kom til tiden, der blev arbejdet effektivt og hurtigt. Der blev taget hensyn med alle mine møbler.
Jeg vil helt sikkert anbefale dem til andre (",)
Hilsen V.J
Effektiv flytning fra Jylland til Sjælland
Jeg har brugt Sigurds Flyttefirma i forbindelse med en flytning fra Aarhus til København. Det hele forløb sig gnidningsfrit og flyttemændene var effektive og i godt humør!
Jeg vil helt sikkert benytte mig af Sigurds flyttefirma, hvis jeg en dag skal flytte igen!
2 hurtige og venlige flyttemænd til en…
2 hurtige og venlige flyttemænd til en god pris
Fremragende service fra start til slut!
Jeg kan varmt og trygt anbefale Sigurd’s Flyttefirma. Kommunikationen via mail var god og hjælpsom hele vejen igennem. De mødte op til tiden og håndterede flytningen af vores møbler med både effektivitet, omhu og venlighed – og til en fair pris. Og så var de virkelig gode til ‘Tetris’ – de fik det hele til at være der.
Et godt og pålideligt flyttefirma
Et godt og pålideligt flyttefirma. Kom til tiden og holdte tidsplanen. Vil klart anbefale dem til andre. Hvis vi skal flytte igen, så har jeg i hvert fald gemt deres nummer. :-)
Punktlige og forsigtige flyttemænd
Sigurd og hans kollega kunne træde til med kort varsel til en fair pris. Kom til aftalt tidspunkt på dagen. Hurtigt overblik, effektiv og forsigtig flytning af indbo til vores nye adresse. Sjove og hyggelige fyre.
De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg havde en super oplevelse med…
Jeg havde en super oplevelse med Sigurds Flyttefirma. De var både søde, ordentlige og virkelig effektive. Alt blev håndteret med stor omhu, og hele flytningen gik nemt og hurtigt. Kan helt klart anbefale dem
10/10!
Det er første gang at vi flytter og benytter os af flyttefirmaer. Det har været en helt fantastisk og flydende oplevelse. Vi blev mødt af selve Sigurd og hans kollega, hvor vi altid følte os trygge og komfortabel med deres arbejde. Pris og service er 10/10 og kan kun varmt anbefale dem til alle. Tøv ikke med at bruge dette firma!
En fantastisk og helt igennem positiv oplevelse
En fantastisk og helt igennem positiv oplevelse, at lade Sigurd og Gustav stå for vores flytning. Lige fra kommunikationen omkring et fast tilbud på flytningen til selve opstilling af møblerne i vores nye hjem, var begge flyttefolk særdeles positive, lydhøre og servicemindede og mødte i øvrigt op i et godt og smittende humør. Prøv selv. I vil ikke blive skuffede over dette flyttefirma der tilmed er yderst konkurrencedygtige!
Endelig en perfekt flytning!!
Endelig en perfekt flytning. Alt forløb helt uden problemer.
Sigurd og hans kollega var meget respektfulde med min ting. Fik flyttet meget dyrt digital klaver, meget tunge hårde hvidevarer og masser af kasser og møbler. 72m2 fra første sal. Alt blev sat præcist som jeg ønskede det.
Jeg er en meget tilfreds kunde! Ringer helt sikkert til Sigurd hvis jeg skal have flyttet noget en anden gang.
Skal du flytte så brug dette firma!!
Super service, punktlighed og fleksibilitet
Vi har gjort brug af flyttefirmaet, da vores mor skulle på demensplejehjem.
Fra start til slut, fik vi den BEDSTE service og mødt med stor fleksibilitet. Det gjorde, at selve flytningen forløb hurtigt og efter planen, og blev en rigtig god oplevelse. Jeg kan i høj grad anbefale dette firma, og vi vil klart gøre brug af SIGURDS Flyttefirma igen.
Top klasse service
Jeg brugte Sigurds Flyttefirma, da vi flyttede i december. Hele forløbet var i top fra at vi snakkede med Sigurd første gang til at tingene ankom. De kom til tiden, passede på vores ting og var virkelig professionelle. Hurtigt og nemt. Kan varmt anbefales 🙌
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.